Sex: 5 secrete ca să-ţi alegi vibratorul perfect. Ponturi care te duc la orgasm!

Se presupune că vibratorul a fost creat la sfârşitul secolului al XIX-lea pentru a trata isteria, problemă cauzată de acumularea tensiunii sexuale. Nu se ştie dacă acest tratament a avut sau nu succes, însă este clar că vibratorul a devenit, cu timpul, o jucărie sexuală foarte iubită de femei.
Se presupune că vibratorul a fost creat la sfârşitul secolului al XIX-lea pentru a trata isteria, problemă cauzată de acumularea tensiunii sexuale. Nu se ştie dacă acest tratament a avut sau nu succes, însă este clar că vibratorul a devenit, cu timpul, o jucărie sexuală foarte iubită de femei.

Reprezentanţii sex shop-urilor ne avertizează însă că marea varietate de stiluri, mărimi şi materiale de fabricaţie ale vibratoarelor le descurajează pe unele femei şi nu ştiu cum să-şi aleagă corect „jucăria“.

Iată mai jos câteva sfaturi utile pentru a-ţi alege corect vibratorul:

Gândeşte-te pentru ce îl foloseşti

Cel mai important criteriu în alegerea vibratorului este zona pe care vrei să o stimulezi. Vibratoarele de formă falică sunt potrivite pentru penetrarea vaginală, însă pot produce plăcere şi în afara vaginului şi pot stimula clitorisul, dacă au o vibraţie foarte puternică. Pentru acest tip de plăcere sunt foarte bune şi vibratoarele de ultimă generaţie sau cele cu acţiune duală.

Dacă îţi doreşti o jucărie pe care să o foloseşti pentru penetrarea anală, îţi trebuie un vibrator sub formă de pâlnie, pentru a nu aluneca înăuntru în întregime. Cel mai important este faptul că în magazine se găsesc vibratoare speciale pentru stimularea anală.

Puterea vibraţiilor este foarte importantă

Dacă eşti obişnuită să te masturbezi, dar nu ai folosit niciodată o jucărie sexuală, încearcă să-ţi cumperi un vibrator cu o intensitate a vitezei mai mică şi cu vibraţii reglabile.

Însă, dacă ai un mod mai ferm şi puţin mai brutal de a te masturba, poţi alege o jucărie sexuală cu vibraţii mai puternice, care te pot aduce foarte uşor la extaz.

Mărimea contează


Forma şi mărimea unui vibrator sunt foarte importante dacă nu eşti încă obişnuită cu astfel de jucării. Dacă apreciezi discreţia, îţi poţi cumpăra un vibrator de dimensiuni mici, pe care să-l iei cu tine în călătorii.

Nu uita că în magazine se găsesc fel şi fel de vibratoare, de diferite forme şi dimensiuni, iar în cazul în care jucăria nu va părăsi dormitorul tău, poţi alege una mai mare. Însă, un vibrator mai mare nu înseamnă şi plăcere mai mare, aşa că gândeşte-te bine ce vrei înainte să-ţi cumperi o jucărie sexuală.

Ţine cont de materialul din care este făcut

Un alt aspect important atunci când vrei să-ţi cumperi un vibrator este materialul din care este făcut acesta. Jucăriile sexuale din cauciuc moale sau din silicon sunt mai bune pentru penetrarea vaginală şi anală, în timp ce vibratoarele din plastic tare sunt perfecte pentru stimularea clitoridiană.

Nu uita de buget


Cu toate că este cea mai accesibilă şi căutată jucărie sexuală, vibratorul poate ajunge să coste foarte mult. Cele mai ieftine vibratoare sunt cele simple, cu o formă normală şi o vibraţie nu foarte puternică.

Există însă şi astfel de jucării sexuale foarte scumpe, care au o vibraţie puternică, acţiune dublă, funcţioneată pe baterii şi pot fi controlate şi cu ajutorul telecomenzilor.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Leo pe 9 Sep 2012, 11:14
    5 secrete sa-ti...

    Vibratorul sau stramosul vibratorului se gaseste in Anglia. Scopul lui a fost de a linistii femeile isterice ?..puritanismul era in floare. Inainte de Vibrator femeile mergeau la doctor,care era singurul ce avea voie sa puna mana sub fusta pacientei in ai stimula clitorisul..cea ce a devenit ulterior ..nu prea performant.Sau folosit apoi jeturi de apa in piscinele exclusiviste ,numai pentru femei,iar succesul a fost notoriu,deoarece fiecare femeie stia apoi de unde vine isteria ? Dupa razboi in Germania a aparut Beathe Uhse femeia care a fost chiar decorata pt.munca ei in clarificarea igienei sexuale.

    2
    1

  • Gigi Frana pe 1 Sep 2012, 21:07
    Wtf

    Si ne mai miram de ce sunt multe femei batute in cap. Daca as citi chestii d-astea zilnic as ajunge pe minus cu IQ-ul in 10 zile. HUO

    11
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod