Paranormal: "Demonul din copilul meu comunică online"

Romeo, băieţelul meu de numai patru ani, e posedat de o fiinţă care-l face să scrie pe computer lucruri înfricoşătoare. Deşi încă nu a învăţat să scrie, abia mâzgăleşte desene pe hârtii şi pe pereţi, ca orice copil de vârsta lui, Romeo devine altcineva când e pus în faţa tastaturii şi poate să scrie ceva la computer.
Romeo, băieţelul meu de numai patru ani, e posedat de o fiinţă care-l face să scrie pe computer lucruri înfricoşătoare. Deşi încă nu a învăţat să scrie, abia mâzgăleşte desene pe hârtii şi pe pereţi, ca orice copil de vârsta lui, Romeo devine altcineva când e pus în faţa tastaturii şi poate să scrie ceva la computer.

Prima dată s-a întâmplat când avea vreo trei ani şi ceva, l-am lăsat singur la computer uitându-se la desene animate şi am mers în bucătărie ca să-i pregătesc masa. La un moment dat nu s-a mai auzit melodia aia obsesivă de la desene, ci în liniştea care se făcuse se auzea doar cum lovea în taste. Rar şi apăsat. Am arunciat o privire din uşa bucătăriei, şi am crezut că a apăsat pe ceva din greşeală şi a închis desenele. Nu m-am impacientat pentru că pe computerul acela nu aveam lucruri importante, iar atâta vreme cât stătea liniştit nu avea cum să-şi facă rău.

Când am terminat de gătit am venit la el şi atunci am văzut ce era pe ecran. Deschisese un word şi scrisese cu litere foarte mari cuvântul „moarte”. Mi-a dat fiori reci pe spate chestia asta, pe de-o parte pentru că era un cuvânt aşa de teribil şi pentru că Romeo chiar nu învăţase nicio literă până atunci, darmite să tasteze la computer cuvinte.
L-am luat de acolo fără să înţeleg cum făcuse şi care era explicaţia, sperând că a fost doar un accident.

Când a venit soţul meu acasă i-am povestit şi el a început să râdă. L-a luat pe Romeo în braţe şi a început să se amuze întrebându-l ce cuvinte mai ştie, şi nu ne spune şi nouă, că în curând va scrie înjurături şi tot aşa. Mie tot nu-mi venea să râd, dar nu aveam vreo soluţie ca să aflu ce se întâmplase, aşa că am abandonat subiectul.

După un timp, Romeo a ajuns dintr-o întâmplare din nou la calculator. A deschis de data asta un site al unor satanişti, din care rânjeau şi urlau nişte monştri şi nişte guri imense. Romeo se uita rânjind la ele, cu mutriţa aia a lui de copil, dar cu un rictul se faţă de om nebun. De data asta m-am speriat şi mai tare şi am început să-i vorbesc ca unui om mare. I-am zis că nu e frumos la ce se uită, că alea nu sunt desene animate, încercam să minimizez de fapt totul, făcând excepţie de faptul că eu nu-l învăţasem niciodată să intre pe Internet. Cum să înveţi un copil de 3 ani să facă aşa ceva?

Şocul maxim a fost în ziua în care demonul din Romeo a început să comunice cu noi.
Copilul se apucase să tasteze şi scria cuvinte oribile, pe care mi-e şi groază să le reproduc, iar eu încercam să-l opresc, vorbind cu el. Întrebându-l dacă ştie ce înseamnă şi unde a învă?at. Romeo parcă era în transă, nu spunea nimic, avea rictusul acela pe faţă şi scria în continuare. Într-un acces de disperare m-am adresat demonului, intuind cumva că am de-a face cu o altă fiinţă, nu cu copilul meu. I-am spus să iasă din Romeo, pentru că e un copil nevinovat şi să ne lase în pace. În momentele următoare din tastele apăsate de copil a apărut pe ecran „nu vreau” şi „e copilul meu”. Iar din gâtul lui Romeo ieşeau nişte sunete lugrubre, ca un hohot înfundat, sinistru.

L-am luat pe Romeo în braţe şi am fugit cu el din camera aceea, de parcă demonul ar fi rămas în computer. Am plecat cu el pe străzi, strângându-l la piept şi plângând, ca nebuna, de se uita lumea la mine cu groază, crezând că a păţit ceva copilul. O vecină m-a oprit şi m-a întrebat ce s-a întâmplat, iar când l-a văzut pe Romeo în transă a mers cu mine la spital.

Medicii nu au ştiut ce să spună. Când le-am explicat ce s-a întâmplat m-au privit ca pe o zănatecă.
Între timp copilul îşi revenise, se calmase şi el după o repriză de plâns şi acum se juca cu stetoscopul medicului de la urgenţă. Omul mi-a spus că copilul e normal, nu are nicio problemă medicală din punctul lui de vedere şi singurul sfat pe care mi l-ar putea da ar fi să nu mai las copilul la computer.

De bun simţ sfatul, numai că nu asta era problema. Romeo învăţase în ultima vreme să-i dea şi drumul calculatorului, să mânuiască mouse-ul. Era practic ceva imposibil de oprit. Doar dacă renunţam la computere, dar asta e unealta mea de lucru, lucrez de acasă.
Când am ajuns acasă l-am găsit pe soţul meu uitându-se pe ecran, neînţelegând nici el ce se întâmplase. Pagina scrisă de demon rămăsese aşa, iar când i-am povestit ce păţisem a luat şi el în sfârşit situaşia în serios.

Ne-am interesat pe la parapsihologi, să aflăm ce putem face ca să scoatem demonul din fiul nostru. Din păcate pe unde am ajuns ni s-au părut a fi nişte oameni dubioşi sau şarlatani. Cereau bani şi nu promiteau nimic concret. Încercări şi supoziţii. Nu ştim cum să procedăm. Suntem momentan blocaţi în situaţia în care eu am renunţat să mai lucrez, ca să stau cu Romeo, şi am îndepărtat toate computerele din casă.
Am renunţat până şi la telefoanele mobile inteligente, pentru că ajunsese să comunice şi de acolo cu diverse site-uri pe care demonul intră. Dacă aveţi vreo idee despre ce am putea să facem ca să scăpăm copilul de nebunia asta vă rog să ne scrieţi.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (32)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicolae pe 15 Dec 2018, 15:10
    Copil Demonizat sau indracit.

    Buna stiu cu ce va confruntati, si nu e o joaca la modul cel mai serios.Aveti de aface cu un demon si acesta va pune in pericol viata voastra si acopilului. Unica scapare sunt manastirile. Trebuie sa gasiti un duhovnic foarte bun. La care sa mergeti sa va spovediti mai intii voi ca parinti, apoi sa el va va invata ce aveti de facut. Copilul trebuie sa primeasca sfintele taine.In romania sunt manastiri bune unde va pot ajuta. Euharistia, inpartasania in fie ce duminica la sfinta liturgie. Domnul sa va aiba in paza si sa va binecuvinteze. Amin

    0
    0

  • Seby pe 30 Aug 2014, 17:58
    Cred ca suferiti de handicap mintal.

    Draga idioato. Iti pot spuen ca suferi de un caz foarte gra de handicap mintal si ar fii bine sa incerci un tratament cu etnobotanice.Din pacate ma tem ca nu putem vindeca problema dvs mintala online dar va astept la cabinetul meu. Te rog sa stai departe de copilul ala ca ii distrugi viata.

    1
    1

  • Alin pe 19 Iun 2014, 14:00
    Ok, spitalul 9 are locuri libere

    Ma, eu va inteleg pe unii, sunteti prea redusi mintal ca sa realizati toata batjocura facuta de biserica si alte insitutii religioase. Ok, vreti sa credeti in nenea ala invizibil, va rugati la el duminica, in special (in ziua lui libera, ceea ce e putin cam obraznic din partea voastra), pupati mumii, poze, cruci, chestii nebuneli, dar mai lasati-o frate. Nu mai traim acum 1000 de ani sa nu ne putem explica fenomene simple. Sunteti oameni maturi, educati, unii dintre voi cel putin, si credeti in prieteni imaginari si porci zburatori...

    2
    1

  • Aviva pe 2 Apr 2014, 21:28
    Copilul posedat.

    Nici macar un preot din zilele noastre nu poate sa-ti salveze copilul. Tehnicile de exorcizare care dadeau roade erau decat cele vechi, in care cu greu ar fi scapat viu. Toti oamenii normali o sa dea din umeri. Incercati sa gasiti oameni ce fac spiritism pe site-uri oculte. Oameni care te pot crede, caci ei au de-a face cu asa ceva. Daca asta nu functioneaza, atunci chiar nu stiu ce ar mai putea sa te ajute. Roaga-te ca demonul din copil sa nu va faca si voua rau...

    1
    1

  • Aviva pe 2 Apr 2014, 21:28
    Copilul posedat.

    Nici macar un preot din zilele noastre nu poate sa-ti salveze copilul. Tehnicile de exorcizare care dadeau roade erau decat cele vechi, in care cu greu ar fi scapat viu. Toti oamenii normali o sa dea din umeri. Incercati sa gasiti oameni ce fac spiritism pe site-uri oculte. Oameni care te pot crede, caci ei au de-a face cu asa ceva. Daca asta nu functioneaza, atunci chiar nu stiu ce ar mai putea sa te ajute. Roaga-te ca demonul din copil sa nu va faca si voua rau...

    0
    1

  • hmm pe 10 Mar 2014, 15:36
    Ortodocşii nu pot fi posedaţi, biserica ortodoxă nu face exorcizări!

    Ortodocşii pot fi posedaţi doar în cazuri rare, ortodoxia fiind singura credinţă a Lui Dumnezeu, diavolii pot poseda doar atunci când persoana posedată este departe de Dumnezeu, de obicei dacă se întâmplă asta unui ortodox este din foarte slabă credinţă, pe termen relativ scurt...este extrem de greu să se facă o exorcizare, trebuie să ştii numele diavolului ce a posedat corpul şi să îi rosteşti...diavolii sunt împărţiti în cete, în funcţie de rangul şi importanţa acestuia posedă mai multe nume, unii pot avea peste 100 de nume...deci, aşa numita exorcizare pe care o fac catolicii, hinduşii etc este greşită, ei fac mai mult rău decât bine, acel demon nu pleacă niciodată din corpul posedat! cred că acel băiat poate fi ajutat de biserica ortodoxă, cu multă răbdare şi credinţă!

    1
    1

  • connie pe 20 Feb 2014, 14:45
    hi

    am cititi ca in Moldova dincolo de prut este o manastire care se ocupa si cu exorcizari -trecerea prin sageata-se chiama,...si intradevar trebuie sa te ocupi de copil mergand cu el la manastirii,unde se fac deslegarii si eliberarii..............nimeni nu poate sa te ajute concret decat DUMNEZEU.....si cu dr.Dragos Argesanu poti vorbi si sfatui...........succes si DOMNUL IISUS SA FIE CU VOI

    1
    1

  • robert pe 20 Ian 2014, 19:34
    Foarte important

    ba oameni buni nu va luati cu netu ca acolo gaseti multe rugaciuni false sau care scoate demonul din copil si poate sa intre in tine!!!!!!!!!!!!! daca vreti ajutor adevarat contactati-l pe Oreste , are emisiune si pe Youtube , codul lui Oreste , el sigur are cunostinte specializate . Oreste .

    0
    1

  • alex pe 24 Aug 2013, 15:59
    cred in povestea ta

    eu nu mam confruntat cu astfel de lucruri dar cred an povestea ta totusi mergi pe mana bisericii ati poate citi un preot ai grija de baiat si fi tare

    0
    1

  • anonim pe 24 Mai 2013, 11:09
    NU ESTE DEMON

    ceea ce este in copilul dumnevoastra NU este un demon.

    0
    0

  • gabriel pe 15 Apr 2013, 00:01
    Preot exorcist

    exista rugaciuni de exorcizare dar noi nu avem dreptul de a le citi doar preoti au voie sa le citeasca daca le citim noi avem ocazia sa nu fie doar acel demon si sa mai vina unul asupra noastra .daca nu credeti chear va rog sa vorbiti cu un preot ce chestia asta si o sa va zica exact cum vam zis eu rugaciunile alea consta in blesteme contra diavolului .oricum daca vreti va dau rugaciunile sa le cititi.

    2
    2

  • Gabriela pe 3 Mar 2013, 15:54
    Demonul

    Draga Roxana din ce stiu cand corpul e posedat de demon ca sal distrugi trebue sa injunghii persoana cu o lama in inima , dar Romeo e doar un copil si e al tau deci nu poti sa il omori dar poti incerca sa te muti din orasul ala si din casa ta pentru ca poate fii casa posedata de demoni sau orasul blestemat .

    2
    2

  • traian pe 28 Feb 2013, 20:32
    ...

    asteas porcarii ,,nu exista nici diavol nici dumnezeu ..intra demonul in tine..ba ma lasatii..bolnavi mintali ..

    6
    9

  • sergiu pe 22 Iun 2012, 14:30
    Domnul Cristos elibereaza

    Cuvintul LUI DUMNEZEU spune ca atunci cind DOMNUL ISUS umbla pe pamint si se intilnea cu oamenii cu aceste probleme elibera pe deplin de demoni pe oameni.Astazi aceleeas semne si minuni care au insotit pe DOMNU sunt si printre cei ce cred si IL iubesc pe DUMNEZEU!Sunt biserici in Romania unde slujitorii practica astfel de lucruri gratis!daca te intereseaza poti sa imi trimiti de unde esti orasul si sa va trimit o adresa unde puteti sa va adresati ca sa primiti ceea ce aveti nevoie!Domnul Isus va Iubeste!

    5
    3

  • stere gabriela pe 9 Mar 2012, 01:26
    copiii de cristal

    glumele nu isi au rostul mai ales pe seama unui copil.sint doua carti care ar trebui sa le citesti si acolo poti intelege mai bine,chiar si pe internet poti lua detalii,da foarte putine.cartea se numeste:COPIII DE CRISTAL,vei intelege mai multe acolo,poate copilul tau detine mai multa putere mentala,dar fiind prea mic tu nu poti crede.daca este unul din copiii de cristal te poti astepta la multe la el,dar in special sint adusi pe lume sa faca liniste si pace,asa ca cu credinta in dumnezeu fii tare si mergi inainte.lasa demonii la o parte si nu-ti face ginduri negre,pina la urma toti venim de undeva si ne ducem undeva.tot binele din lume

    1
    2

  • loly pe 8 Ian 2012, 19:31
    constatre

    Observ din comentariile facute,ca pt. majorit. credinta inseamna mers la biserica de 200 de ori pe sapt.,sarutatul icoanelor etc.NU,nu asta inseamna credinta.Credinta inseamna sa lucrezi cu tn pt. a ajunge la Dumnezeu,sa nu vorbesti cu El doar atunci cand ai nevoie de ceva,ci sa o faci tot timpul.Credinta insemna sa gasesti un loc in inima ta deschis lui Dumnezeu.Roaga-te pt.apropele tau(ca in cazul de fata).citat din biblilie:"ceresi ti se va da".

    8
    0

  • valentina pe 7 Ian 2012, 21:21
    INCREDIBIL...

    hmmm, nu prea cred, medicii nu au facut o demonstratie cu copilul ,pt, a se convinge de cele spuse de tine??..inseamna ca avem medici prosti in romania, sau tu esti o naratoare inascuta!!

    5
    3

  • beatrice pe 4 Ian 2012, 11:55
    manastire

    Sa mearga la Sfanta Manastire Cotmeana din jud. Arges la parintele Ioasaf care a vindecat zeci de demonizati. Cine merge acolo va vedea cu ochii lui ca lucrurile acestea exista si nu sunt de luat in ras sau de tratat cu superficialitate.

    1
    4

  • carmen pe 3 Ian 2012, 15:36
    crezi in Dumnezeu

    Trebuie sa ai credinta in Dumnezeu, sa mergi la biserica si sa il impartasesti in fiecare duminica. Sa faci sfestania casei.Mergi la un preot si vorbeste despre asta. Exorcizarea nu este permisa decat in anumite conditii si nu orice preoti o fac. In primul rand trebuie sa ai o credinta puternica tu insati si lucrurile se vor rezolva. Doamne ajuta!

    2
    2

  • Gs pe 2 Ian 2012, 20:37
    credinta in Cel de Sus

    Si eu tot de aceeasi parere sunt. Ai credinta in Dumnezeu,ca pana la urma el este Cel care ramane neconditionat langa noi ! Lasa parapsihologii si toate chestiile de genul, majoritatea te storc de bani . Mergi la slujbe cu el , rugati-va,exista f multe rugaciuni pt aceste probleme, impartasiti-va, mergeti la preoti care fac astfel de slujbe! Ii doresc tot binele lui Romeo si anunta-ne care este starea lui .multa sanatet

    2
    2

  • gina pe 2 Ian 2012, 17:36
    manastire,preot

    doamne fereste,totul e posibil,credinta in dumnezeu,slujbe la manastire,duca/se pe pustii diavol,demoni

    1
    2

  • Roxana Istrate pe 1 Ian 2012, 20:56
    numai Dumnezeu

    Draga sau dragule dancing_fawn , te anunt ca nu toata lumea sta sa pandeasca subiecte nediscutate pe forumuri si sp la redactii,mai avem si case,copii . Nu sta sa judeci, mai bine da un sfat,,chit ca poveste e imaginara,poate sfatul tau ajuta pe altul care da de site si de postarea ta si are intr`adevar nevoie. In legatura cu acest caz, cu riscul de a repeta ce e mai sus,e bine sa mergi la preot insa nu orice preot cai sunt unii care te cred nebun..aceia nu trebuie instiintati. Aveti grija si Doamne ajuta sa rezolvati cat mai curand problema. Aveti credinta , nu o pierdeti caci sunteti pusi la o incercare grea peste care orice ar fi,veti trece! Doamne ajuta.

    3
    1

  • Maria pe 1 Ian 2012, 10:43
    POVESTI

    Inainte povestile erau cu feti frumosi,balaurul cu sapte capete,vrajitoarea cea rea urata si batrana care traia vesnic in padure. Ei acum ca timpul acela a trecut se schimba si povestile.Aceste povesti au credibilitate la persoanele care nu citesc decat o singura carte in viata lor.

    6
    5

  • Mihaela pe 31 Dec 2011, 19:30
    manastire

    Singura solutie este preotul.Du-te la o manastire,la un duhovnic bun.Pana nu va spovediti toata casa,nu faceti canonul care vi se da nu scapati.Apoi sunt slujbele de dezlegare,Sf.Maslu, etc.Dar primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa iei legatura cu un preot de manastire.Dumnezeu sa va ajute!

    7
    4

  • coca pe 31 Dec 2011, 15:32
    Mosuni

    Preotul Pomohaci, din Mosuni, jud Mures, face slujbe de exorcizare

    2
    2

  • snake73 pe 31 Dec 2011, 12:40
    sf. Vasile

    De Sf. Vasile se fac slujbe pentru dezlegarea de blesteme si alte asemenea rele. E bine sa fii prezent la aceste slujbe care se spune ca alunga relele.

    3
    2

  • Alina-Maria pe 31 Dec 2011, 11:56
    Preot

    Mergeti cat mai repede la un preot. E singurul care va poate ajuta! Cunosc un preot care a mai ajutat persone posedate.

    4
    1

  • anda22-7 pe 31 Dec 2011, 09:55
    sfat

    in loc sa l duci la toti parapsihologii si alti aiuriti, m ai bine ti ai duce copilul la un preot cu vocatie si sa i explici situatia, el va stii sa te indrume, si sa ti suna ce sa faci. daca e adevarata situatia, parerea mea ca ar trebui clar sa i se faca slujbe de exorcizare si altele gen sf maslu . Intre timp ai putea sa incepi diverse novene de rugaciuni la Sf Anton de ex, si nu numai, si sa te spovedesti si sa te impartasesti( e valabil si pt sotul tau ). Diavolul nu are putere in fata lui Cristos Sf impartasanie e cea mai puternica arma impotriva lui.

    12
    1

  • madalina pe 31 Dec 2011, 08:59
    facebook

    verifica cine stie poate diavolul din fi-tu are si cont pe facebook

    12
    17

  • bauuu pe 31 Dec 2011, 04:25
    tare

    Si data articolului este 1.01.2012. E o glumita de Haloween?

    4
    6

  • andreea pe 31 Dec 2011, 02:27
    ..

    e 2.30 am..am citit acest articol..si m-a inspaimantat...am mai vazut cazuri pe discovery, dar am crezut ca sunt pura fictiune....

    4
    3

  • Illy pe 30 Dec 2011, 23:55
    preot exorcist

    Inclusiv pe internet sunt rugaciuni de exorcizare, dar exista sipreoti ce intocmesc o astfel de slujba, nu stiu daca ortodocsi, dar catolici in mod sigur. Ai putea sa il duci pe baietel la o manastire uitata de lume sau ai putea cerela Patriarhie: Marele Mir, fiind un caz deosebit si de buna cuviinta ar trebui sa ti-l ofere. Stiu ca si fratele meu, cand era mic, l-a dus bunica la un preot si i-a citit niste rugaciuni pentru a-l linsti fiindca avea manifestari ciudate, excese de furie si vorbea in somn lucruri foarte macabre. sper ca am ajutat putin.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod