5 lucruri pe care bărbaţii le remarcă la tine din primele 5 minute

Navigând pe internet l-am descoperit pe "The Dude" (www.collegecandy.com), un bărbat care îşi spune părerea despre dragoste şi sex, ajutându-le, astfel, pe cititoarele de sex feminin să

Navigând pe internet l-am descoperit pe "The Dude" (www.collegecandy.com), un bărbat care îşi spune părerea despre dragoste şi sex, ajutându-le, astfel, pe cititoarele de sex feminin să înţeleagă mai bine mecanismele gândirii masculine. Ei bine, mi-a atras atenţia o postare de-a lui despre ce remarcă bărbaţii la o femeie în primele 5 minute după ce au făcut cunoştinţă.

Aşadar, să zicem că ai cunoscut un bărbat la o petrecere. Ce gândeşte el? "Vreau să mă culc cu ea, până la proba contrarie." Proba contrarie o să apară în primele 5 minute, când bărbatul va observa o serie de chestii care s-ar putea să-i placă sau nu la tine.

Iată despre ce e vorba:

1. Decolteul tău

Nu e un clişeu degeaba. Bărbaţii adoră toate mărimile, formele şi sunt fascinaţi de modul în care îi faci să pară mai mari sau de modul în care încerci să-i ascunzi. În principiu, bărbaţii se prefac că nu-i observă, dar tre' să recunoşti că au o manieră de a ieşi în evidenţă... De exemplu, când un bărbat se uită la tine mai de la depărtare, fii sigură că nu-ţi va remarca ochii.

2. Cât de înaltă eşti în comparaţie cu el

Pentru bărbaţi contează enorm acest aspect: unii preferă să fie foarte înalţi în comparaţie cu iubita, alţii preferă să fie pe picior de egalitate, în timp ce unii visează la femei mai înalte ca ei.

Bărbatul cu care legi o conversaţie pentru prima oară îşi va aminti dacă te privea direct în ochi sau avea o vedere largă în decolteul tău.

3. Cum stai cu dantura

Un alt aspect care sare în ochi bărbaţilor, poate chiar de la prima vedere, când îi zâmbeşti seducător, este dantura! Bărbaţii remarcă cât de mari sunt dinţii tăi, cât de drepţi şi cât de albi.

4. Eşti sau nu cuplată

Bărbaţii au şi ei un al şaselea simţ. Este vorba de iscusinţa cu care îşi dau seama dacă eşti sau nu cuplată cu alt bărbat.

Fie că e vorba de inelul de pe deget sau de semnalele pe care le transmiţi, bărbaţii se prind în mai puţin de cinci minute dacă există o eventuală competiţie pe care trebuie să o elimine.

5. Cât de vorbăreaţă eşti

Glasul tău, câte cuvinte rosteşti pe minut, precum şi cât de repede vorbeşti sunt doar câteva detalii pe care bărbaţii le remarcă într-o conversaţie cu o femeie abia întâlnită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod