5 trucuri eficiente ca să-i scoţi fosta iubită din cap

Când partenerul tău încă mai ţine la fosta iubită şi simţi că acest lucru îţi poate afecta relaţia, ai la îndemână câţiva paşi simpli pentru a-l face să treacă mai repede peste sentimentele reziduale.
Când partenerul tău încă mai ţine la fosta iubită şi simţi că acest lucru îţi poate afecta relaţia, ai la îndemână câţiva paşi simpli pentru a-l face să treacă mai repede peste sentimentele reziduale. Foloseşte cu încredere 5 trucuri eficiente ca să-i scoţi fosta iubită din cap.

Primul lucru la care este important să apelezi este răbdarea. Dacă lași tensiunile să se adune și pornești certuri legate de fosta iubită, nu câștigi nimic. Iată câteva moduri eficiente de a-l face să o uite pe fosta, întărind în același timp relația actuală.

Află ce a cauzat despărțirea și nu repeta greșelile

Ai nevoie de informații corecte pentru a lua deciziile cele mai bune! Fii foarte atentă la indiciile oferite de partener atunci când vorbește despre fosta iubită și, dacă nu sunt suficiente, încearcă să-i provoci în mod subtil pe apropiații lui să discute despre ea.

Motivul despărțirii este foarte important mai ales atunci când iubitul tău a decis să încheie relația cu fosta.
Află ce greșeli a făcut fosta și evită-le cu tact. De cele mai multe ori, când există încă sentimente pentru fosta iubită, ea a fost cea care i-a dat papucii. L-a înșelat? L-a mințit? Odată ce știi care au fost problemele fostei relații, poți clădi mai bine actuala relație.

Stimulează-l cu mult sex

Sexul poate fi medicamentul cel mai bun pentru a-l "vindeca" de amintirea fostei iubite. Menține-l ocupat cu o viață sexuală activă și diversă. Dacă îl satisfaci la maxim în dormitor, va fi mai puțin tentat să se gândească la fosta iubită.

Strategia sexuală poate avea însă și un dezavantaj. Dacă el încă o iubește pe fosta, sexul poate ascunde unele indicii subtile că nu este deloc fericit cu tine și că vrea să se întoarcă la ea, iar tu îți pierzi timpul cu un bărbat care nu ține la tine la fel de mult cum meriți.

Nu încerca să concurezi cu ea

Chiar dacă ai obținut multe informații despre fosta lui iubită, de la el sau de la apropiații lui, nu le folosi niciodată pentru a demonstra într-un mod lipsit de subtilitate că tu ești mai bună.

Dacă vrei să concurezi cu fosta iubită, riști să pierzi, deoarece ea nu mai poate face în prezent greșeli care să-i scadă din punctaj, în schimb tu ești vulnerabilă la certuri și probleme.
Când încerci să o depășești, poți prelua fără să-ți dai seama și unele probleme ale fostei relații, pe care el le va vedea ca semne ce demonstrează că nici tu nu ești femeia potrivită.

Lărgește-i orizonturile

Cea mai simplă modalitate de a-l face să uite mai repede de fosta iubită este să-i lărgești orizonturile, să-i propui activități și experiențe noi. Fosta iubită ținea să meargă în club de mai multe ori pe săptămână? Du-l la muzee, la concerte în aer liber și la alte evenimente unde poate încerca o experiență nouă, alături de tine, ce se va transforma într-o amintire frumoasă.

Când el o pomenește, fii pozitivă

Probabil știi deja că nu este potrivit să îi menționezi niciodată numele fostei dacă el nu aduce vorba despre ea.
Atunci când totuși are ceva de zis despre fosta, și nu este deloc de bine, nu-l încuraja. Fii pozitivă și spune-i iubitului tău că îi ești recunoscătoare fostei lui iubite. Fără ea, poate voi nu ați fi fost împreună în prezent. Înțelegerea și atitudinea pozitivă, alături de lipsa de gelozie, îl pot convinge pe iubitul tău că nu are de ce să se mai gândească la fosta, pentru că a făcut un pas important înainte.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cosma Adina pe 16 Aug 2013, 14:34
    Minciuna ucide iubirea si Increderea

    Cànd Isi iubeste fosta iubità,nu mai ai ce face decàt sà te rogi la Dumnezeu,si ce ai pe inimà sà faci altfel Iti vei distruge propria viatà. Astfel de (bàrbatii) sunt gunoaiele SOCIETATI DE AZI SI MAINE!!!!!!!!

    0
    1

  • eliza pe 20 Sep 2012, 18:55
    5 trucuri eficiente ca sa-i scoti fosta iubita din cap

    nu cred ca atunci cand partenerul se gandeste la fosta iubita mai este ceva de facut....parerea mea am trecut prin asa ceva si nu am reusit sa il fac sa o uite...miam pierdut aproape 1 an si degeaba...

    1
    0

  • fashionista pe 15 Aug 2012, 23:33
    nu prea are rost

    Daca inca se gandeste la fosta, cel mai probabil iti pierzi timpul cu el. Dupa ce isi vindeca ranile alaturi de tine, te va parasi pentru o alta femeie care nu l-a vazut in ipostaza de victima.

    6
    1

  • Cristian pe 13 Aug 2012, 16:20
    Vreau sa cunosc O Fata cu care sa pot fi impreuna

    Buna ma cheama Cristi sunt din Bucuresti am 27 de ani si imi doresc foarte mult sa cunosc o fata.Te intereseaza uite id meu bond_aikon007 te rog frumos hai sa stam de vorba

    5
    1

  • roxanel pe 12 Aug 2012, 20:42
    pai

    daca inca se gandeste la fosta ...nu are rost sa faci tu pe psihologul sa culegi oalele sparte de altii..leventual poti sa il lasi asa il repare alta si apoi sa incepi o relatie relaxata. dixit |)

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod