Cum îţi dai seama că e bun la pat fără să-l dezbraci? 5 semne!

Orice femeie ar trebui să cunoască aceste semne înainte să ajungă în patul unui bărbat... Dacă şi tu consideri că e mai bine să previi decât să tratezi, iată cum poţi evita o partidă

Orice femeie ar trebui să cunoască aceste semne înainte să ajungă în patul unui bărbat... Dacă şi tu consideri că e mai bine să previi decât să tratezi, iată cum poţi evita o partidă dezastruoasă de sex cu un bărbat care nu se pricepe deloc la arta amorului.

Aşadar, află cele 5 semne care te anunţă dacă e bun sau nu la pat!

1. Vezi cum dansează

Deşi sună copilăros, într-adevăr, după dans îţi poţi da seama cât de bun e un bărbat la pat. Dansul necesită energie, un anumit simţ al ritmului, dar şi o varietate de mişcări, atuuri care contează şi în timpul sexului.

Aşadar, dacă e un dansator desăvârşit cu care te sincronizezi perfect pe ringul de dans, şi în pat vor ieşi scântei.

2. Fii atentă la limbajul său non-verbal

Un bărbat care vorbeşte cu o voce monotonă şi nu gesticulează e posibil să fie destul de reţinut şi în timpul sexului. Dacă tipul este, însă, exuberant, are expresii faciale variate, gesticulează şi foloseşte mai multe tonalităţi când vorbeşte, înseamnă că va fi entuziast şi în pat, iar partida va fi una palpitantă.

3.

Ieşi cu el la cină şi vezi ce comandă

Dacă alege un meniu banal, de tipul friptură cu cartofi prăjiţi, e posibil să nu fie prea inventiv în aşternut. Un bărbat care comandă un fel de mâncare inedit şi nu uită de desert, sigur face sex cu fantezie şi este aventurier în pat.

4. Priveşte-l direct în ochi

Dacă el îşi mută repede privirea, înseamnă că se intimidează uşor, iar în pat nu va avea multă iniţiativă. Dacă te priveşte şi el preţ de câteva secunde înseamnă că e atras de tine şi ştie cum să-şi manifeste această atracţie în momente de intimitate.

5.

Analizează cum e în preajma prietenilor

Dacă relaţia lor e una apropiată şi amuzantă, e semn bun. De exemplu, dacă dă noroc cu ei folosind o strângere fermă şi privindu-i cu prietenie înseamnă că nu-l deranjează să-şi arate afecţiunea. Aşa că, cel mai probabil, şi în dormitor va fi tandru şi atent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod