Sex: 8 minciuni pe care ţi le spune ca să ajungi în pat cu el

Minciunile spuse de bărbaţi ţin mai puţin de personalitatea şi valorile personale şi mai mult de moment şi context. Chiar şi cel mai onorabil bărbat va fi tentat să exagereze sau să mintă când asta duce la sex şi el este excitat. Iată 8 minciuni pe care ţi le spune înainte să faci sex cu el.
Minciunile spuse de bărbaţi ţin mai puţin de personalitatea şi valorile personale şi mai mult de moment şi context. Chiar şi cel mai onorabil bărbat va fi tentat să exagereze sau să mintă când asta duce la sex şi el este excitat. Iată 8 minciuni pe care ţi le spune înainte să faci sex cu el.

"Te sun eu"


Dacă i-ai respins politicos avansurile sexuale la prima întâlnire, "Te sun eu" înseamnă de multe ori "S-ar putea să te sun, dacă mă hotărăsc că meriţi efort suplimentar". Mulţi bărbaţi spun asta automat şi atunci când nu au nicio intenţie să te sune. Cu această minciună păstrează însă o portiţa deschisă, pentru situaţia în care sunt excitaţi şi sunt dispuşi să te mai vrăjească puţin pentru asta.

"N-am mai spus nimănui asta până acum"


În cele mai multe cazuri, această afirmaţie este echivalentă cu "Nu ţi-am mai spus asta până acum", lucru urmat de o confesiune care să demonstreze cât de romantic/vulnerabil/minunat este el. Mulţi bărbaţi îşi pregătesc texte de "cucerit", care de multe ori au efectul scontat, iar femeia îşi lasă garda jos după o confesiune aparent sinceră.

"Nu facem sex, vreau doar să stau întins lângă tine"


Pentru cei mai mulţi bărbaţi, adevărul din spatele minciunii este "Dacă trebuie să stau aici o vreme pentru a avea o şansă de a face sex, ce am de pierdut?". Nu-ţi face iluzii că nu îşi doreşte să facă sex cu tine, dacă nu şi-ar dori acest lucru nu ar fi alături de tine, în întuneric.

"Te iubesc"


Mai există încă destui bărbaţi care folosesc cele două "cuvinte magice" pentru a obţine o noapte fierbinte. Cel mai des, această propoziţie este însă un răspuns la mărturisirea ta. Nu uita că bărbaţii se ataşează mai greu de femei într-un mod semnificativ, iar un "Te iubesc" timpuriu nu este în general un semn bun.

"Nu sunt căsătorit"


Cercetează-i degetul inelar înainte să-l crezi pe cuvânt. Scoaterea verighetei înainte de o seara în oraş este un obicei frecvent pentru bărbaţii care spera să obţină puţin sex clandestin în afara căsniciei.

"N-am fost niciodată cu ea"


Dacă vede vreun semn de gelozie din partea ta, te va asigura că nu a avut nicio relaţie cu femeia care ţi-a stârnit sentimentele negative. Nu contează dacă este vorba de o prietenă sau de o rivală, el îţi va spune că nu a fost cu ea, iar dacă este prins apoi cu minciuna, va continua cu "A fost doar o noapte, nici nu mai ţineam minte".

"N-avem nevoie de prezervativ. Eu n-am avut niciodată vreo BTS"


Chiar dacă nu minte şi crede cu adevărat că nu a avut vreo boală cu transmisie sexuală, este posibil să fi ignorat unele simptome recente. Nu poţi cere nimănui să-ţi ofere un buletin de analize de la primele contacte sexuale, dar te poţi asigura că nu renunţi la prezervativ, chiar dacă foloseşti alte metode de contracepţie.

"Promit că nu arăt filmarea nimănui"


Cea mai sigură cale de a te asigura că nu vrei da pe net de un "sex tape" cu tine în rolul principal este să nu participi la filmare. Dacă totuşi fotografierea sau filmarea experienţei te tentează şi te excită, las-o pe mai târziu. După o relaţie de câţiva ani, după o logodnă sau o căsătorie, va fi mult mai puţin tentat să arate filmele şi pozele prietenilor săi.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 27 Apr 2012, 15:18
    mda

    ce tampenie! =))) ..

    4
    1

  • adrian pe 26 Apr 2012, 04:01
    sex!!!!!

    e bine ca barbatii spun doar 8 minciuni ca sa ajunga la sex,mai rau ca femeile mai fac si altele,.....oricum sunt doar aberatii si cei care,le folosesc,nu se pot numi barbat.....aaaa!!..aia cu dormitu poate fi adevar...ptr.mine a fost si este la orice ora,daca ne respectam un pic.....

    2
    2

  • Doina pe 19 Apr 2012, 13:45
    ce mai conteaza...

    ori ku frazele astea ori fara, o femeie deshteapta care shtie ce vrea singura alege cind si cu cine sa aiba o aventura de o noapte, poti sa skrii makar romane dak nu vrea nu se lasa...

    3
    1

  • Laurentiu pe 18 Apr 2012, 14:46
    stupid

    Este un articol stupid,daca o femeie vrea o aventura de-o noapte,accepta,daca nu,nu o sa traga nimeni de ea. Si oricum,toata lumea minte sa-si atinga scopul,nu e valabil doar pentru sex,ci in toate domeniile!

    8
    3

  • Vali pe 18 Apr 2012, 14:41
    Ramona

    Daca nu am spune orice ca sa facem sex, ai ajunge sa faci sex numa dupa casatorie, asa ca suntem toti fericiti

    5
    4

  • ramona pe 18 Apr 2012, 10:30
    bun articolul

    totul este adevarat , barbatii spun orice numai ca sa faca sex , pt ca altceva nu au in cap SEX si atat

    12
    6

  • aaa pe 18 Apr 2012, 09:47
    tare

    nu sunt chiar aberatii, faza cu "Nu facem sex, vreau doar să stau întins lângă tine" am trait-o si eu :))))) ce tare....

    17
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod