6 trucuri preţioase pentru revigorarea vieţii sexuale

Orice femeie ar trebui să cunoască mici trucuri cu care să poată resuscita o viaţă sexuală intrată în derivă. În cazul în care tu şi iubitul tău treceţi printr-o etapă de monotonie,

Orice femeie ar trebui să cunoască mici trucuri cu care să poată resuscita o viaţă sexuală intrată în derivă. În cazul în care tu şi iubitul tău treceţi printr-o etapă de monotonie, iar sexul şi-a pierdut savoarea de altădată, te invit să răstălmăceşti puţin lucrurile cu următoarele 6 trucuri provocatoare!


1. Şi în timpul sexului te poţi masturba

Să recunoaştem, bărbaţii pot fi neglijenţi sau neştiutori în legatură cu nevoile sexuale ale unei femei. În cazul în care iubitul tău sare peste preludiu şi nu te excită suficient sau, în timpul sexului, nu te stimulează cum trebuie, arată-i tu cum se face.

Masturbează-te fără jenă sub privirile lui şi adu plăcerea de partea ta. El sigur nu va avea nimic împotrivă.

2. Foloseşte-ţi muşchii pubococcigieni în timp ce faci sex

Din anost, sexul poate deveni fantastic, dacă-ţi antrenezi corpul să simtă plăcerea într-un mod intens. În loc să stai cât mai relaxată în timpul sexului, încordează-ţi muşchii vaginali. Vaginul devine mai strâmt şi este mai intens stimulat. Şi iubitul tău va simţi diferenţa.

3. Fă opusul a ceea ce faci de obicei

Dacă începeţi partida după un lung preludiu, scurtaţi-l, sau invers! În cazul în care primele penetrări sunt lente, începeţi într-un ritm alert.

Schimbaţi tehnicile deja binecunoscute cu unele noi şi incitante.

4. Vorbeşte murdar în pat

Dacă încă nu o faci, dă glas dorinţelor şi fanteziilor tale! Acest lucru îţi va da o senzaţia de libertate care te va revigora.

5. Creează noi poziţii nu ajutorul pernelor

În loc să optezi pentru tot felul de poziţii încâlcite, mai bine variază-le pe cele clasice cu ajutorul unor perne pe care să le plasezi strategic, astfel încât să vă bucuraţi de o penetrare mai profundă. În acest fel nu doar că încercaţi ceva nou, dar şi aveţi parte de senzaţii mai intense.

6.

Plăcerea vine gemând

Chiar dacă nu simţi neapărat nevoia să emiţi diverse sunete în timpul sexului, află că gemând îţi descătuşezi instinctele şi începi să simţi totul mai intens. Practic, cu ajutorul autosugestiei vei ajunge să ţipi de plăcere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod