5 fantezii provocatoare pe care merită să le încerci de 1 Mai

Prognoza meteo anunţă vreme senină, iar unele dintre noi vor avea parte de un weekend prelungit. Ce-ar fi, pe lângă plimbări şi grătare, să plănuim şi câteva activităţi erotice? De 1

Prognoza meteo anunţă vreme senină, iar unele dintre noi vor avea parte de un weekend prelungit. Ce-ar fi, pe lângă plimbări şi grătare, să plănuim şi câteva activităţi erotice? De 1 mai, îţi propun să-ţi scoţi imaginaţia de la naftalină şi să aduci puţină fantezie în viaţa ta sexuală.

Iată 5 fantezii provocatoare pe care merită să le încerci cu iubitul tău de 1 Mai!

1. Masaj intim sub clar de lună

Dacă vă prinde seara undeva în aer liber, într-o zonă mai retrasă, care vă oferă suficientă intimitate, poţi da startul unui preludiu tainic sub clar de lună. Sărută-l pe iubitul tău şi atinge-i zonele erogene. Invită-l să te dezmierde în aceeaşi manieră. Mângâierile intime te pot aduce la orgasm, deşi ai încă toate hainele pe tine... Merită încercat!

2. Album sexy de vacanţă

În locul unui album clasic de vacanţă, ce-ai zice de unul cu tentă erotică? Luaţi aparatul foto şi pozaţi-vă în ipostaze indecente. Faceţi schimb de roluri între fotograf şi model sau încercaţi pozele cu self-timer, ca să apăreţi amândoi în imagini. Puteţi să vă îmbrăcaţi în costume sexy, iar mai apoi să editaţi pozele într-un program, astfel încât să creaţi un album foto sexy de care să vă mândriţi. Desigur, e nevoie de încredere maximă în cuplu, deci să nu existe riscul ca pozele să ajungă către destinaţii nedorite.

3. Seara, la film

În locul mersului la cinema, recreaţi atmosfera sălii de cinema la voi acasă, pe canapea. Care e avantajul? Puteţi alege un film erotic, cu scene fanteziste de sex, care să vă stârnească dorinţa şi imaginaţia.

4. Desfrâu în natură

În natură, simţurile tale strigă după sex! Aerul curat pe care îl inspiri, razele Soarelui ce-ţi mângâie pielea sau mirosul ierbii au un efect afrodiziac. Dacă faci sex în prezenţa unor astfel de stimuli, experienţa va fi de neuitat. Iar teama de a nu fi prinşi este un stimulent mental, de asemenea, foarte puternic! Printre fanteziile în aer liber pe care le poţi încerca, îţi propun sexul într-o barcă, pe o pătură la pădure sau, de ce nu, în curtea casei, pe un balansoar.

5. Zaruri şi porunci

Tot de 1 Mai, când distracţia e în toi, provoacă-l pe iubitul tău la un joc erotic pe porunci. Aruncaţi cu zarul şi puneţi-vă porunci idecente. Jocul vă oferă pretextul de a spune cu glas tare ce fantezii ascunse aveţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod