SEX: 6 semne că vrea să facă dragoste cu prietena ta cea mai bună

Gelozia poate distruge o relație cu ușurință atunci când unul dintre parteneri este convins că celălalt l-a înșelat sau plănuiește să-l înșele. O situație și mai neplăcută este atunci când infidelitatea implică pe cineva apropiat cuplului. Fără să sari la concluzii pripite, este important să știi dacă relația ta este în pericol. Pregătește-te pentru orice situație examinând 6 semne că vrea să facă sex cu prietena ta cea mai bună.
Gelozia poate distruge o relație cu ușurință atunci când unul dintre parteneri este convins că celălalt l-a înșelat sau plănuiește să-l înșele. O situație și mai neplăcută este atunci când infidelitatea implică pe cineva apropiat cuplului. Fără să sari la concluzii pripite, este important să știi dacă relația ta este în pericol. Pregătește-te pentru orice situație examinând 6 semne că vrea să facă sex cu prietena ta cea mai bună.

Își schimbă complet temperamentul când este lângă ea

Cel mai evident semn care îți poate sugera că partenerul vrea să facă sex cu prietena ta cea mai bună este modul în care temperamentul lui se modifică atunci când este lângă ea.

Fără să-și dea seama, partenerul tău își poate dezvălui intențiile prin limbajului corpului și prin atitudine. Este mai glumeț sau mai vesel când o vede? Încearcă să fie un "cavaler" și sare să o ajute la cel mai mic obstacol? Dacă pe lângă aceste semne observi că se îngrijește sau se îmbracă cu mai multă atenție atunci când știe că o va vedea, ai putea avea motive de îngrijorare.

Caută ocazii să rămână singur cu ea

"Nu mai poți să vii la film? Bine, hai că merg doar cu ea ca să nu se supere că o lăsăm baltă amândoi..." Dacă partenerul tău nu este deloc deranjat că tu lipsești de la o ieșire în trei sau chiar caută motive și ocazii să rămână cât mai mult singur cu ea, este posibil să fie atras puternic de prietena ta cea mai bună.

Flirtează cu ea mai mult decât cu alte femei

Unii bărbați flirtează în mod natural cu orice femeie și dacă ai încredere în el nu-ți pui probleme atunci când flirtează cu o vânzătoare sau o chelneriță. Situația este însă diferită când este vorba de o prietenă bună de-a ta. Când el flirtează mai mult cu ea, chiar și în fața ta, iar ea îi răspunde în același mod, ar putea exista o atracție reciprocă. El poate insista că o consideră practic o soră și nimic mai mult, dar câți bărbați flirtează cu surorile lor?

Îi critică întotdeauna iubiții

Criticile aspre sunt un alt semn că ar putea fi atras de prietena ta cea mai bună. Dacă îi critică toți noii parteneri, găsindu-le defecte pe tema cărora glumește constant, nu îi place ideea unei relații stabile pentru prietena ta cea mai bună. Alt semn ciudat poate fi modul în care o critică chiar pe ea. Dacă simte o atracție nedorită către prietena ta cea mai bună, partenerul tău poate încerca să o suprime atacând în mod constant persoana care i-a stârnit aceste sentimente.

Ți-a spus-o chiar el, în mod indirect

Chiar și sub formă de glumă, sugestia unei partide de sex în trei cu prietena ta cea mai bună este un semnal de alarmă că se gândește la ea ca la o parteneră sexuală. Dacă a făcut astfel de glume sau chiar ți-a propus asta serios, poate fi din cauză că își dorește să facă sex cu ea, dar vinovăția infidelității l-ar apăsa prea tare.

A plăcut-o pe ea înainte de a te cunoaște pe tine

Dacă partenerul tău a fost atras inițial de prietena ta cea mai bună, există întotdeauna un mic risc că vrea să afle ce a pierdut când te-a ales pe tine. Când acest aspect este prezent într-o situație cu unul sau mai multe semne prezentate deja, este foarte posibil ca partenerul tău vrea să facă sex cu prietena ta cea mai bună.

Nu uita însă faptul că de cele mai multe ori fanteziile sexuale nu devin realitate. Faptul că se gândește la asta nu înseamnă că atunci când se ivește ocazia perfectă de a face sex cu ea, o va face. Iubirea pentru tine și dorința de a nu te răni l-ar putea opri la timp.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AmeliEva pe 4 Iun 2012, 13:20
    mura-n gura

    daca nu erau ideile astea nici nu si-ar fi dat nimeni seama =))

    5
    0

  • Peluso pe 4 Iun 2012, 02:09
    Le inebuniti pe geloase :))

    Mama, voi si " semnele " voastre. Dati apa la moara acu' tuturor geloaselor....nu e de ajuns ca se gandesc ele, acu' le mai dati si voi idei :)) P.S. Si eu cand era cu o tipa i-am propus un menage cu o colega de a ei de care imi tot povestea, ca face si drege si cat e de buna, desi nu o cunosteam, doar am vazut-o in niste poze. Nici macar nu era din acelasi oras. Aia era la o alta filiala din tara....asa ca....Oricum asta cu care am fost eu dupa mine s-a combinat cu unu care o arsese pe aia...deci....:|

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod