Poveste adevărată: "De Revelion am făcut schimb de parteneri"

Eram împreună cu Sorin de trei ani. Credeam că ne îndreptăm spre deznodământul firesc, să ne căsătorim şi să formăm o familie. Nu pot să spun că nu-l iubeam, dar ceva scârţâia.
Eram împreună cu Sorin de trei ani. Credeam că ne îndreptăm spre deznodământul firesc, să ne căsătorim şi să formăm o familie. Nu pot să spun că nu-l iubeam, dar ceva scârţâia. Însă ce relaţie e perfectă? Făceam compromisuri pentru că în esenţă îmi era teamă de singurătate. Iar în timp ajunsesem să ne completăm, chiar dacă eram firi total opuse.

Anul trecut am fost invitaţi la o petrecere de Revelion într-o comunitate gay. El are mulţi prieteni homosexuali şi de multe ori a preferat petrecerile mai nonconformiste.

Petrecerea ar fi fost ca oricare alta, dacă nu s-ar fi întâmplat să-l găsesc pe Sorin sărutându-se pasional cu alt tip. După miezul nopţii am stat mai mult de vorbă cu Dan, un tip care e avocat ca şi mine. Am râs mult la glume avocăţeşti, am făcut schimb de impresii despre diverse chestii legale, fapt ce l-a plictisit teribil pe Sorin, aşa că m-am trezit că se făcuse aproape dimineaţă şi eu cu Dan nu ne mai oprisem din discuţii avocăţeşti.


Când mi-am luat la revedere de la el şi m-am dus să-l caut pe Sorin, l-am găsit, cum spuneam, într-una din camere, cu un altul. Se sărutau pasional şi erau pe jumătate dezbrăcaţi.

Şocul a fost dublu, mă înşela, dar nu cu o femeie. Asta a venit ca un duş rece după discuţia plăcută pe care o avusesem până atunci cu Dan. În plus, eu aveam o părere destul de bună despre mine ca femeie, nu mi-ar fi trecut vreodată prin cap că voi fi schimbată cu un alt bărbat. Am forme frumoase, sunt tânără, sexy, câştig bine, sunt independentă şi inteligentă, ce e în neregulă cu bărbaţii ăştia, totuşi?

Când m-a văzut Sorin nu s-a pierdut cu firea. Mi l-a prezentat pe tipul ăla, atunci nu i-am reţinut numele, eram prea furioasă. Mi-a spus că nu e un accident şi că el de multă vreme simte că între noi nu e ce trebuie.

În timpul ăsta în cameră a intrat şi Dan, avocatul, ocazie cu care am înţeles că tipul cu care se săruta Sorin era iubitul lui Dan.
Am plecat împreună de acolo, destul de furioşi şi confuzi amândoi.
Poate eu mai mult decât Dan, pentru că măcar pe el îl înşela tot cu un bărbat. Deşi înşelatul e tot la fel de dureros, indiferent cu cine e făcut.

Sorin a mai trecut după câteva zile ca să-şi ia haine şi alte lucruri, şi dus a fost.

Ulterior am continuat să ne vedem, eu şi cu Dan. Pentru că aveam o mulţime de lucruri în comun, ultimul sau poate primul dintre ele fiind faptul că partenerii noştri ne înşelau împreună.

Despărţirea de Sorin nu a fost deci atât de dureroasă pe cât mi-o imaginam. Dan m-a ajutat să trec peste asta, şi câteva luni am crezut că vom fi un soi de... prietene. Până la urmă el era gay, nu? Abordam cu el cele mai diverse şi intime subiecte, era de parcă l-aş fi căutat o viaţă şi acum îl descopeream cu uimire, cât de bun era, şi ce mişto era să găseşti un astfel de partener de discuţii. Și nu numai.

Într-una din serile petrecute împreună s-a întâmplat să aflu că nu era nici chiar atât de gay pe cât credea chiar el.
Mi-a redat încrederea în farmecul meu feminin şi nu numai. Am făcut dragoste cum nu mai făcusem niciodată până la vârsta aia, şi nici nu credeam că un bărbat îţi poate îndeplini în asemenea fel dorinţele intime, de parcă mi-ar fi citit gândurile.

Aşa că, se pare că până la urmă universul complotează şi aranjează lucrurile astfel încât să păstreze un echilibru. Tabăra homosexualilor mi-a furat un iubit heterosexual, dar mi-a înapoiat un altul, care nu era chiar atât de gay cum se credea. Şi am descoperit asta în cel mai plăcut mod cu putinţă.
De aceea vă urez şi vouă să deschideţi ochii larg când treceţi în noul an. Cine ştie lângă cine vă nimeriţi, şi descoperiţi  ulterior o persoană minunată.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flamanzeanu pe 26 Iul 2013, 21:41
    etc

    sa fi gay nu e o simpla problema sa fi lesbiana e o problema mai normala ce credeti? regizori de la anumite site_uri de porno arata filme cu lezbiene atat de simplu dece nu arata si cu gay sa obisnuiasca vizionari filmelor sincer lumea face viata unui om sa se simta anormal fata de restul lumi eu am prieteni gay in juriul meu si nu am nicioproblema cu ei ba chiar ma inteleg de minune

    1
    1

  • ady pe 20 Mai 2012, 18:27
    buna sunt ady caut o fata singura buc

    buna caut o fata singura sunt din buc nr 0720714164

    2
    3

  • Ion de la tara pe 28 Apr 2012, 22:43
    Cateva pareri

    Va rog de la inceput sa ma iertati pentru ce spun, dar sunt pareri din fapte traite. Ca bisexual. Altele din fapte reale cunoscute. 1. Ca e cusuta cu ata alba sunt de acord. Motivele? Sa un-ti dai seama ca o legatura cu multi gay , asa cum spunea ea, nu e un lucru obisnuit? Dar sa mai si mergi la o petrecere intr-o comunitate gay! 2. Germina, se intampla. Un barbat cauta sa consoleze o femeie. Cunosc doua cupluri casatorite, care si-au schimbat sotiile, dupa ce una din femei si-a prins sotul in pat cu vecina. Si au ramas vecini. 3. mel, daca sunt gay ce e? Sunt tot oameni la fel ca noi. 4. cleopatra, un un-i adevarat. Sunt si femei homosexuale, deci lessbiene. Sa-ti spun ca doar 40% dintre persoane (barbati si femei au inclinatii homosexuale, de la simpla admiratie a persoanelor de acelasi sex. Inchipuieti un semicerc de 180 grade. La zero sunt heterosexualii – 60%, la 90 bisexualii cu atractii egale fata de cele doua sexe, la 180 grade homosexualii care au repulsie de atingeri intime din partea unui partener de sex opus. 5. Sasa a atins un adevar crud. Se intampla ca dupa o anumita varsta, partenerul nemaifiind atragator, ies la iveala trasatorile homosexuale. 6.marius tu in schimb ai ramas cu gandirea in evul mediu. Un, un-i sfarsitul lumii, ca homosexualitatea este de cand lumea. In antichitate homosexualitatea era privita ca ceva normal in multe societati. Iar pe tine un te obliga nimeni sa citesti ce se scrie aici. 7. ella , gay-i sunt oameni normali. Unii sunt chiar mai buni decat multi heterosexuali, deoarece, infruntand oprobiul unei societati bigote in parte, inteleg mai bine lucrurile, dand dovada de o acuitate deosebita in ceea ce intreprind.

    1
    0

  • geramina pe 16 Ian 2012, 05:35
    culmea culmilor

    cand a intrat si sia gasit iubitu cu un gay in camera a intrat si dan dupa ea.adica asa ca in filme"si sub tocul usii si au dat seama ca de fapt ei sant perechea cautata de regizor"????????????????

    5
    1

  • mel pe 11 Ian 2012, 16:54
    trist...dar adevarat

    merg pe strada si ma gandesc oare cati sunt gay desi par asa macho?

    4
    0

  • cleopatra pe 5 Ian 2012, 14:55
    ciudat, dar adevarat

    Eu cred ca e in natura barbatilor sa fie gay. punctul lor G il reprezinta prostata, iar stimularea ei se face cel mai bine prin penetrarea anusului..pe langa asta, cand fac sex cu o femeie, cel mai mult le place sexul anal..nu e nimic ciudat, sunt doar terminatiile nervoase amplasate intr-un anume fel incat produc placeri in timpul unui astfel de act sexulal..ce femeie intelege asta, va avea un sot fericit si implicit o casnicie fericita. eu aplic tehnicile enuntate mai sus si pot sa spun ca dpdv sexual suntem un cuplu fericit, heterosexual.. va recomand si voua, doamnelor, sa luati exemplu, dar doar in casnicie. daca nu sunteti nonconformiste s-ar putea sa va simtiti folosite! pana atunci, va doresc sa aveti un an mai bun!

    3
    0

  • ticalos pe 3 Ian 2012, 05:32
    Ha,ha,ha!

    Si sa continuam scenariul, stiti ce-ar fi culmea? Ca dupa asta, tipa sa-l insele pe avocat cu o lesbiana, lesbiana care, la randul ei, fusese inselata de fosta prietena cu un homosexual. CURAT MURDAR!

    7
    4

  • Alin pe 2 Ian 2012, 20:53
    Cred povestea

    Povestea aceasta o cred din două motive: primul pentru că natura umană este suficient de complexă încât să se poată deghiza în orice situație și față de oricine iar al doilea motiv este că am două povești de genul acesta în cercul meu larg de cunoscuți. Ce mi-a plăcut în rândurile de mai sus este că fiecare și-a văzut de viață și nu s-a dat de ceasul morții.

    5
    2

  • Dea pe 2 Ian 2012, 19:11
    Mhh...

    Eu cred ca trebuie citita printre randuri, da poate e o inventie, cusuta cu ata alba samd dar...ideea pe care o transmite o astfel de povestire e ok, si pana la urma de ce nu? Astfel de intamplari sunt la tot pasul.. :) Inselata cu un barbat? e haios putin :)) dar mi-as reveni mult mai usor, mai ales daca compenseaza un barbat totul care era si gay :)) Asta e parerea mea...

    2
    2

  • sasa pe 2 Ian 2012, 15:49
    Din pacate viata reala bate filmul

    Sunt detectiv particular, si trebuie sa recunosc faptul ca am avut un astfel de caz in care el era gay, iar ea nu avea habar, doar atat ca o repingea afectiv si nu mai aveau relatii intime de foarte mult timp.Nu pot sa dau mai multe detalii, dar sincer si eu am fost foarte surprins. Cele mai frecvente cazuri sunt cele normale, el o inseala pe ea, ea il insala pe el, dar el sa o insele cu un el, foarte rar, de aceea dau credibilitate acestei povesti.

    7
    0

  • marius pe 2 Ian 2012, 14:10
    nenorocitilor

    La inceput de an mi-ati confirmat ca lumea se indreapta ireversibil catre un binemeritat sfarsit. Nu va este rusine, nenorocitilor, sa veniti cu astfel de inventii..."povestea este reala"...povesti...dar este ingrozitor ca puteti publica asa ceva. Lumea reala nu este asta, cu homosexuali, curve si cocalari, desi voi asta vreti sa se creada. Mai sunt si oameni cu bun simt, cinstiti si harnici, insa, din pacate, voi promovati doar scursurile. Rusine!

    2
    13

  • Inculpat George pe 2 Ian 2012, 13:41
    Multumesc Eva!

    Stiam eu ca toti avocatii sunt niste curve. Indiferent daca sunt barbati sau femei. Multumesc EVA!!!

    6
    9

  • ella pe 1 Ian 2012, 22:52
    aoleu

    citesc si ma cuprinde rand pe rand scarba si neincrederea... cat de defect sa fii sa te incurci cu gay?? cat de orb sa fii sa nu vezi ca partenerul tau e gay?? hai lasati-ne ca e cam...de domeniul Sf-ului povestioara asta....si curios de fiecare data e vb despre oameni aranjati:P avocati si altele:)))) hai mai lasati-ne....veniti cu chestii mai verosimile nu de alta dar nu le crede nimeni

    3
    12

  • vlad pe 1 Ian 2012, 17:38
    imaginatie bolnava

    scabros articol, sorry, chiar e o porcarie!

    8
    9

  • yEyA pe 1 Ian 2012, 15:20
    Hollywood sau telenovele?

    Sunt curioasa care a fost sursa de inspiratie: un film de la Hollywood sau o telenovela? Ar fi fost mult mai bine daca incepeati anul cu o poveste de dragoste reala si fericita, nu cu aberatia asta!

    9
    7

  • Georgeta pe 1 Ian 2012, 13:38
    Minciuni

    Cusuta cu ata alba. Sa treci asa de usor peste un eveniment care ar fi trebuit sa fie un soc emotional (mai ales ca te insela cu un barbat !), doar pentru ca in acelasi timp cu prietenul adulterin ti-ai gasit si tu pe altul ... mi-e greu sa cred. daca in realitate ti se intimpla asa ceva, ai fi fost distrusa, macar pt. o saptamina.

    12
    5

  • Voica pe 1 Ian 2012, 13:10
    Premiul Booker pt Fictiune

    Frumoasa inventie. Vad ca sunteti creativi in noul an. Succes la fabulatii pe viitor!

    20
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod