4 efecte benefice şi surprinzătoare pe care sexul neprotejat le are asupra ta

„Sexul este sănătate curată“. Această afirmaţie le aparţine sexologilor, care sunt de părere că plăcerea nu este singurul beneficiu al unei partide de amor reuşite.
„Sexul este sănătate curată“. Această afirmaţie le aparţine sexologilor, care sunt de părere că plăcerea nu este singurul beneficiu al unei partide de amor reuşite.

Orice fel de sex te poate ajuta să slăbeşti, să ai un organism mai sănătos şi un tonus muscular bun, dar cercetătorii de la „The State University“ din New York au făcut o nouă descoperire referitoare la sexul neprotejat. Ei au descoperit mai multe efecte benefice ale sexului fără prezervativ şi au fost completaţi şi de specialiştii de la Universitatea din Liverpool.

Iată mai jos 4 efecte benefice ale sexului neprotejat:

Amorul fără prezervativ reduce riscul de a fi depresivă

Rezultatele prezentate de cercetători au arătat că, indiferent de frecvenţa actelor sexuale, femeile care făcuseră dragoste fără prezervativ erau mai puţin dispuse să ajungă la depresie decât reprezentantele sexului frumos care făceau sex protejat sau nu făceau deloc.

Sperma induce starea de bine

Lichidul seminal produs de bărbaţi conţine anumite substabţe chimice care au un efect pozitiv asupra femeilor. Acestea sunt cortizolul, oxitocina şi serotonina, ele inducând starea de bine şi având efect sedativ.

Sexul neprotejat te ajută să dormi mai bine

O altă substanţă chimică benefică regăsită în spermă este melotonina, care ajută la un somn mai bun şi liniştit.

Puterea de concentrare creşte când faci dragoste fără prezervativ


Ultimul efect benefic prezentat de cercetători este acela că femeile care fac sex neprotejat au o putere de concentrare mai mare. Mai mult, ele au obţinut rezultate mai bune la testele cognitive, faţă de reprezentantele sexului frumos care făceau sex protejat sau nu făceau deloc, care nu s-au descurcat la fel de bine.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucretia pe 19 Sep 2012, 14:34
    adevar

    sunteti prosti dusi cu pluta nimeni nu promoveaza nimic doar va informeaza de beneficiile sexului neprotejat si daca esti intr-o relatie serioasa de ce sa folosesti perzevative daca dumnezeu vrea ramai gravida si cu perzevativ si cu pastile nu va obliga nimeni fratilor sa nu va protejati dar intr-o relatie serioasa nu ar trebui sa existe perzevative doar daca umbli din floare in floare

    2
    2

  • Ionel ionelule pe 30 Aug 2012, 23:26
    oooh yeah!!!!

    Ehem ehem!! Ir articolul este scris DE... UN BARBAT! haha surprinzator, dar adevarat.

    5
    0

  • marco pe 29 Aug 2012, 15:43
    unde e dragostea?

    mai vorbiti si de dragoste, tandrete, romantism ca de sex ne-am saturat, ne-ati intoxicat creierele destul.

    6
    1

  • Eu pe 29 Aug 2012, 10:31
    prezervativ

    va,ti gandit vreodata sa va puneti voi prezervatin in loc sa puneti la barbat ?

    2
    0

  • luiza pe 28 Aug 2012, 18:55
    sex

    Daca ati fi fost mai atenti ati fi descoperit ca nu promoveaza sexul neprotejat ci doar descrie beneficiile sexului neprotejat...Avem dreptul la informare iar daca unii inteleg ca nefolosirea prezervativului reprezinta neprotejare de sarcina e o mare prostie...exista contraceptive...iar sexul neprotejat nu este valabil pentru desfranati si curve;)....

    7
    1

  • chris pe 27 Aug 2012, 19:43
    pentru incompetenti !

    dragi si drage cititoare fara absolut niciun rost pe lume... va recomand sa cititi de 2 ori articolul inainte sa comentati . Cine promoveaza nene sexul neprotejat? pur si simplu instiinteaza cititorul de anumite beneficii pe care le-ar putea avea . Daca incurajau sexul neprotejat exista minim o formulare de genul : Specialistii va sugereaza sa renuntati la prezervative pentru a va bucura in totalitate de beneficiile acestuia . Sau : Medicii si psihologii va sfatuiesc sa practicati doar sex neprotejat avand insa o alta metoda de contraceptie. Si deci, cum nu exista niciun astfel de indemn..... plimbati ursul fratilor !!!!

    23
    8

  • Y-anna pe 27 Aug 2012, 14:34
    ;)))

    doamne ce prostyy, promovati sexul neprotejat care duce la multe bolii si la avorturi pe banda rulanda... trebuie sa fii prea prost ca sa te pacalaesti asa de usor citind articolul asta! e cel mai aiurit articol pe care l-am citit pe acest site..

    17
    14

  • Duh pe 27 Aug 2012, 13:55
    pe buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????

    Voi nu sunteti intregi la minte....acum toti copii de pe fb or sa va creada pe bune si o sa faca ce ziceti voi ....revista de inculti ! in loc sa incercati sa stati pe partea cu protejarea , ca sa nu mai fie atatea sarcini nedorite in tara, voi bateti calu` pe prostia asta cu sexul .....

    10
    8

  • ........... pe 27 Aug 2012, 13:04
    pfuuu

    :)))))))))))))))))))))))))))))

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod