Sex: 5 lucruri pe care bărbaţii le adoră la sânii tăi. Vezi care sunt!

Probabil prima parte a corpului la care se uită bărbaţii atunci când se intersectează cu o femeie sunt sânii. Această parte a corpului îi fascinează pe masculi şi nu trebuie să fie neapărat obsedaţi sexual pentru a se uita în decolteul tău.
Probabil prima parte a corpului la care se uită bărbaţii atunci când se intersectează cu o femeie sunt sânii. Această parte a corpului îi fascinează pe masculi şi nu trebuie să fie neapărat obsedaţi sexual pentru a se uita în decolteul tău.

Studiile cercetătorilor din întreaga lume au arătat că bărbaţii sunt mulţumiţi de sânii partenerelor lor, ceea ce înseamnă că acesta este un criteriu foarte important în alegerea viitoarei iubite.

Iată mai jos 5 lucruri pe care bărbaţii le adoră la sânii femeilor:

1. Reprezintă simbolul fertilităţii

Sânii au rol important în arta seducţiei, deoarece reprezintă simbolul fertilităţii. Bărbaţii evaluează inconştient capacitatea de reproducere a unei femei în funcţie de sânii ei.

2. Sunt plăcuţi la atingere

Nu se ştie exact de ce bărbaţii se excită atât de mult atunci când ating sânii unei femei, dar masculii spun că este o senzaţie foarte plăcută atunci când pun mâna pe o pereche de sâni.

3. Ajută la excitarea partenerei

Nu doar iubitul tău se excită atunci când îţi atinge sânii, ci te exciţi şi tu. Acest lucru îi face pe masculi să iubească şi mai mult bustul unei femei.

4. Pot ţine locul unei perne

Foarte mulţi bărbaţi obişnuiesc să adoarmă pe pieptul iubitei lor, deoarece senzaţia este una plăcută şi le aminteşte de momentele în care erau bebeluşi şi adormeau la pieptul mamei.

5. Au mişcarea naturală plăcută

Bărbaţilor le place cum se mişcă sânii şi adoră să se uite la o femeie care nu poartă sutien. Mişcarea naturală a sânilor îi face pe masculi să se gândească la lucruri mai fierbinţi.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Leo pe 9 Sep 2012, 11:29
    ...sanii tai

    pt. Geo, tot studiile empirice spun ca barbatii admira orice fel de san. Fie el ca lamaia fie el ca lubenita/pepenele barbatilor le este indiferent Formele si marimile au mai putina importanta. In ceea ce priveste hainele ?..Un barbat se uita la un Show de moda numai atunci..cand se prezinta costumele de baie. C-am atat despre sani si haine ??

    1
    2

  • Leo pe 9 Sep 2012, 11:23
    5 lucruri pe care barbatii

    "Nu se ştie exact de ce bărbaţii se excită atât de mult atunci când ating sânii unei femei",..noile studii spun ca nurii sanilor la femeii produc un hormon care atrag barbatii precum albina nectarul florilor. De aceea si atractia barbatilor spre sani . de aici si explicatia de ce barbatii nu se uita in ochii femeiii ci-ii mai degraba spre sani,ca doar sani nu au ochii ?..oder?

    4
    0

  • Madalina pe 22 Aug 2012, 15:10
    xxl bust

    Am inceput si eu sa administrez xxl bust in urma cu 2 saptamani. Sanii mai sunt mai tari acum. Eu l am luat initial, pentru fermitate pentru ca am sanii foarte moi si cam lasati. Acum sunt tari si par mai plini. Mi am cumparat mai multe flacoane pentru ca am vazut reducerea. L am recomandat tuturor prietenelor care se plang de aceleasi probleme ca si mine.

    3
    1

  • Geo pe 21 Aug 2012, 13:08
    buna

    Sanii sunt simbolul feminitatii! Nu pot fi evitati !La mine abia daca se observa ca aveam sani,asa ca mi-am facut o marire.Dr.Silvia Stanculescu m-a operat,nu am avut complicatii dupa operatie si m-am recuperat fff repede!!:) Pt. preturi mi s-a parut ff ok site-ul clinica-metamorphosis(punct)ro,daca sunteti curioase vedeti despre ce e vorba.A trecut era in care operatiile erau ceva iesit din comun...sa fim seriosi:P

    2
    5

  • Cristian pe 13 Aug 2012, 16:16
    Te caut pe tine

    Buna ma cheama Cristi sunt din Bucuresti am 27 de ani si imi caut o iubita ,daca te intereseaza uite id meu bond_aikon007 te astept sa ne cunoastem,Am 27 de ani sunt din Bucuresti

    3
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod