5 poziţii sexuale care îţi oferă o noapte plină de plăcere

Prima şi singura regulă pentru a avea parte de o noapte de neuitat este aceea că în dormitor nu există nicio regulă. Nu spune nimeni că o partidă de amor trebuie să înceapă şi să se termine în poziţia misionarului, iar din această cauză trebuie să exersezi cât mai multe poziţii sexuale.

Este cunoscut faptul că datorită unor anumite poziţii ajungi mai repede la orgasm, iar în rândurile ce urmează vă vom prezenta câteva poziţii uşoare care îţi vor face noaptea mai frumoasă.
MAI MULT DESPRE: noapte, dragoste, sex, pozitii, placere
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • eliana pe 27 Aug 2012, 15:11
  e alegerea fiecaruia

  Fiecare cuplu decide ce face in dormitor.Daca partenerii decid sa incerce pozitii diferite asta nu face pe niciunul dintre ei sa fie asociati cu " vedetele" din filmele pentru adulti. Daca ai citit comentariul acesta inseamna ca te interesa asa ca nu o mai face pe sfanta. sexulale

  6
  11

 • mircea pe 26 Aug 2012, 15:01
  asa nu

  daca nu exista atractie, poti sa incerci orice ca tot degeaba, iar lipsa atractiei face ca sexul sa devina pervers, treziti-va si nu mai intrati in relatii cu persoane care nu va atrag, sau a fost atractie doar la inceput si in cazul in care nu mai este e bine sa iesiti din relatia respectiva e valabil atat pt femei cat si pt barbati.In tara noastra se fac multe compromisuri de natura sexuala, de teama de a nu fi parasita de partener ceea ce e o mare prostie, chiar sunteti ultimile strambe, urate, cocosate sa va fie teama ca nu mai intalniti pe alcineva? dar am intalnit si femei frumoase care isi faceau probleme de genul asta, care nu aveau incredere in ele, ce draku' ,vreti sa ajungeti toate niste vulgare, depravate, caraghioase ridicole ca alea din filmele porno pt labari?

  16
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod