5 mici gesturi de seducţie cu care îţi pui iubitul pe jar

Partidele de sex memorabile pornesc, adesea, de la gesturi mărunte, cum ar fi o privire sexy pe care i-o arunci iubitului din celălalt colţ al încăperii când sunteţi la o petrecere. Astfel de

Partidele de sex memorabile pornesc, adesea, de la gesturi mărunte, cum ar fi o privire sexy pe care i-o arunci iubitului din celălalt colţ al încăperii când sunteţi la o petrecere. Astfel de gesturi te fac să pari, în ochii lui, o femeie seducătoare şi sigură pe sine.

Iată 5 gesturi cu care-l ţii într-o vrajă a seducţiei şi maximizezi atracţia dintre voi!

1. Privirea care-l face să simtă fiorii de la început

Leil Lowndes, autorul cărţii "How to Make Anyone Fall in Love With You" te învaţă cum să-l priveşti pe iubitul tău ca să-l pui pe jar: "Când vorbeşti cu el, menţine contactul vizual un pic mai mult decât ar fi necesar, chiar şi în timpul perioadelor de tăcere.

Când îl stăruieşti cu privirea trezeşti în el instincte primare, de tipul <luptă sau fugi>. Corpul lui va fi străbătut de o adrenalină asemănătoare celei pe care o simte când e îndrăgostit. Când, într-un final, vrei să-ţi muţi privirea, fă-o lent, ca să emani siguranţă de sine."

2. Complimentul cu care-i provoci erecţia

Femeile sunt finuţe atunci când fac complimente. Sigur îl apreciezi pentru stilul vestimentar sau faptul că ţi-a sărit în ajutor când ai avut nevoie. Ca să-l pui, însă, pe jar ai putea să dai o tentă erotică complimentelor pe care i le faci.

De exemplu, spune-i că adori mirosul său natural sau mâinile uşor aspre. Aprecierile ce ţin de mărime şi duritate sigur îl vor gâdila pe interior, iar efectul se va vedea la exterior.

3. Lasă-l să te dezbrace mental

Decât să îmbraci o rochie minusculă, care nu prea dă de lucru imaginaţiei lui, mai bine îl seduci cu o ţinută lejeră. O cămaşă de mătase uşor transparentă sigur îi va trezi interesul sau o fustă până la genunchi cu o crăpătură ce-ţi descoperă piciorul.

4. Atinge-i penisul într-un moment neaşteptat

Iată un gest pe cât de sexy pe atât de rar practicat.

Ocazional, când vă aflaţi undeva în public, oferă puţină atenţie zonei sale intime. Astfel, îi dai de înţeles că nu te poţi abţine să nu pui mâna pe el, iar asta îl va incita! Tensiunea sexuală dintre voi va atinge cote maxime.

5. Zâmbetul care-l seduce

O tehnică simplă, dar crucială, potrivit lui Lowndes este să-i zâmbeşti iubitului tău, având în vedere că zâmbetul este cea mai eficientă formă de limbaj non-verbal prin care arăţi cuiva că ţi-a trezit interesul. "În timpul conversaţiei, conturează cu buzele un zâmbet discret de acceptare.

Nu zâmbi larg de la bun început. Un zâmbet mai calm este şi mai credibil şi mai sexy", precizează autorul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod