Sex: Cum să ai un orgasm perfect, cu ajutorul vibratorului. Descoperă secretele!

Chiar dacă Marilyn Monroe spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ierarhia s-ar putea schimba radical dacă luăm în calcul folosirea unui vibrator cu baterii rezistente. Poţi să ajungi la orgasmul perfect doar cu ajutorul vibratorului, fie că îl foloseşti singură sau primeşti o mână de ajutor de la iubitul tău.
Chiar dacă Marilyn Monroe spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ierarhia s-ar putea schimba radical dacă luăm în calcul folosirea unui vibrator cu baterii rezistente. Poţi să ajungi la orgasmul perfect doar cu ajutorul vibratorului, fie că îl foloseşti singură sau primeşti o mână de ajutor de la iubitul tău.

Motivul pentru care "marele O" este atât de accesibil cu ajutorul vibratorului este uşor de înţeles. Accesoriul are forma, textura, rezistenţa şi vibraţia necesară unei stimulări pe cinste. Chiar şi aşa, puţină îndemânare şi tehnică transformă un timid wow într-un orgasm WOOOW! Practica este calea spre perfecţionare, până şi din prisma plăcerii sexuale.

1. Înainte şi înapoi

Cea mai populară tehnică de obţinere a organismului cu ajutorul vibratorului este mişcarea incitantă înainte şi înapoi, după câteva atingeri în zona clitorisului. Odată ce vaginul s-a lubrifiat suficient, setează-ţi micul prieten la prima treaptă de viteză şi mişcă-l în ritmul frenetic de du-te vino, lent la început şi din ce în ce mai tare pe parcurs. Pe măsură ce plăcerea se intensifică, mută treptele de viteză la intensitatea dorită.

Pentru acumularea unei tensiuni sexuale maxime, stimulează-ţi simultan si alte zone erogene. Masează-ţi sfârcurile sau mângâie-ţi cu degetele mâinii stângi cercul anusului şi perineul (portiunea sensibilă dintre vagin şi anus).

2. Mişcările circulare

Poţi trece de la tehnica înainte şi înapoi la mişcări circulare, pe care sa le începi de la intrarea în vagin, zăbovind acolo câteva secunde, apoi să îl introduci tot mai adânc, rotind penisul artificial astfel încât să atingă cât mai multe porţiuni inaccesibile. Variază viteza miscărilor şi masează-ţi clitorisul în acelaşi timp.

3. Mişcarea în 8

O mişcare excelentă pentru creşterea stării de excitaţie este trasarea cifrei 8 cu vârful vibratorului în jurul clitorisului, al vulvei şi al intrării în vagin. Senzatia unică va fi copleşitoare şi poate grăbi călătoria spre orgasm mai mult decât îndrăzneşti să speri.

4. Senzaţiile tari

Pentru un orgasm pe care să nu îl uiţi prea uşor, încearcă să îţi surprinzi simţurile cu câteva ingrediente-cheie pentru senzaţii tari. Savurează un drops mentolat şi apoi plimbă-ţi limba pe suprafaţa vibratorului, cât să îl reîmprospatezi şi pe el. Imediat ce îl vei introduce în părţile tale sensibile, vei simţi mii de furnicături plăcute în tot corpul, care intensifică senzaţiile orgasmice ale vibraţiilor accesoriului tău preţios.

5. Punctul G

Nu este deloc dificil să ajungi la punctul G cu un vibrator dibace. Introdu-l 5-7 cm in vagin şi apoi orientează-i capul în sus (către buric), astfel încât să apese pe peretele vaginal superior. Împinge-l înainte şi înapoi, la intensitatea care îţi face genunchii să tremure. Dacă ai o uşoară senzaţie de urinare, înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Nu te teme, într-o stare de excitaţie atât de mare, este improbabil să urinezi. În schimb, vei ajunge pe culmile plăcerii, garantat!

6. Unghiul de penetrare

Pentru că ai nevoie de puţină variaţie pentru a obţine un grad mai mare de plăcere, schimbă poziţia. Aşază-te în genunchi şi foloseşte-ţi vibratorul în stil doggy style. Caută noi unghiuri de penetrare şi vei ajunge pe culmile plăcerii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod