8 gesturi sexy prin care-l anunţi că Revelionul s-a terminat. Începe sexul!

Bărbaţii de pretutindeni vor petrece în neştire de Revelion. Dacă remarci că şi iubitul tău bea pahar după pahar şi nu-ţi mai acordă atenţia cuvenită, a sosit timpul să iei taurul de coarne şi să pui punct petrecerii, pentru a începe o alta, mult mai senzuală, în dormitorul vostru.
Bărbaţii de pretutindeni vor petrece în neştire de Revelion. Dacă remarci că şi iubitul tău bea pahar după pahar şi nu-ţi mai acordă atenţia cuvenită, a sosit timpul să iei taurul de coarne şi să pui punct petrecerii, pentru a începe o alta, mult mai senzuală, în dormitorul vostru.

Dacă petrecerea ţi-a stârnit pofta de amor, îmbie-l pe iubitul tău cu gesturi sexy către uşa de ieşire. Iată în ce moduri erotice îi dai de înţeles că vrei să plecaţi acasă, pentru că ai chef de nebunii!

1. Atinge-i coapsele când staţi la masă


Un gest clasic  prin care îi dai de înţeles că mintea îţi este invadată de gânduri erotice este să-i atingi piciorul de la genunchi şi tot mai sus, când staţi la masă. Poţi puncta această mişcare cu următorul gest...

2. Şopteşte-i la ureche ceva sexy


Treci cu buzele uşor peste lobul urechii lui, în timp ce îi spui că te-ai ameţit de la şampanie şi eşti dispusă să-i îndeplineşti orice fantezie la noapte...

3. Dansează cu el cât mai lasciv


Ce poate fi mai senzual decât un dans, stând lipită de iubitul tău? Când începe o melodie sexy, invită-l la dans şi arată-i cât de lasciv te poţi mişca în preajma lui.

4. Atinge-i "bărbăţia" pe ringul de dans


Un dans lasciv poate fi ocazia perfectă să te apropii cu mâinile periculos de aproape de zona lui intimă... Mişcarea sigur îl va lua prin surprindere.

5. Invită-l la baie ca să-i arăţi ce lenjerie sexy porţi


Dacă vrei să-l inciţi foarte tare, caută un loc ferit, în care să deveniţi mai intimi. Baia poate fi unul din aceste locuri. Îl poţi invita fugitiv în cabină, ca să-i arăţi ce lenjerie sexy porţi pe dedesubtul rochiei.

6. Fă ce vrei tu cu mâna lui


Pe ringul de dans sau când staţi la masă ia-i mâna şi plasează-i-o pe şoldurile sau sânii tăi, atunci când nimeni nu vă vede. Iar un gest foarte indecent pe care îl poţi încerca e să-i iei degetul şi să-l plimbi pe suprafaţa buzelor tale...

7. Muşcă-l uşor în timpul dansului


Tot pe ringul de dans profită de ritmurile frenetice ale unei melodii pentru a-i arăta că te simţi foarte pasională. Iar o muşcătură îi va da de înţeles că la noapte eliberezi fiara din tine.

8. Trimite-i un sms cu fantezia ta secretă


Dacă eşti mai timidă, atunci ar fi o idee bună să recurci la textul scris. Strecoară-i un bileţel în mână sau trimite-i un sms, care să conţină cea mai indecentă fantezie de-a ta!
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Dyutza_003 pe 5 Ian 2012, 13:12
  Buna

  Deuu, unica solutie este sa-l faci gelos, mai ales daca esti o fata atragatoare, profita de acest lucru! Demonstreaza-i ca in orice clipa, poti sa nu mai fii a ,,lui", daca el te neglijeaza, fa si tu acelasi lucru.

  2
  2

 • miria pe 4 Ian 2012, 11:47
  reply for DEUU

  am cunoscut cazuri in care femeile isi spun insasi...a i-am tras un copil va ramane cu mine acum...conteaza si tu ca femeie sa ai intuitie...sunt de 3 ani maritata nu am copil...daca treceau mai mult de 3 zile si nu ma culcam cu el ...luam si un dres care mi sa agatat si il ciuruiam in asa fel incat sa fie sexy...un sutien si...de la usa se dezbraca pana in pat :P

  1
  0

 • miria pe 4 Ian 2012, 11:41
  reply for DEUU

  Poate ar trebui sa iti schimbi putin din comportament...lasal pe el in orice discutie sa aiba dreptate pt un timp si surprinde-l cand intra pe usa cu o imbracaminte mai speciala...unpic sexy...sau in pat o lenjerie mai atragatoare...poate te-ai neglijat si tu, poate ai intrat in momentul in care atunci cand femeia are un copil nu o mai intereseaza de ea ca femeie asta aduce de multe ori la probleme de genul asta....

  0
  1

 • andrei pe 1 Ian 2012, 09:31
  Pentru "deuu"

  Nasol ca ti se intampla asta,dar esti femeie doar,exista alternative.

  1
  0

 • CHIOVEANU NARCIS pe 31 Dec 2011, 20:32
  reply for DEUU

  Are pe alta ,ajutal tu ,incaz ca gresesc fa tu primul pas si nu renunta de la primul esec si al 2 ,al 3 ,daca nu poate trebuie sa consultati un specialist , dar esti FEMEIE esti mai intuitiva decat orice barbat ,ESTE IN NATURA TA SA FII SENZUALA CAUTA IN ADANCUL TAU SI VEI REUSI NOROC SI SA AUD NUMAI DE BINE !

  4
  3

 • geluromanu pe 31 Dec 2011, 20:08
  Limbaj sexy!

  Probabil ca limbajul tau sexy il face sa fuga cat vede cu ochii!Cand articulezi cateva cuvinte incitante cu vocabularul tau ,crede-ma ca il inteleg perfect pe sotul tau!

  10
  3

 • deuu pe 31 Dec 2011, 17:48
  fara sex

  sincer io nam cu cine sa fac lucrurile astea pt k degeaba m_am maritat si am o fetita kl sotu nu se mai apropie de mn.habbar nam dc pt ca multi spun k sunt o femeie atragatoare,poate k ne certam mereu si numai ie atras de mn.habar nam si tin sa spun k nam decat 19 ani.......asta ie.....

  4
  12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod