Demi Moore are o nouă relaţie - FOTO

Actrița are o nouă relaţie după despărţirea de Ashton Kutcher, ce i-a produs actriţei o depresie puternică, provocând internarea ei într-o clinică de reabilitare.

Actrița are o nouă relaţie după despărţirea de Ashton Kutcher, care i-a produs actriţei o depresie puternică, provocând internarea ei într-o clinică de reabilitare.

După ce Ashton Kutcher a fost văzut în presă alături de actuala sa parteneră, actriţa Mila Kunis, fosta soţie a acestuia, Demi Moore, a ieşit în public cu noul său iubit, relatează Huffington Post, citat de agenția Mediafax.

Noul partener al lui Demi Moore este actorul de origine neo-zeelandeză Martin Henderson, în vârstă de 37 de ani.

Şi de această dată Demi Moore (49 de ani) şi-a ales un iubit mai tânăr, actriţa dovedind din nou că este atrasă de persoanele mai mici ca vârstă faţă de ea, notează Mediafax.



Demi Moore şi Ashton Kutcher au anunţat că divorţează în luna noiembrie a anului trecut, mariajul celor doi rezistând şase ani.


După despărţire, Demi Moore a fost internată într-o clinică de reabilitare, pe care a părăsit-o în luna aprilie a acestui an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod