Sucul datorită căruia iubitul tău te va dori mai mult

Se spune că dorinţa sexuală creşte sau scade în funcţie de starea de spirit a fiecărui partener. Chiar şi aşa, există diferite alimente sau medicamente care te pot ajuta, atât pe tine, cât

suc de rodieSe spune că dorinţa sexuală creşte sau scade în funcţie de starea de spirit a fiecărui partener. Chiar şi aşa, există diferite alimente sau medicamente care te pot ajuta, atât pe tine, cât şi pe iubitul tău, să aveţi un apetit sexual mai mare.

De câte ori ai vrut să faci sex cu iubitul tău şi el te-a refuzat pe motiv că este prea obosit? Dacă acest lucru s-a întâmplat destul de des, sau chiar dacă s-a întâmplat doar o dată, îl poţi face să nu te mai refuze, datorită sucul de rodie.

Sucul de rodie are un efect pozitiv asupra organismului, iar dacă este băut zilnic, ajută la creşterea nivelului de testosteron şi automat determină un apetit sexual mai puternic.

Mai mult, această băutură te poate ajuta chiar şi pe tine, efectele fiind eliberarea stresului, dar şi îmbunătăţirea memoriei şi a stării de spirit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod