Sex: 8 greşeli prin care îl faci să ejaculeze prea repede. Nu-l provoca!

Chiar dacă partenerul tău nu are probleme serioase cu ejacularea prematură, uneori poţi grăbi chiar tu momentul orgasmului său fără să vrei. Află care sunt cele mai frecvente 8 greşeli prin care îl faci să ejaculeze prea repede, pentru a le putea ocoli cu succes.
Chiar dacă partenerul tău nu are probleme serioase cu ejacularea prematură, uneori poţi grăbi chiar tu momentul orgasmului său fără să vrei. Află care sunt cele mai frecvente 8 greşeli prin care îl faci să ejaculeze prea repede, pentru a le putea ocoli cu succes.

1. Îl încânţi cu gemete de actriţă porno

Gemetele tale de plăcere îi intensifică senzaţiile partenerului, dar îi pot şi induce senzaţia gresită că eşti foarte aproape de orgasm. Exprimă-ţi plăcerea vocal în timp ce faceţi sex, dar nu exagera cu gemetele şi ţipetele. În caz contrar, expresia vocala a plăcerii tale îl va face să ejaculeze prea repede.

2. Refuzi prezervativul

Ştii foarte bine că nu ar trebui să faci sex fără prezervativ cu parteneri noi, dar odată cu absenţa instrumentului de contracepţie şi prevenire a infecţiilor dispare şi efectul de desensibilizare a penisului. Într-o relaţie monogamă, în care amândoi v-aţi făcut analizele şi vreţi să renunţaţi la prezervativ, ai putea descoperi cu neplăcere că partenerul nu mai rezistă la fel de mult şi fără prezervativ.

3. Îi oferi stimulare orală în ritm susţinut

Atunci când îi oferi puţină plăcere orală ca parte a preludiului, este important să ţii cont de faptul că schimbarea regulată a ritmului este atât necesară cât şi plăcută. Dacă îl stimulezi oral în ritm susţinut, îl poţi aduce rapid la un orgasm prematur sau, la fel de rău, îl poţi plictisi.

4. Vrei să te penetreze fără întrerupere până la orgasm

Penetrarea neîntreruptă până la orgasm poate fi romantică, însă răpeşte diversitatea din experienţa sexuală şi îi poate grăbi ejacularea partenerului. Luaţi scurte pauze, în care vă puteţi săruta sau stimula în alte moduri, sexul nu este întotdeauna o cursă susţinută.

5. Îl stimulezi vizual prea mult

Bărbaţii răspund mult mai puternic la stimulii vizuali, astfel că un număr de striptease în lenjerie intimă sexy îi poate excita extrem de mult, până la punctul în care au orgasm la scurt timp după penetrare. Nu-l înfierbânta prea mult pe partener atunci când ştii că uneori poate ejacula prea repede.

6. Refuzi să schimbi poziţia

Penetrarea susţinută în aceeaşi poziţie îl poate aduce pe partener la orgasm rapid mai ales în doggy style sau în poziţia misionarului. Dacă nu vrei nicio pauză, există numeroase moduri în care puteţi schimba poziţia în timp ce el rămâne în tine, iar schimbările regulate îl vor ajuta să îşi păstreze erecţia pentru mai mult timp.

7. Îl copleşeşti în timpul preludiului

Cu siguranţă vrei ca partenerul să aibă o experienţă sexuală deosebită alături de tine, însă atunci când îl copleşeşti cu stimuli puternici în timpul preludiului, poţi contribui la o ejaculare mai rapidă decât ai prefera. Când observi că partenerul vrea să concentreze preludiul asupra ta, lasă-l să te excite cât mai mult şi, chiar dacă el ejaculează relativ repede, ai putea fi şi tu pregatită pentru orgasm odată cu el.

8. Respingi inelul pentru penis


La fel ca şi in cazul prezervatizului, dacă partenerul insistă să folosească un inel pentru penis, nu-l descuraja. Cele mai multe inele oferă şi accesorii pentru stimularea clitorisului în timpului penetrării, iar unele au chiar un sistem de vibraţie care îţi provoacă ţie multă plăcere în timp ce inelul îi prelungeşte partenerului erecţia.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Irina pe 2 Apr 2014, 13:24
  Ejaculeaza repede si mult

  Si sotul meu intampina aceasta problema raspandita. Noi am incercat mai multe produse, dar am ramas la unul cel mai ieftin si dupa parreaea noastra si cel mai eficient. N-o sa scriu direct site-ul pentru ca probabil voi fi sacntiont dar dde aici l-am achizitonat http://suifanoriginal.blogspot.ro

  6
  1

 • Sergiu pe 29 Mai 2013, 11:44
  Ejaculare precoce

  Va recomand ceva testat de mine cu rezultate excelente: http://mhlnk.com/B66CB87F Incercati si va ve-ti convinge.

  14
  3

 • klauss pe 7 Iul 2012, 19:26
  sex

  un barbat e bun la pat daca are o partenera buna asa-i,dar nu-i regula generala,un barbat poate fi bun pt ca pur si simplu e BUN la pat,ideea de a incerca ceva nou treb sa fie de partea amandurora daca fol inel pt penis nu inseamna neaparat ca are o problema.si eu vr sa il incerc cu iubitul meu desi nu are nici o problema.

  4
  1

 • cristina pe 17 Mai 2012, 16:29
  sex

  de ce sotul meu ejaculeaza foarte repede .

  45
  10

 • cata pe 1 Mai 2012, 14:25
  vrajeala

  ramona tu crezi ca erectia tine de vre un buton?mmmmm? gresit ,tine de tine ca partenera.....un barbat este bun la pat daca are o femeie buna la pat!

  17
  6

 • ramona pe 23 Apr 2012, 10:45
  ahhh

  faza cu inelul pare ceva de incercat , oricum articolul este pt barbatii care nu stiu cum sa isi tina erectia mai mult timp.....

  11
  9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod