Sex: 8 alimente care sporesc pofta de sex vara. Mănâncă-le ca să fii în extaz!

Când temperaturile sunt foarte ridicate, vinul roşu are mai multe efecte nedorite decât plăcute, iar stridiile parcă nu mai sunt la fel de gustoase. Lipsa de energie cauzată de caniculă îţi poate afecta şi libidoul dacă nu ştii cum să-l stimulezi.

Când temperaturile sunt foarte ridicate, vinul roşu are mai multe efecte nedorite decât plăcute, iar stridiile parcă nu mai sunt la fel de gustoase. Lipsa de energie cauzată de caniculă îţi poate afecta şi libidoul dacă nu ştii cum să-l stimulezi.

În sezonul cald, ai însă la dispoziţie alte afrodisiace, 8 alimente care sporesc pofta de sex vara şi care reuşesc să te răcorească puţin.

1. Pepene roşu
Folosit de multă vreme ca afrodisiac de vară, pepenele roşu te hidratează şi conţine numeroase substanţe naturale ce stimulează pofta de sex. În plus, pepenele roşu conţine un aminoacid esenţial, arginina, care stimulează şi fertilitatea masculină.

2. Roşii
Botezate în unele culturi "merele iubirii", roşiile sunt un alt aliment care îţi poate stârni pofta de sex vara. Aceste fructe, considerate de mulţi legume, au fost evitate mult timp de englezi, care vedeau în ele un afrodisiac atât de puternic încât devine periculos. Roşiile îmbunătăţesc şi calitatea spermei, lucru ce te poate bucura sau te poate convinge să te protejezi mai bine.

3. Cocktail de mentă
Nimic nu te răcoreşte şi te energizează mai rapid în mod natural vara decât un cocktail cu frunze proaspete de mentă. Rupe câteva frunze de mentă bine spălate în jumătăţi, striveşte-le uşor şi adaugă puţină miere, suc de lâmâie verde şi apă tonică sau apă minerală carbogazoasă.

Acest cocktail fără alcool include un complex de vitamine esenţiale, datorită adaosului de miere, iar menta face minuni cu libidoul, mai ales pentru femei.

4. Castravete
Fie că îl adaugi într-o salată rece cu roşii sau îl mânânci chiar gol, castravetele este un afrodisiac uşor, de vară, care îţi poate spori pofta de sex şi te hidratează bine în acelaşi timp.

5. Usturoi
Chiar dacă mirosul său nu încântă pe toată lumea, usturoiul este un aliment minune, care poate contribui semnificativ la libidoul tău pe timpul verii, deoarece stimulează puternic circulaţia sângelui. Dacă nu eşti mulţumită de ideea că veţi mânca amândoi usturoi proaspăt, adaugă-l la orice mâncare gătită: odată ce a fost fiert puţin, aroma usturoiului este mult mai slabă.

6. Seminţe de pin
Folosite încă din Evul Mediu ca afrodisiac, seminţele de pin includ numeroase vitamine şi pot stimula pofta de sex la ambele sexe. Mici şi gustoase, seminţele de pin au o valoare nutritivă asemănătoare cu alunele, deci nu face exces dacă eşti la dietă.

7. Busuioc
Ca şi menta, busuiocul proaspăt poate stimula pofta de sex pe timpul verii, nu doar prin aroma sa proaspătă. Frunzele de busuioc conţin substanţe naturale care stimulează circulaţia sângelui, lucru ce nu este util doar bărbaţilor: de circulaţia sângelui depinde uneori şi răspunsul terminaţiilor nervoase din piele la mângăieri.

8. Ciocolata
Ţi s-a topit pe degete? Ai nevoie de cineva care să le lingă! Ciocolata îşi menţine aceleaşi proprietăţi afrodisiace pe timpul verii şi oferă şi un bonus: senzualitatea texturilor moi. În afară de jocurile sexuale ce pot implica ciocolata, acest aliment conţine triptofan, aminoacid esenţial ce stimulează producţia de serotonină şi astfel starea de euforie a orgasmului este şi mai plăcută.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIUS pe 29 Aug 2012, 22:24
    planta minune ganoderma

    este ce a mai puternica planta din lume care odata consumata esti ca un ARMASAR IN PAT''''DAR IN ACALA SI TIMP consumata indelungat poate rezolva si orice boala din corpul uman,chiar pentru fertilitate este BETTON.,rog seriozitate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod