Test pentru cupluri: Cât de bine vă potriviţi la pat?

Provocare, provocare! În caz că tu şi iubitul tău nu vorbiţi deschis despre sex, a sosit timpul să vă descoperiţi unul pe celălalt într-un mod cât se poate de intim. Propune-i să faceţi

Provocare, provocare! În caz că tu şi iubitul tău nu vorbiţi deschis despre sex, a sosit timpul să vă descoperiţi unul pe celălalt într-un mod cât se poate de intim. Propune-i să faceţi împreună acest test de compatibilitate, conceput de specialiştii site-ului intimatemedicine.com, care vă spune cât de bine vă potriviţi la pat.

Cum procedaţi? Fiecare se înarmează cu un pix şi o foaie de hârtie. Mai apoi citiţi următoarele 15 afirmaţii şi scrieţi pe foaia de hârtie în ce măsură sunteţi de acord cu ele, alegând un număr de la 1 la 5:

1. Nu sunt absolut deloc de acord
2. Nu sunt de acord
3. Poate
4. Sunt de acord
5. Sunt total de acord

Să începem!

1. Îi împărtăşesc partenerului toate fanteziile pe care le am.
2. Partenerul meu este foarte preocupat să-mi satisfacă dorinţele în pat.
3. Cred că-i împlinesc partenerului meu toate nevoile sale sexuale.
4. Îmi place să mi se facă sex oral.
5. Îmi place să fac sex oral.
6. Mi se pare că sexul oral este important pentru o viaţă sexuală împlinită.
7. Mi se pare extrem de important ca partenerul meu să aibă orgasm în timpul sexului.
8. Mi se pare extrem de important să am orgasm în timpul sexului.
9. Mi-ar plăcea să facem sex în mai multe poziţii.
10. Sunt de părere că experimentăm suficient de multe practici sexuale în dormitor.
11. Mi-ar plăcea să încercăm lucruri noi în pat.
12. Mă incită sexul în public şi, în general, orice practică îndrăzneaţă.
13. Prefer sexul convenţional, care se desfăşoară în intimitatea propriului dormitor.
14. Încă există suficientă pasiune şi atracţie sexuală între noi doi.
15. Mă bucur de fiecare partidă de sex.

Acum că aţi analizat în ce măsură sunteţi de acord cu afirmaţiile de mai sus, folosind scala de la 1 la 5, găsiţi acele afirmaţii la care răspunsurile voastre se aseamănă şi pe cele la care răspunsurile diferă mult.

Iată cum trebuie să interpretaţi răspunsurile voastre:

Răspunsurile întrebărilor 1 - 3: În această parte a testului descoperiţi cât de multă încredere aveţi unul în celălalt, atunci când vine vorba de sex, precum şi cât de dispuşi sunteţi să discutaţi despre acest subiect.

Răspunsurile întrebărilor 4 - 6: Cele trei întrebări se referă la viziunea fiecăruia despre sex oral. Această practică sexuală este foarte intimă, iar unele cupluri o consideră benefică, în  timp ce altele o consideră deplasată. E important să fiţi pe aceeaşi lungime de undă privind sexul oral, ca să puteţi afirma că sunteţi compatibili în pat.

Răspunsurile întrebărilor 7 şi 8: Cele două întrebări fac referire la importanţa orgasmului pentru fiecare dintre voi doi. Răspunsurile voastre, dacă diferă, denotă că există câteva frustrări adunate, pe care ar fi cazul să le discutaţi.

Răspunsurile întrebărilor 9 - 11: În această parte a testului veţi afla dacă sunteţi mulţumiţi cu varietatea lucrurilor pe care le-aţi încercat în plan sexual sau dacă ar mai fi loc de lucruri noi.

Răspunsurile întrebărilor 12 şi 13: Unele persoane au mai multă nevoie de adrenalină decât altele ca să simtă plăcere în pat, aşa că dacă răspunsurile voastre diferă, înseamnă că trebuie să învăţaţi arta compromisului în pat.

Răspunsurile întrebărilor 14 şi 15: Cele două întrebări pun accentul pe atracţia care există între voi doi şi dorinţa de a face sex unul cu celălalt. Dacă răspunsurile voastre diferă, înseamnă că e cazul să găsiţi noi modalităţi de a vă atrage.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod