Ce vor bărbaţii în pat de la partenera de cuplu? Crudul adevăr despre fanteziile lor!

Recunosc, m-am îndrăgostit de cartea “Bărbaţii, dragostea şi sexul”, scrisă de autorii David Zinczenko şi Ted Spiker, despre care vă povesteam săptămâna trecută. De ce îmi place?

Recunosc, m-am îndrăgostit de cartea “Bărbaţii, dragostea şi sexul”, scrisă de autorii David Zinczenko şi Ted Spiker, despre care vă povesteam săptămâna trecută. De ce îmi place? Pentru că spune verde-n faţă adevărul despre bărbaţi şi preferinţele lor sexuale, mai ales dacă vorbim de cele pe care se aşteaptă să le experimenteze cu iubita.

Desigur, parcă ne oftică faptul că în mintea lor nu plutesc petale de trandafiri, şoapte de iubire şi acorduri muzicale romantice. Dar merită să află ce fantezii perverse  zac în mintea lor. Mai ştii? Poate că unele dintre ele ţi se vor părea incitante, iar viaţa voastră sexuală va căpăta o altă savoare, una picantă, inconfundabilă!

Aşadar, găseşti mai jos răspunsurile celor 2500 de bărbaţi intervievaţi în cartea “Bărbaţii, dragostea şi sexul”, la întrebarea: "Domnilor, ce aţi dori să experimentaţi în dormitor cu soţiile sau prietenele voastre?" (Respondenţii au putut alege mai mult de un răspuns)

1. Jucării erotice: 79%
2. Să vizionăm filme porno: 78%
3. Sex în public: 77%
4. Să înregistrăm partida de sex: 69%
5. Să ne legăm la ochi: 67%
6. Să jucăm diferite roluri: 67%
7. Eu să o tund pe ea, ea să mă bărbierească: 66%
8. Sex în trei: 55%

Pe tine ce fantezie te atrage?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod