Nu te lăsa dominată în timp ce îi faci sex oral! 5 sfaturi ca să-ţi educi iubitul

Bărbaţii care primesc sex oral ar trebui să o facă cu graţie, nu într-un mod grosolan, aşa cum se întâmplă în multe dormitoare! Pentru femei sexul oral reprezintă întâi o decizie şi

Bărbaţii care primesc sex oral ar trebui să o facă cu graţie, nu într-un mod grosolan, aşa cum se întâmplă în multe dormitoare!

Pentru femei sexul oral reprezintă întâi o decizie şi mai apoi, în condiţiile potrivite, o plăcere. Trebuie mai întâi să trecem peste prejudecăţi şi să decidem dacă ne punem sau nu în această poziţie, iar mai apoi vedem dacă ne place sau nu. Aici intervine partenerul de viaţă care te va face să regreţi sau nu această decizie, în funcţie de modul în care se poartă cu tine când primeşte acest dar.

Unii domni se lasă purtaţi de val sau influenţaţi de ce văd în filmele porno şi pun stăpânire pe gesturile partenerei, forţând-o să meargă mai departe decât şi-ar dori. Dacă şi tu ai experimentat astfel de episoade cu iubitul tău, dar le-ai trecut cu vederea, pentru că nu ai vrut să strici momentul, e cazul să nu-ţi mai muşti limba, la propriu şi la figurat, şi să spui ce ai pe suflet!

Iată 5 soluţii cu ajutorul cărora îl scapi pe iubitul tău de proastele maniere în timp ce îi faci sex oral!

1. Propune-i 69

O soluţie practică este aceea să vă oferiţi plăcere simultan. Nu te va mai controla cu mâinile din cauza poziţiei corpului. În plus, oferindu-ţi ţie plăcere, nu va mai putea să se concentreze atât de tare pe plăcerea lui şi va fi mai cumpătat în reacţii.

2. Încălzeşte-te tu înainte

Să nu dăm vina numai pe bărbaţi! Dacă îi faci sex oral fără nicio tragere de inimă e normal să te dezguste acest act şi să interpretezi greşit orice mişcare a iubitului tău. Ca să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, roagă-l să îţi ofere el ţie atenţia mai întâi. Când simţi că te-ai excitat şi eşti gata de orice, fă-i sex oral, şi vei vedea că lucrurile vor decurge mai bine.

3. Admite că nu-i poţi oferi stimularea pe care şi-o doreşte

Explică-i iubitului tău că nu-i poţi oferi mai multă stimulare şi propune-i să se masturbeze pentru a crea acea presiune de care are nevoie, pe care tu o vei completa cu sexul oral. În acest fel îţi va fi mai uşor, iar el va atinge orgasmul fără probleme. Şi tu poţi să-ţi foloseşti mâinile pentru a-i dubla plăcerea.

4. Spune-i care sunt limitele tale

Dacă nu eşti familiarizată cu tehnica deepthroat, cea în care cuprinzi tot penisul cu gura, şi nici nu vrei să te famuiliarizezi prea curând cu ea, dă-i de înţeles acest lucru... Când vezi că te împinge cu mâna, opreşte-te! Multe femei se complac în astfel de situaţii deloc plăcute. Spune-i că nu poţi merge mai departe. Arată-i care sunt limitele tale! Nu în ultimul rând e important să-l întrebi dacă are nevoie într-adevăr de mai multă stimulare sau doar îl incită faptul că te controlează cu mâinile.

5. O cale de mijloc

Lasă-i vârful penisului să-ţi atingă cerul gurii, astfel încât să-i dea lui senzaţia că... a atins o limită! Uneori doar de atât este nevoie ca să-l aduci la extaz...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod