Confesiuni masculine: Care este diferenţa dintre a flirta şi a înşela?

De curând, am descoperit cartea "Bărbaţii, dragostea şi sexul", scrisă de autorii David Zinczenko şi Ted Spiker, care reprezintă un ghid foarte util pentru femei! În cazul în care vrei să

De curând, am descoperit cartea "Bărbaţii, dragostea şi sexul", scrisă de autorii David Zinczenko şi Ted Spiker, care reprezintă un ghid foarte util pentru femei! În cazul în care vrei să afli crudul adevăr despre celelalte femei din viaţa iubitului tău (crede-mă, ele există!) citeşte mai departe...

Ei bine, aproape patru din cinci bărbaţi recunosc că visează la alte femei, chiar dacă au o relaţie stabilă. Doreşti detalii? 30% dintre domni visează la o femeie pe care o văd frecvent, dar nu o cunosc cu adevărat, 28% la o femeie cunoscută, 18% la o vedetă şi 14% la o iubită din trecut.



"Dar problema stă în felul următor: Te iubim pe tine!"
, declară cei 2500 de bărbaţi interogaţi de autorii cărţii. "Facem distincţie între tine şi celelalte femei din viaţa noastră, aşa cum facem distincţie între un politician şi un actor de comedie. Pe unul singur îl luăm cu adevărat în serios. Celălalt e în Parlament" :-)

Cert este că 53% dintre bărbaţi se uită nestingherit după alte femei, chiar când sunt în prezenţa soţiei sau iubitei, 28% fac acest lucru numai în "cazuri extreme" sau dacă poartă ochelari de soare şi doar 19% se abţin pentru că nu vor "să se trezească cu ochii scoşi".

Dacă uitatul nu înseamnă că-şi înşală partenera, pentru bărbaţi alte situaţii non-sexuale reprezintă un act de infidelitate, ceea ce e bine.

Exemple? O întâlnire online pe sex chat (82%), cina cu o veche iubire (59%), flirt pe telefonul mobil (56%) şi o ieşire la bar după serviciu cu o colegă atrăgătoare (46%). *Bărbaţii au putut alege mai mult de un răspuns.

Aşadar, bărbaţii sunt indulgenţi cu uitatul, dar foarte severi cu acţionatul, din punctul de vedere al infidelităţii

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod