Sex: 10 greşeli enervante pe care o femeie le face în pat. Evită-le!

Fie că te bazezi excesiv pe sfaturi sexuale neverificate sau pur şi simplu nu ai suficientă experienţă, poţi să cazi în capcana unor greşeli enervante pe care o femeie le face în pat. Află dacă faci una dintre greşelile cele mai neplăcute pentru bărbaţi în timpul sexului.

Fie că te bazezi excesiv pe sfaturi sexuale neverificate sau pur şi simplu nu ai suficientă experienţă, poţi să cazi în capcana unor greşeli enervante pe care o femeie le face în pat. Află dacă faci una dintre greşelile cele mai neplăcute pentru bărbaţi în timpul sexului.

1. Te ascunzi
Indiferent cât de prost stai cu încrederea în sine, nu lasa acest lucru să se vadă în dormitor. Insistenţele pentru stingerea luminii sau preferinţa inflexibilă pentru poziţiile sexuale în care crezi că arăţi cel mai bine nu-l vor stimula deloc.

2. Eşti prea agresivă
Dinţii nu au ce căuta pe penis şi oricât de mult ţi-ai dori să-l apuci de părul de pe piept când eşti deasupra, abţine-te. Dacă eşti prea agresivă din punct de vedere fizic şi el nu este deloc masochist, rişti ca durerea produsă să-i încheie brusc erecţia.

3. Nu-i dai niciun indiciu
Dacă observi că bâjbâie şi nu se descurcă, oferă-i indicii prin limbajul trupului. Dacă tot nu se prinde, spune-i ce îţi place. Cei mai mulţi bărbaţi apreciază indicaţiile în pat atunci când se simt pierduţi.

4. Refuzi să preiei poziţia superioară
Probabil că nu ai de unde să ştii, dar nu este întotdeauna comod să te concentrezi simultan asupra plăcerii partnerei şi să te şi susţii cu cel puţin o mână. Scuteşte-l din când în când de poziţia superioară şi urcă-te mai des deasupra lui pentru a prelua controlul şi a-l lasă să se bucure de privelişte.

5. Te implici prea puţin
Când partenerul depune eforturi seminificative pentru a te satisface, iar tu nu-i răspunzi nici cu laude, nici cu gemete, nici cu reciprocitate, te implici prea puţin în sex. Fii activă în pat şi arată-i că te interesează satisfacţia lui.

6. Exagerezi cu gemetele
Bărbaţii pot fi ghidaţi către tehnica potrivită sau locul corect de aplicare a ei prin gemete, dar nu toţi apreciază gemetele constante de starletă porno. Foloseşte-le cu discernământ pentru a nu-l face să creadă că te prefaci în mod constant în pat.

7. Confunzi gâdilatul cu plăcerea
Plimbându-ţi senzual limba de-a lungul trupului partenerului îi poţi provoca foarte multă plăcere... sau îl poţi gâdila în cel mai neplăcut mod. Asigură-te că eviţi zonele în care gâdilatul îi provoacă disconfort şi îl scoate din atmosfera fierbinte.

8. Refuzi să părăseşti dormitorul

Chiar dacă nu te interesează experienţele pline de adrenalină ca sexul în public, nu te lega psihic de pat. Încearcă sexul şi în alte locuri, nu doar în dormitor. Nu te obligă nimeni să faci sex pe masa din bucătărie, dar poţi experimenta cu partenerul măcar la duş.

9. Nu ştii să-i oferi şoapte deocheate
Unii bărbaţi apreciază fantezia virginei ruşinate în dormitor, dar chiar şi o mare parte dintre ei se plictisesc la un moment dat. Câteva şoapte deocheate, care îi laudă fie mărimea penisului, fie tehnica, fie îi descriu într-un mod "murdar" ce ai vrea să-ţi facă pot avea un efect excelent dacă menţii acelaşi ton. Când izbucneşti pe loc în râs sau îl copleşeşti cu şoapte romantice imediat după ce l-ai invitat să te domine cu "lancea" lui, efectul este complet distrus.

10. Respingi pe loc orice experiment
Un "Nu" ferm la orice propunere de a elimina rutina din dormitor este una dintre cele mai mari greşeli, mai ales după ce tocmai l-ai provocat să-ţi mărturisească fanteziile lui sexuale. Dacă nu eşti dispusă să încerci nimic din ce-ţi propune el, oferă tu experienţe alternative, dar nu respinge pe loc orice experiment.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrada pe 27 Aug 2012, 13:55
    anonim

    imi plac ideile altora si mai invat cate ceva vrreau sa mi spuneti ce pozitii noi as putea sa mai practik in pat cu iubitu???

    3
    5

  • oana pe 13 Aug 2012, 17:36
    dani

    ai si tu dreptate...eu personal nu am nimic àmpotriva baratilor.....dar jurnalistul asta ma dispera...hop pop stie tot...el....

    5
    3

  • Dani pe 13 Aug 2012, 17:25
    Oana

    Oana stai linistit ca nici babartii nu sunt mai prejos. Si iti spune asta un barbat.

    2
    2

  • oana pe 13 Aug 2012, 16:26
    enervant

    si cele 100 care le faci tu k barbat....ce tot ànzosesti femeia...k fàra ea esti praf...

    9
    3

  • Cristian pe 13 Aug 2012, 16:15
    Vreau si eu o iubita

    Buna numele meu este Cristian si daca si tu vrei hai sa ne cunoastem .Uite id meu bond_aikon007 ,Cateva detali despre mine Sunt din Bucuresti am 27 de ani si ptr mine nu conteaza ca ai pana in 20 de ani sau peste 30 de ani conteaza sa vrei sa ma cunosti

    3
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod