5 lucruri pe care bărbaţii nu le suportă la femei

Am văzut pe stradă, în ultimii ani, tot mai multe femei care au corpul acoperit de tatuaje. Săptămâna trecută am fost la mare, iar 90% din reprezentantele sexului frumos pe care le-am văzut pe

Am văzut pe stradă, în ultimii ani, tot mai multe femei care au corpul acoperit de tatuaje. Săptămâna trecută am fost la mare, iar 90% din reprezentantele sexului frumos pe care le-am văzut pe plajă erau tatuate.

Mă întrebam oare câţi bărbaţi sunt atraşi de aceste femei, iar răspunsul l-am primit mai repede decât mă aşteptam. Sexologii din Marea Britanie au realizat un studiu în urma căruia au ajuns la concluzia că bărbaţii nu se simt deloc atraşi de femeile care au corpul acoperit de tatuaje.

Masculii intervievaţi au spus că nu consideră atrăgătoare o reprezentantă a sexului frumos care este tatuată şi că nu vor să aibă parte de surprize neplăcute atunci când ajung în pat cu o femeie şi îi descoperă trupul.

Mai mult, ei au spus că pofta de sex li se duce şi în momentul în care o femeie are o respiraţie urât mirositoare sau are multe piercing-uri.

Iată mai jos lista completă a lucrurilor pe care bărbaţii nu le suportă la femei:

1.

Tatuajele
2. Respiraţia urât mirositoare
3. Fumatul
4. Multe piercing-uri
5. Rosul unghiilor

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod