Ce spun obiceiurile lui proaste din pat despre caracterul său

În pat nu există nicio regulă, aşa că fiecare poate, în timpul actului sexual, să urle de plăcere, să facă mişcări pe care nu credea că le poate realiza sau chiar să-şi piardă cu totul

În pat nu există nicio regulă, aşa că fiecare poate, în timpul actului sexual, să urle de plăcere, să facă mişcări pe care nu credea că le poate realiza sau chiar să-şi piardă cu totul controlul.

Însă, acest lucru nu înseamnă că iubitul tău se poate comporta neadecvat cu tine în pat. Să-şi controleze instinctele animalice în timp ce faceţi dragoste este unul dintre cele mai importante aspecte, pentru ca relaţia dintre voi doi să fie în continuare una frumoasă şi stabilă.

Dacă iubitul tău nu poate să fie senzual în timpul partidelor de amor, poţi să fii sigură că el nu poate să fie sensibil nici în viaţa de zi cu zi.

Iată mai jos care sunt cele mai proaste obiceiuri ale bărbaţilor din timpul partidelor de sex şi ce spun acestea despre caracterul lor:

Sexul sălbatic

Nu sunt naivă, ştiu prea bine că bărbaţii au o anumită frecvenţă atunci când se masturbează şi o alta atunci când fac sex.

Dacă ar face sex aşa cum vor, adică foarte sălbatic, partida de amor se va termina în maximum 30 de secunde.

Bărbaţii fac sex mai senzual doar pentru că noi ne dorim acest lucru. Dacă ai parte de un iubit care doreşte întotdeauna să facă sex sălbatic iar patul şi părul tău se mişcă ca şi cum afară ar fi un uragan, gândeşte-te că el are în cap doar plăcerea lui. Vrea să se simtă bine şi nu îl interesează că tu rămâi „neterminată“.

Aminteşte-ţi că bărbaţii care se gândesc doar la sentimentele şi plăcerea lor nu sunt buni de nimic şi nu ai ce să pierzi dacă renunţi la un astfel de mascul.

Sex oral brutal

Vă simţiţi bine în dormitor, iar tu decizi să-l dai pe spate cu o partidă de sex oral. Nu doar că îl exciţi la maximum, dar iubitul tău simte şi că trebuie să preia controlul, aşa că te prinde de păr.

Până aici nu este nimic rău.

Însă, dacă începe să-ţi împingă capul înainte şi în faţă, pentru a-i face un deepthroat (tehnica de sex oral în care penetrarea orală este foarte adâncă şi ajunge până la „omuleţul“ din cerul gurii), este posibil să te simţi inconfortabil.

Dacă el continuă cu această tehnică, practic îţi arată că nu te respectă şi că te foloseşte doar pentru a-şi satisface plăcerile.

Adorm după ce face sex

Trebuie să recunosc că acest lucru este unul obşinuit pentru bărbaţi. A fost demonstrat ştiinţific că somnul după o partidă reuşită de dragoste înseamnă că bărbatul te iubeşte mai mult.

Însă, acest obicei nu este deloc plăcut dacă te afli la începutul unei relaţii. Aţi făcut sex, dar tu nu poţi să adormi, în timp ce el deja sforăie lângă tine. Acum ce trebuie să faci? Să te uiţi singură la un film? Să citeşti o carte? Să-ţi verifici mailurile în miez de noapte? Nici nu vă cunoaşteţi bine, dar el se poartă de parcă sunteţi împreună de o viaţă.

Un tip grijuliu va sta cu tine până adormi şi abia apoi se va culca şi el.

Asta îţi va demonstra că el chiar ţine la tine şi îi pasă de sentimentele tale.

„NU“ înseamnă „NU“

Bărbaţii nu înţeleg acest lucru niciodată. Lor li se pare că atunci când îi refuzăm o facem pentru că ne dorim să fim cu ei, dar ne lăsăm greu. Ei bine, acest lucru este total greşit.

Dacă nu ai o stare de spirit bună şi îţi doreşti să dormi, nu să faci sex, majoritatea bărbaţilor vor crede că glumeşti. Ei bine, acest lucru nu face decât să-ţi arate că, din nou, îi pasă doar de el.

Chiar dacă ai spus acel „NU“ ca pe un „DA“, un bărbat respectuos va lua răspunsul tău tot ca pe un „NU“.

Pleacă imediat după ce fac sex

Te-ai întâlnit cu iubitul tău în oraş, aţi petrecut ceva timp împreună, după care aţi ajuns acasă şi aţi făcut dragoste. Toate bune şi frumoase, până în momentul în care îi sună telefonul.

Sunt colegii lui de muncă sau prietenii lui, care doresc să iasă la o bere. El nu ezită nicio secundă şi le spune că va fi prezent.

Acest lucru nu te face decât să te simţi ca o femeie uşoară, care a fost folosită pentru sex. Până la urmă, cam aşa şi este, deoarece este clar că pentru el sunt mai importante multe alte lucruri decât persoana ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod