Horoscop: Ce tip de sex îl satisface cel mai tare, în funcţie de zodia lui

Pentru unii bărbaţi sexul ideal este cel care le oferă orgasme intense, în timp ce alţii vânează apropierea emoţională din timpul actului. Unii îşi doresc să rişte făcând sex într-un loc public, alţii îşi doresc să experimenteze cât mai multe poziţii sexuale. Ingredientele ce duc un bărbat la extaz depind de semnul zodical.

Iată de ce ingrediente are nevoie iubitul tău pentru a fi pe deplin satisfăcut, în funcţie de zodia lui!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Korsika pe 3 Apr 2013, 16:58
    sa fii tu insuti...

    nu asculta timpenii, casatorestete si fa ce vreai in viata ta sexuala si credema nu o sa-ti para rau!!!!!! ascultat-i inma ca sa nu blestemi peurma prima noapte toata viata ca nu te-ai daruit celui care te merita!!! sinciritatea , puritatea nu se vinde si nu se cumprara, si cunosc multe familii in care puritatea este pretuita mai presus de cit orce filosofie!!!!!!!

    3
    2

  • Marius pe 20 Sep 2012, 00:21
    Pt TENTen

    Eu zic sa incerci,e pacat sa nu gusti din ceva ce iti poate deschide sufletul,riscul la care te referi toti il avem nimic nu mai e sigur azi,oameni sau schimbat foarte mult.

    8
    11

  • nEbUnAtiK pe 17 Iul 2012, 04:15
    dragoste...

    TenTen vreau sa te ajut... Iti pot spune cum m-a pacalit prietena mea sa o facem:)) ea tot asa era mai mica decat mine... si tot virgina...

    7
    10

  • TenTen pe 16 Iul 2012, 13:39
    buna

    eu sunt rac, el e rac eu am 22 el 31, eu virgina el nu..sunt o persoana timida de felul meu, nu ii pot spune chiar asa verde in fata ca sunt virgina, nu suntem impreuna de mult timp dar ieri mi-a spus ca ma vrea..il inteleg e barbat..la varsta asta daca trece 2 sapt fara actul cognictiv d.p.l.d.v. e ceva neinregula cu fata..chiar ma bata gandul, suntem amandoi romantici dar totusi imi este teama..am stat asa pana acum cu speranta ca voi gasi persoana potrivita pentru acest pas..pana acum pare a fi..dar daca va fi o greseala enorma,iar eu voi face dragoste cu el si de acolo..se va insira in tot orasul ca eram cum eram...un sfat va rog!

    13
    4

  • ghfghf pe 14 Iun 2012, 17:05
    pestii

    :x:X:X:XSuuuuper:x

    14
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod