Top 3 lucruri despre bărbaţi pe care cu siguranţă nu le ştiai

Există foarte multe mituri despre bărbaţi, însă nu toate sunt adevărate. Unele cercetători au scos la iveală faptul că bărbaţii pot fi „citiţi“ destul de uşor, datorită gesturilor pe

Există foarte multe mituri despre bărbaţi, însă nu toate sunt adevărate. Unele cercetători au scos la iveală faptul că bărbaţii pot fi „citiţi“ destul de uşor, datorită gesturilor pe care le fac.

Faptul că bărbaţii se simt atraşi de femeile în roşu este cunoscut de toată lumea, dar iată alte trei lucruri pe care nu le ştiai despre bărbaţi:

1. Bărbaţii care au câini îşi găsesc mai repede o parteneră

Cercetătorii americani au realizat un experiment în cadrul căruia au dorit să vadă dacă o femeie intră mai repede în vorbă cu un bărbat care are cel puţin un animal de companie.

În urma acestui experiment, specialiştii au ajuns la concluzia că bărbaţii care au câini îşi găsesc mai repede o parteneră decât bărbaţii care nu au animale de companie.

2. Vocea masculilor se schimbă atunci când vorbesc cu o persoană atrăgătoare

Un alt grup de cercetători a realizat mai multe studii în urma căruia s-a ajuns la concluzia că bărbaţii vorbesc mai încet şi mai senzual atunci când discută cu o persoană atrăgătoare. mai mult, masculii care aveau de obicei defecte de vorbire, au vorbit mai clar cu persoanele de cate se simţeau atraşi.

3.

Stimularea anală le place şi bărbaţilor

Cu toate că este greu de crezut, mai multe studii au scos la iveală faptul că bărbaţilor le place stimularea anală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod