Soluţii pentru momente penibile din timpul sexului

Pentru că nici măcar sexul nu este lipsit de accidente penibile şi clipe de disconfort, e bine să ştii cum să acţionezi pe moment, ca să salvezi partida de sex. Descoperă câteva soluţii

Pentru că nici măcar sexul nu este lipsit de accidente penibile şi clipe de disconfort, e bine să ştii cum să acţionezi pe moment, ca să salvezi partida de sex.

Descoperă câteva soluţii simple şi eficiente care rezolvă patru probleme comune din timpul sexului!

Sexul e silenţios

Sexul fără sunet mi se pare cel puţin bizar, mecanic, lipsit de orice savoare... Doar pentru că facem sex, nu înseamnă că e cazul să tăiem orice fir al comunicării. Dacă iubitul tău tace mâlc şi ţi se pare că e cu mintea în altă parte, iată ce poţi face, după ce te-ai asigurat, în prealabil, că nu doarme pe el: rosteşte-i numele şi geme, ca să-l inciţi, sau muşcă-l, ca să trezeşti fiara din el.

Ţi-a venit ciclul

Dacă s-a întâmplat să îţi apară menstruaţia chiar în timpul partidei de sex, sigur îţi vine să intri în pământ de ruşine.

Dar iată cum scapi basma curată din acest dezastru... În primul rând, evită să te joci cu emoţiile partenerului tău, zicându-i că erai virgină, dacă e prima voastră noapte. După ce îi precizezi că a fost doar o glumă, ori îl vei enerva, ori îl vei dezamăgi. Ce poţi face? Ori te opreşti, faci caz din asta şi fugi la baie cu cearşafurile să le speli, ori îl aştepţi pe el să aibă o reacţie şi dacă nu pare deranjat, continuaţi...

Nu reuşeşte să se ridice la înălţimea aşteptărilor

Dacă iubitul tău are probleme ocazionale de erecţie, ar fi cazul să luaţi o mică pauză de la sex.

Asigură-l că tu nu te grăbeşti nicăieri şi vrei doar stai în braţele lui mari şi puternice... Puteţi opta oricând pentru puţin sex oral, el să-ţi facă ţie, ca să destindeţi atmosfera. Sigur îl va incita să te vadă în culmea plăcerii. Sau puteţi renunţa cu totul la partida de sex. Câteva activităţi distractive şi relaxante sigur îi vor lua gândul de la problemele erectile.

Vaginul tău e mai uscat ca Sahara

De multe ori se întâmplă să te simţi excitată, dar să nu reuşeşti să te lubrifiezi cum trebuie? În acest caz, saliva este o soluţie de moment la care toţi sexologii ne îndeamnă să apelăm.

Mai apoi, lubrifiantul din comerţ n-ar trebui să-ţi lipsească din noptieră. Şi nu în ultimul rând întreabă-te dacă nu cumva iubitul tău se grăbeşte să treacă la actul sexual fără să îţi ofere un preludiu suficient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod