4 indicii că se gândeşte la alta în timp ce faceţi dragoste

Jurnalistul Michael Castleman se întreabă într-un amplu articol: "Sunt ok fanteziile cu alte femei din timpul sexului sau, la nivel mental, îmi înşel iubita?" Articolul mi-a atras atenţia,

Jurnalistul Michael Castleman se întreabă într-un amplu articol: "Sunt ok fanteziile cu alte femei din timpul sexului sau, la nivel mental, îmi înşel iubita?" Articolul mi-a atras atenţia, convinsă fiind că Michael nu este singurul bărbat care se întreabă acest lucru.

După cum spune el, "sexul este o combinaţie de fricţiune şi fantezie. Tuturor le place fricţiunea, dar nu toţi sunt împăcaţi cu fanteziile lor."

Află că fanteziile cu altă persoană în timpul sexului cu partenerul de cuplu reprezintă una dintre cele mai populare fantezii, ne anunţă cercetătorii. În jur de 80% dintre bărbaţi au făcut-o cel puţin o dată. Aşadar, nu este exclus ca şi iubitul tău să îşi imagineze că face sex cu altă femeie când e în pat cu tine. Adesea, fantezia implică şi un scenariu mai pervers, cum ar fi sexul în public, violent, legat, sau, poate, în grup. Află că un sfert dintre cei cu astfel de fantezii au mustrări de conştiinţă.

Iată4 indicii care semnalează că iubitul tău s-ar putea gândi la alte femei când faceţi dragoste!


1. Nu doreşte să se implice total în relaţia cu tine

Bărbaţii care au fantezii şi cu alte femei îşi fac griji că nu sunt pregătiţi pentru o relaţie serioasă, precizează psihologul Harold Leitenberg. Aşa că dacă evită să faceţi pasul următor în relaţia voastră, motivul poate avea legătură cu alte femei, nicidecum cu tine!

2. Ţine ochii închişi în timpul sexului

Majoritatea sexologilor susţin că bărbaţii sunt intens stimulaţi de imagini. Sigur ai remarcat şi tu că ei n-au nicio problemă în a rămâne cu ochii deschişi în timpul sexului. În timp ce femeile închid ochii ca să se concentreze asupra plăcerii, bărbaţii găsesc plăcere în a-şi urmări partenera cu privirea! Dacă iubitul tău a început să nu te mai privească şi să stea cu ochii închişi în timpul partidei de sex, s-ar putea ca mintea lui să fie invadată de o fantezie.

3. Uită să te mai sărute sau să te atingă

Un bărbat consumat de fantezii erotice în timpul sexului nu va fi atât de prezent în act pe cât ţi-ai dori. Atingerile şi săruturile sale ar putea fi limitate.

4. Nu staţi niciodată faţă în faţă

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, oare ce are de ascuns iubitul tău dacă alege mereu acele poziţii în care tu eşti cu spatele la el?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod