5 trucuri pentru un maraton erotic. Fiţi activi întreaga noapte!

O partidă de sex lungă de tot, ce se întinde de la apus până la răsărit, poate fi mai sănătoasă ca orice sport, ca orice dietă şi ca orice vizită la psiholog! Dar ca să rezistaţi

O partidă de sex lungă de tot, ce se întinde de la apus până la răsărit, poate fi mai sănătoasă ca orice sport, ca orice dietă şi ca orice vizită la psiholog! Dar ca să rezistaţi întreaga noapte, trebuie să urmaţi câteva sfaturi practice!

1. Hidratarea, înainte de toate

Sexul este, practic, o metodă eficientă de deshidratare, dacă ne gândim cât efort fizic presupune. Nu porniţi la drum fără să fi consumat apă din belşug, iar un pahar de apă pe noptieră e binevenit.

2. Lubrifierea ta

Chiar dacă te lubrifiezi natural suficient, în timpul unui maraton sexual te-ai putea trezi pe uscat. Niciun vagin nu face faţă câtorva ore de penetrare intensă, aşa că ţine la îndemână un lubrifiant. Utilizează unul pe bază de apă, dacă folosiţi şi prezervativ.

3. Erecţia lui

Un maraton sexual, deşi se află în fanteziile tuturor bărbaţilor, nu ştiu câţi ar fi în stare să-l pună în practică... Majoritatea ar ceda prea repede.

Ca să amâni ejacularea iubitului ar fi indicat să folosiţi un prezervativ, chiar dacă aveţi o altă metodă de protecţie, să schimbaţi des poziţiile sexuale, ca să mai rupeţi din ritm şi să vă feriţi de acele poziţii orgasmice pentru bărbaţi, deci cele permit penetrarea profundă, cum e poziţia doggie style.

De ajutor v-ar fi şi o jucărie erotică, precum inelul pentru penis, pe care îl găsiţi în orice sex-shop. El potenţează erecţia unui bărbat şi întârzie ejacularea. În plus, unele inele sunt dotate cu vibraţii şi cu un stimulator pentru clitorisul femeii, ceea ce-ţi poate aduce mai multă plăcere în timpul sexului.

4. Plăcere fără alcool

Mulţi se simt tentaţi să stropească cu alcool o noapte de sex pasional, dar alcoolul ucide performanţa sexuală. El vă amorţeşte simţurile şi într-adevăr, întârzie declanşarea orgasmului, uneori atât de mult încât el nu se mai petrece, iar dacă se petrece, e foarte slab. Aşa că, încheiaţi maratonul sexual nesatisfăcuţi.

5. În loc de penetrare...

Multă lume trăieşte cu impresia că un maraton sexual presupune sex non-stop. Nimic mai eronat, căci o noapte de amor ar trebui să includă mai multe delicii în meniu. Îmbrăţişări pătimaşe, masaje erotice, sesiuni lascive de sex oral, toate acestea pot fi condimentele unei partide fierbinţi de sex. Nu trebuie să vă limitaţi numai la actul penetrativ.

Aceste practici merită încercate şi în cazul în care bărbatul nu s-a mai putut abţine şi a ejaculat. El poate continua să te stimuleze pe alte căi, până când simte că poate avea din nou o erecţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod