Sex: 8 trucuri ca să înlemnească atunci când te vede goală

Puţini bărbaţi caută trupul perfect, dar chiar dacă nu se asteaptă la o zeiţă, vor să vadă că ai depus puţin efort pentru a-l impresiona. Cu puţină pregătire, îi poţi oferi partenerului o surpriză foarte plăcută atunci când te vede goală. Iată 8 trucuri ca să înlemnească atunci când te vede goală.

Puţini bărbaţi caută trupul perfect, dar chiar dacă nu se asteaptă la o zeiţă, vor să vadă că ai depus puţin efort pentru a-l impresiona. Cu puţină pregătire, îi poţi oferi partenerului o surpriză foarte plăcută atunci când te vede goală. Iată 8 trucuri ca să înlemnească atunci când te vede goală.

1. Încredere în sine


Unul dintre cele mai puternice afrodisiace poate fi încrederea în sine. Dacă te concentrezi asupra zonelor pe care le percepi ca problematice, poţi părea nesigură. În schimb, dacă dai dovadă de multă încredere în sine prin limbajul corpului, va ceda farmecului tău. Adaugă un parfum seducător şi îl vei cuceri fără prea multe eforturi.

2. Eliminarea părului nedorit


Bărbaţii înţeleg că nu poţi fi tot timpul epilată perfect, dar din când în când este foarte important să te vadă perfect îngrijită, mai ales pentru prima oară când te vede goală. Asigură-te că ai eliminat fiecare fir de păr nedorit, ca să te simţi sexi cu adevărat şi să-l faci să înlemnească atunci când te vede goală.

3. Lumina intimă


Este important să ştii că lumina este de partea ta atunci când te vede goală. O lumină puternică proiectată de sus nu te avantajează cu nimic, indiferent cât de bine arăţi goală. Optează pentru surse mai slabe de lumină orizontală, de la lămpi mici până la lumânări parfumate.

4. Machiajul potrivit


Indiferent de stilul de machiaj pe care îl alegi, natural sau sofisticat, este important să ştii că îl poţi aplica şi pe corp pentru mici corecţii. Nu este recomandat să foloseşti fond de ten în exces pe corp, dar poţi folosi cumpătat un creion corector, dacă nuanţa acestui se potriveşte cu tonul pielii tale. Dacă ai la dispoziţie şi unul sau două cuburi de gheaţă, atinge-le uşor de sfârcuri, va fi încantat să te vadă aparent excitată.

5. Accesoriile potrivite


Chiar dacă te vede dezbrăcată nu este neaparat necesar să renunţi la orice accesoriu. Un şirag de perle care atarnă delicat între sâni sau o lenjerie sexi care expune părţile importante şi chiar le pune în valoare pot fi accesoriile perfecte. Un evantai de pene poate fi un alt accesoriu care îi stârneşte pasiunea.

6. Poziţia cea mai bună


Dacă îl aştepţi goală în dormitor şi hotărăşti unghiul din care te vede dezbracată, ţine cont de poziţia care de avantajează cel mai mult. Cu o mână pe şold poţi atrage atenţia asupra taliei, iar spatele arcuit îţi pune in evidentă sănii şi fundul. Pentru a-ţi acentua şi mai mult bustul, lasă umerii în jos, dar nu în faţă, şi pune mână dreaptă pe şoldul stâng şi mâna stângă pe şoldul drept.

7. Zâmbetul sexi


Zâmbetul şi contactul vizual contribuie în mod semnificativ la efectul final pe care îl obţii atunci când te vede goală. Uită de pudoare şi arată-i entuziasm. Cu o atitutine şi un zâmbet sexi, îl faci să te admire pentru mai mult decât corpul tău.

8. Elementul de surpriză


Bărbaţii apreciază o surpriză sexi la fel de mult pe cât apreciază un număr de striptease. Aşteaptă-l goală în dormitor sau întâmpină-l purtând un pardesiu sub care nu porţi nimic altceva. În multe cazuri, va înlemni cu adevărat pe loc dacă te vede goală şi sexi atunci când nu se aşteaptă la o asemenea bucurie.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca pe 17 Iun 2012, 20:54
    Bravooo!!

    Bravo @TeBULESCU ! :)):))

    504
    0

  • onutta21 pe 25 Apr 2012, 12:47
    ***

    :))))))))))))))

    514
    0

  • TeBULESCU pe 25 Apr 2012, 01:59
    A inlemni, lemnu

    Ba daca inlemneste nu e bine, mai bine i se inlemneste, ca sa o faca fericita.

    553
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod