K-free: Noua marcă proprie Kaufland de produse fără gluten sau fără lactoză

Kaufland a lansat o nouă marcă proprie de alimente fără lactoză și fără gluten: „K-free”, destinată celor care au intoleranță la aceste substanțe. Noua marcă proprie „K-free” oferă mai multe tipuri de produse gustoase și sănătoase, pentru o alimentație zilnică fără lactoză sau gluten.

Întâlnire cu Moș Crăciun la Plaza România

Seria de ateliere speciale dedicată sărbătorilor de iarnă de la Plaza România se încheie cu sesiunea 14-23 decembrie. Între orele 17:00 și 21:00, în zona Rotonda, copiii și părinții vor putea lua parte la activități creative și totodată educative cu tematică de Crăciun, precum și la diverse spectacole. Participarea este gratuită.

Sărbători cu arome intense alături de Krups Evidence

Tic-tac, tic-tac! Say hello to the best time of the year! Cadouri, good vibes, bradul împodobit și desigur, prietenii în vizită! Yep, all of them are nearby! Încarcă-te cu voie bună și oferă celor dragi experiența unei cafele cu gust deosebit, datorită espressor-ului automat Krups Evidence. Espresso, Americano, Latte sau Cappuccino, băutura ta preferată este gata cât ai spune complete! Alege funcțiile Extra Shot și Dark pentru o cafea intensă, iar cu Double Cappuccino prepari concomitent două băuturi cu lapte, printr-o simplă atingere de buton.  Ai control deplin asupra aparatului, oriunde te-ai afla în casă, cu aplicația Krups Espresso.  Pretty cool, but not enough! Tehnologia Quattro Force optimizează fiecare etapă a procesului care implică prepararea unei cafele, de la măcinare și presare, la percolare și drenaj. Impresionează-ți prietenii cu tehnologiile unice ale espressor-ului. Poți alege între cele 15 tipuri de băuturi presetate și cu siguranță, ceaiul sau cappuccino bifează cu succes avantajele lui Krups Evidence. Design-ul său elegant te va face să exclami într-o clipită: You’re The One! Evidence știe care este drumul până la o cafea corect echilibrată; pas cu pas, simțurile îți sunt ademenite. Creează momente speciale și dăruiește savoarea intensă a unei cafele care face diferența.

Delta Studio a lansat a treia ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

Joi, 13 decembrie 2018, Delta Studio a lansat Albumul anual „Lifestyle Design Interior 2019”, singura publicație de acest tip pe piața din România. A treia ediție a albumului reunește 41 dintre cele mai reușite amenajări de interior realizate de arhitecți și designeri români în 2018. Primele două ediții ale albumului anual au fost un adevărat succes, fiind apreciate de specialiști și publicul larg deopotrivă. Albumul 2019 prezintă 41 de proiecte de amenajări interioare rezidențiale și HoReCa, diferite ca stil, suprafață, buget, abordare și natură (unele implică reabilitări, restaurări complexe sau construcții de la zero). Noutatea acestei ediții o reprezintă secțiunea de proiecte HoReCa, zona proiectelor publice fiind în continuă dezvoltare și oferind exemple spectaculoase de amenajare. Fiecare proiect de amenajare prezentat în album este însoțit de un sfat al arhitectului/designerului, referitor la amenajarea realizată de acesta, precum și de testimonialul beneficiarului. Albumul conține o serie de interviuri despre arhitectură și locuire, realizate cu arh. Dorin Ștefan, arh. Anda Ștefan, arh. Silvia Pintea și arh. Radu Negoiță. Cele 41 de proiecte din album sunt redate în ordine alfabetică, după numele biroului de arhitectură sau design interior care le semnează. Albumul se remarcă prin calitatea premium a tipăriturii și este comercializat la un preț de numai 29 lei, costurile fiind susținute de Delta Studio și sponsori. Rolul publicației nu este unul comercial, ci de educare și informare a persoanelor care urmează să își amenajeze locuința sau sunt pasionate de domeniu. Cei care citesc albumul vor descoperi care sunt tendințele în materie de design interior și care sunt motivele pentru care trebuie să lucreze cu specialiști în domeniu.Albumul va fi distribuit în toată țara prin librăriile Cărturești, Inmedio, benzinăriile OMV&Rompetrol, Aeroport și punctele de presă din Cora, Kaufland, Tabac Xpress, în showroom-urile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro. La evenimentul de lansare din showroom-ul principal Delta Studio au participat peste 300 de invitați: arhitecți, designeri, colaboratori și clienți. Evenimentul a fost acompaniat de aranjamente Floria, preparate gourmet și băuturi fine de la Naan Food&Drink Studio, vinuri de la Crama Gîrboiu și cafea Dolce Gusto. Proiectele din album sunt semnate de: 2deco Studio, Alexandra Crișan, Alfa Invest, Alina Aldea, Anda Ștefan, Ateliero, COSS Studio, CraftHouse, Creative Interior, Cristiana Zgripcea, Cristina Micu, Cumulus, DAAA Studio, Enterprise AD, Eunice Pantea, Gavia Concept, Grosu Art Studio, Highlight, iDecorate Studio, Interiology, KiwiStudio, Laboratorul De Arhitectură, Magdalena Ancu, MB Studio, Miso Architects, Modulor, NBC Architect, Pick Two Studio, Pure Mess Design, Republic of Architects, Simona Ungurean, Space Casuals, Studio 2.1, Studio 28G.

Aviației Wellness Center sprijină sportivii în clipele dificile!

Pentru că momentele grele pot fi depășite doar împreună, Aviației Wellness Center își anunță în mod public sprijinul pentru sportivii de performanță care necesită suport în recuperare. Ambasadorii României peste hotare merită toată aprecierea și suportul nostru atât la bine cât și la greu!Centrul dispune de personal și echipament performant, iar sportivii României care trec prin clipe dificile sunt susținuti atât la nivel personal cât și profesional. Astfel, dacă sunteți sportivi recunoscuți ai țării noastre, ați suferit accidentări puteți beneficia în recuperarea voastră de serviciile centrului 100% gratuit.Dincolo de vorbe și aplauze oricine se poate găsi la un moment dificil în viață în postura de a necesita o mână de ajutor, iar cei de la Aviației Wellness Center sunt recunoscători ca o pot oferi. Pentru a stabili detaliile recuperării, puteti contacta centrul, la office@aviatieicenter.ro sau 031 437 99 06, 031 437 99 61.Aviaţiei Wellness Center este conceptul inedit şi unitar care a apărut din dorinţa de a dedica familiei un loc ambiental deosebit în care membrii săi să poată petrece împreună timp de calitate, atunci când îşi doresc să facă sport sau să se răsfeţe cu activităţi destinate stării de bine şi care să vină în completarea naturală a stilului de viaţă sănătos. Dotările tehnologice ale centrului de fitness & wellness se ridică la cele mai înalte standarde ale tehnologiei de ultimă generaţie şi toate activităţile, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, sunt supravegheate de specialişti în domeniu care oferă membrilor Aviaţiei Wellness Center motivaţia şi sprijinul necesar pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, în concordanţă cu crezul centrului de wellness - activităţi pentru minte şi trup sănătos.

Studiu: Consumul de produse BIO crește în rândul românilor: 79% dintre ei includ astăzi în alimentația lor produse BIO

Peste 50% dintre români au început să consume produse BIO pentru că sunt de părere că acest lucru contribuie pozitiv la sănătatea lor și a familiei lor. Asta reiese dintr-un studiu realizat de BioMania.ro pe un eșantion de 600 de persoane. Tendința către o viață sănătoasă este în creștere la nivelul României și este determinată fie de dorința de a înlocui alimentele procesate cu produse BIO sănătoase și gustoase (43%), fie din dorința de a folosi produse cu ingrediente naturale care nu afectează sănătatea. Este vorba atât despre produse alimentare, cât și despre produse de îngrijire sau curățenie. Printre persoanele dornice de a schimba stilul de viață existent cu unul mai sănătos se numără: tinerele mame care încearcă să îi îndrume și pe copii lor către un stil de viață mai sănătos - 38%;   persoanele care au avut recent problemă medicală gravă - 20%.Coșul mediu lunar cu produse BIO: 300 lei83% dintre români pun sănătatea familiei pe primul loc, astfel că aleg produse ECO - BIO lunar. Eticheta produselor a devenit un real interes pentru 66% dintre români, aceștia fiind interesați în egală măsură de ingredientele produselor alimentare, cât și a celor de îngrijire sau curățenie. Coșul mediu lunar cu produse ECO - BIO al românilor este 300 lei și conține produse în următoarele proporții:●    în 95,5% dintre cazuri - produse alimentare●    46,4% - produse cosmetice●    30,4% - produse de curățenie●    12,4% - jucării eco-friendly65,5% dintre consumatorii români preferă să cumpere produsele ECO - BIO direct din supermarketuri/hipermaketuri de la rafturile dedicate acestor produse, în timp ce 19,3% aleg atât magazinele fizice de profil, cât și magazinele online de specialitate.Printre produsele alimentare care au fost înlocuite de produsele BIO în coșul românilor se numără fructele și legumele (85,5%), dulciurile, snacks-urile și sucurile (76,6%), cereale (55%, paste și sosuri (40%).

Scrie-i lui Moș Crăciun și Moșul îți aduce cadoul în Centrele Comerciale Auchan din București

Centrele Comerciale Auchan din București se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din București sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului. Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze. Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrele Comerciale Auchan din București un spațiu dedicat unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți. Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe. Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii. Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00. Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrele Comerciale din București cu partea de scrisoare rămasă la ei. Programul complet al evenimentului: Scriem Scrisori : 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00; Îl așteptăm pe Moș Crăciun : 16 Decembrie > 10:00 – 12:00. Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți paginile de Facebook a Centrelor Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady aici: https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/;    https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/Centrele Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady au drept  scop animarea comunității în care activează și și-au asumat rolul de a fi centre comerciale sociabile, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care fac parte. Centrele sunt locurile care îi aduc împreună pe oameni și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

Decathlon lansează proiectul naţional Experienţe Sportive

Începând cu 7 ianuarie 2019, Decathlon ridică ștacheta în misiunea sa de a face sportul accesibil cât mai multor oameni, lansând proiectul național Experiențe Sportive. Pentru asta, retailerul francez pune la dispoziția clienților săi o nouă platformă online şi un nou sistem de fidelizare.Decathlon dorește să motiveze și să ajute oamenii să practice sportul preferat, dar și să descopere unele noi, dezvoltând astfel un stil de viață sănătos. Totodată, accesibilitatea înseamnă pentru Decathlon și cel mai bun raport preț - calitate și prețuri mici pe parcursul întregului an. Mai mult de atât, compania face trecerea de la fidelizarea clasică, la o modalitate de fidelizare adaptată nevoilor actuale, prin oferirea unor experiențe în adevăratul sens al cuvântului. „Credem cu adevărat în misiunea noastră, aceea de a face sportul accesibil cât mai multor oameni. Accesibilitate înseamnă să fii acolo unde este nevoie, când este nevoie, punând la dispoziția clientului tot ceea ce acesta are nevoie. Potrivit rezultatelor Eurobarometru privind sportul și activitatea fizică știm astăzi că 37% din populația României practică sport. Ne dorim să ducem această cifră la 60% în următorii 5 ani, facilitând această relație: utilizator - echipament - loc de practică,” a declarat Lăcrămioara Roșca– Director Marketing Decathlon România. Astfel, noul program de fidelitate continuă să transforme fiecare tranzacție în puncte de fidelitate. Aceste puncte de fidelitate au o valabilitate de 12 luni de la momentul înregistrării ultimei tranzacții în contul Decathlon.În noua platformă, utilizatorii pot opta, începând cu 7 ianuarie, pentru diferiți parteneri sportivi, în diferite orașe din țară și pentru diferite tipologii de sporturi, în funcție de numărul de puncte din contul lor. Modalitățile de plată sunt de 2 feluri: plată integrală prin sistemul de puncte de fidelitate sau plată parțială prin același sistem de puncte și diferența cash sau card în cadrul locației alese. Persoanele eligibile pentru obţinerea unui card pot intra în posesia acestuia dacă au vârsta peste 18 ani şi solicită emiterea cardului fie într-un magazin Decathlon, fie online, pe website-ul decathlon.ro, în secţiunea "contul meu". Avantajele cardului de fidelitate Decathlon sunt multiple, dintre acestea doar cateva exemple fiind: •    Decathlon îşi ajută clientii să practice sportul preferat, punând în acceași platformă utilizatorul, echipamentul și locurile de practică. •    Pune la dispoziție o rețea de parteneri la nivel național, care se va extinde în mod constant. •    Pasionații de sport au acces la oferte personalizate din partea locurilor de practică.•    Utilizatorul este cel care decide unde și când își transformă punctele.•    Platforma se bazează pe note și opinii din partea celor care au experimentat deja locația/ experiența respectivă, asigurându-se astfel o selecție calitativă, pentru fiecare sport in parte și în fiecare oraș.•    În continuare, cei care dețin un card de fidelitate Decathlon se bucură de garanția produselor, fără a fi necesar bonul fiscal.•    Beneficiază de sfaturi sportive și comunicare personalizată.

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun şi s-au bucurat de colinde, cadouri şi întâlnirea cu personaje de poveste

Sute de copii din Bucureşti au trăit mai devreme emoţia întâlnirii cu Moş Crăciun, în cadrul unui eveniment organizat în incinta Centrului Comercial Dragonul Roşu Oriental. Evenimentul a marcat startul sărbătorilor de iarnă dar și împlinirea, de către Niro Investment Group, a 25 de ani de la înființare.

Piese esențiale în garderoba masculină pentru ținutele de iarnă 2018-2019

Un bărbat elegant și atent la fiecare ținută pe care o afișează nu va trece niciodată neobservat, însă un stil impecabil nu înseamnă neapărat purtarea unor piese vestimentare scumpe. Din contră, un stil remarcabil înseamnă o prezență manierată și plăcută, creată cu ajutorul unor elemente cheie în garderoba masculină.Chiar dacă imaginea bărbatului și vestimentația lui au cunoscut numeroase schimbări de-a lungul timpului, stilul bărbatului contemporan cuprinde combinații cât mai diverse, de la piese basic până la piese extrem de moderne și de versatile. Astfel, bărbatul modern, dacă își dorește să aibă ținute perfecte din cap până-n picioare, trebuie să știe câteva reguli importante de purtare, iar cel mai esențial este să cunoască cum să îmbine piesele vestimentare tradiționale cu cele moderne, astfel încât să creeze un look actual, masculin și stilat.Pentru a veni în ajutorul domnilor care își doresc să aibă un stil impecabil, vom enumera în acest articol câteva piese esențiale în garderoba masculină pentru ținutele de iarnă 2018-2019.Paltonul military scurtStilul military este modern și practic în același timp, este foarte apreciat de bărbați și cu siguranță nu se demodează. Fiind foarte usort de integrat în ținutele de zi cu zi, în mod sigur îți vei dori să ai în garderobă cel puțin o piesă vestimentară de inspirație army. Astfel, recomandarea noastră este să optezi pentru un palton military scurt, deoarece acesta este cel mai ușor de purtat la ținutele de iarnă. Având un model simplu, vei găși cu siguranță câteva idei de a-l purta, astfel încât să ai un look remarcabil în orice moment. În cazul în care ești lipsit de inspirație, noi îți recomandăm paltonul military scurt DON Maddisson, de culoare maro.Gecile de iarnăIndiferent ce stil vestimentar abordează, gecile de iarnă nu trebuie să lipsească din garderoba de iarnă a domnilor. Astfel, fie că vorbim de gecile matlasate scurte sau de gecile lungi bărbătești, extrem de călduroase, aceste piese vestimentare sunt foarte utile. Unele geci pot fi purtate și la ținute elegante sau business, dacă au un model simplu și o croiala cambrată, care completează perfect linia corpului. În cazul în care ești lipsit de inspirație, recomandarea noastră este să alegi o geacă pe care o poți asorta cu ușurință la celelalte piese vestimentare pe care deja le ai. Foarte moderne și practice sunt gecile matlasate scurte, în culori de sezon, însă și gecile lungi, stil parka, sunt o alegere foarte bună.  Paltonul din lână cu guler detașabilPaltonul din lână cu guler detașabil este o piesă vestimentară iconică în garderoba bărbatului modern, atent mereu la imaginea sa. Fiind extrem de elegant, paltonul cu guler detașabil îți va oferi un look aristocratic. Poartă-l cu încredere la ținute elegante sau business și cu siguranță vei avea o prezență manierată și plăcută. Recomandarea noastră este să optezi pentru un model versatil, uni, bleumarin sau negru, deoarece este mult mai ușor de asortat.Sacourile din lânăUn gentleman adevărat are cel puțin un sacou sau un costum în garderobă, însă stilul vestimentar trebuie adaptat fiecărui sezon. Astfel, sacourile de primăvară sau de vară, care sunt confecționate din materiale mai subțiri, care asigura confort și libertate de mișcare, trebuie înlocuite cu sacouri confecționate din materiale mai groase, cum ar fi lână. Sacourile din lână sunt foarte moderne, versatile, practice și stilate, iar ele pot fi purtate cu ușurință la ținute business, casual și elegante, în funcție de stilul vestimentar abordat. În plus, în sezonul rece accentul este pus pe imprimeuri, texuri și culori, ceea ce înseamnă că domnii pot alege cu încredere sacouri în carouri sau în culori îndrăznețe, precum burgundy sau galben muștar, pe care le pot integra cu succes în ținutele de zi sau de seară.MaleteleFiind piese vestimentare extrem de simple și de versatile, maletele sunt foarte apreciate în ultima vreme. Maletele s-au lansat drept un articol vestimentar de lenjerie intimă, care se purta pe sub sacouri și pulovere și făcea parte din garderoba muncitorilor, atleților și a marinarilor. Datorită abordării lor de diferite celebrități precum Marylin Monroe sau Bob Dylan, maletele au început să fie din ce în ce mai apreciate, ca în final ele să ajungă o piesă vestimentară oficială. Partea cea mai bună este aceea că purtarea lor nu presupune niciun efort stilistic, ceea ce înseamnă că acestea vor putea fi purtate cu ușurință de orice domn. Pentru mai multă inspirație, accesează site-ul: www.don-men.comCredit foto: DON-MEN.COM  

5 idei de decorare a casei pentru Crăciun

Mirosul de crengi proaspete de brad, de vin fiert cu scorțișoară, colindele în toate difuzoarele, străzile cu sutele de lumini - toate anunță Crăciunul. De sărbători, casa ta, în special sufrageria, va fi centrul acțiunii pentru că în această încăpere îi vei primi pe cei dragi. Alături de cumpărături, preparate culinare și curățenie, cu siguranță îți dorești să îi surprinzi și cu decoruri spectaculoase. Leroy Merlin vine în ajutorul tău cu recomandări și sugestii de decorațiuni pentru sărbători de poveste.1. Întâmpină musafirii cum se cuvine - Introdu-i pe oaspeții tăi în spiritul de sărbătoare încă din momentul în care au pus piciorul în pragul casei tale. Nu este nimic mai fermecător decât un ornament de bun venit care să le încânte privirile. Fă o vizită celui mai apropiat magazin Leroy Merlin și alege coronițe de Crăciun confecționate din conuri de brad, clopoței, globuri și verdeață, care pot fi prinse cu ușurință de ușa de la intrare. Prețul unui astfel de element de decor este de 67 lei. 2. Decorează ferestrele - Pe lângă tradiționalul brad de Crăciun, poți adăuga mici decorațiuni la ferestre, pe pereți sau pe rafturi. Ornamente precum conurile de brad, clopoțeii sau ghirlandele pot fi atârnate la ferestre în așteptarea lui Moș Crăciun, iar dacă nu ai un șemineu în casă, tot la ferestre poți lipi și șosete în culorile specifice acestei sărbători. Le poți găsi la Leroy Merlin la prețul de 34 de lei/buc. 3. Lumânări parfumate - sunt un element decorativ indispensabil care oferă căminului tău un aer de prospețime și eleganță. Acestea pot fi așezate pe un platou alături de câteva ramuri de brad, scorțișoară, nuci sau felii uscate de portocală, decorând atât masa de Crăciun, cât și orice colț al casei. 4. Figurine simpatice - Rafturile, dulapurile și birourile abia așteaptă să fie decorate cu diferite figurine de Crăciun. Astfel, dacă îți place natura, poți opta pentru reni de pluș pe care îi poți găsi la Leroy Merlin la prețul de 126 lei. În cazul în care ești adepta stilului clasic, poți decora mobilierul cu oameni de zăpadă sau cu îndrăgitul Moș Crăciun, iar dacă ești o persoană spirituală, poți alege figurine religioase care ilustrează Nașterea Domnului. Leroy Merlin vine în ajutorul tău cu o gamă diversă de obiecte decorative potrivite pentru fiecare stil.5. Nu uita de dormitor - Brazii înalți de Crăciun sunt instalați de cele mai multe ori în camera de zi. Însă, aceștia există în toate formele și dimensiunile, iar unul mai mic ar putea arăta foarte bine la tine în dormitor. Dacă nu ai timp să ai grijă de un brad natural, optează pentru unul artificial, tip creion, care nu ocupă mult spațiu și care este perfect pentru încăperile mici, cu mult mobilier. Dacă totuși îți dorești să simți mirosul de brad la tine în locuință, îți recomandăm brazii în ghiveci de la Leroy Merlin pe care îi poți achiziționa la un prețuri foarte avantajoase.

Cadouri rafinate cu aromă de ceai The Republic of Tea

Vin sărbătorile și îți dorești un cadou personalizat care să îi arate celuilalt implicarea și aprecierea ta? Anul acesta poți încerca o abordare inedită oferind un ceai premium, care îmbină rafinamentul cu utilitatea și care susține totodată un stil de viață sănătos.

România în portretele a 10 români de 100 de ani

Joi, 13 decembrie, ora 12:00, va avea loc lansarea platformei online www.de100.ro, a proiectului “Români de 100 de ani”, proiect ce își propune să prezinte portretele și poveștile de viață a 10 români, ce și-au celebrat Centenarul odată cu România.

Fii aliata noastră în marea căutare a bărboșilor!

NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019!

Cum ne pregătim corpul și sufletul pentru Crăciun, la Sovata?

Numeri zilele până la vacanța de Sărbători? Simți că nu mai ai energie și stare să faci aceleași lucruri cu care ești obișnuită zi de zi? E firesc!

Dăruiește energie și încredere cu noile seturi cadou de la Rexona și Axe

Rexona Cobalt Collection - Gelul de duș energizant Rexona Cobalt curăță și revitalizează pielea și are un efect răcoritor, oferind o senzație de prospețime care îți activează simțurile. Fii gata pentru o nouă zi cu gelul de duș energizant Rexona. Nu te lasă la greu! Antiperspirantul spray Rexona Cobalt asigură 48h de protecție antiperspirantă eficientă și parfum răcoritor, datorită formulei inovatoare cu MotionSense System – microcapsule cu parfum ce se activează la fiecare mișcare, eliberând prospețime întreaga zi. Setul conține gel de duș (250 ml) și antiperspirant spray (150 ml). Preț recomandat: 16.48lei *Rexona Active Protection Collection - Gelul de duș energizant Rexona Men Active Protection curăță și revitalizează pielea, având un efect răcoritor. Fii gata pentru o nouă zi cu gelul de duș energizant Rexona. Nu te lasă la greu! Antiperspirantul spray Rexona Men Active Protection + Invisible asigură protecție eficientă împotriva mirosurilor neplăcute cauzate de bacterii. Tehnologia inovatoare MotionSense™ oferă prospețime îndelungată, datorită microcapsulelor ce eliberează parfum de fiecare dată când te miști. Setul conține gel de duș (250 ml) și antiperspirant spray (150 ml). Preț recomandat: 16.48 lei*AXE Black - Grație parfumului lemnos, gelul de duș Axe Black învăluie corpul într-un parfum irezistibil. Încearcă spray-ul de corp Axe Black și descoperă o nouă aromă subtilă și rafinată care să-ți pună în valoare masculinitatea.Setul conține gel de duș (250 ml) și spray corp (150 ml).  Preț recomandat: 21.97 lei*AXE Dark Temptation - Datorită aromei perfecte, gelul de duș Axe Temptation asigură atracția irezistibilă de care are nevoie orice bărbat. Spray-ul de corp Axe Temptation oferă un parfum seducător care să îți inspire încrederea necesară pe tot parcursul zilei. Setul conține gel de duș (250 ml) și spray corp (150 ml). Preț recomandat: 21.97 lei**Retailerii au libertate deplină în stabilirea prețului de vânzare al produselor către consumatori.

Răsfață-i pe cei mici cu noile seturi cadou de la Baby Dove

Baby Dove Complete Care Collection  - Loțiunea de spălare pentru păr și corp Baby Dove Rich Moisture oferă o curățare delicată și o hidratare în profunzime a pielii, contribuind la refacerea nutrienților esențiali pe care pielea bebelușilor îi poate pierde în timpul băiței. Cu o formulă fără lacrimi și hipoalergenică, loțiunea Baby Dove este testată oftalmologic, dermatologic și sub control pediatric. Pielea bebelușului se păstrează curată, hidratată și catifelată pe tot parcursul zilei. Cu pH neutru și un parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor, loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture hidratează pielea până la 24 de ore. Concepută să protejeze bariera de protecție a pielii delicate a bebelușului tău, această formulă intens hidratantă calmează pielea uscată încă de la prima utilizare. Testată dermatologic și sub control pediatric, aceasta lasă pielea catifelată și delicat parfumată.Crema de protecție împotriva iritației de scutec Baby Dove Rich Moisture neutralizează rapid pH-ul și formează un strat protector care protejează pielea delicată a bebelușului de roșeață și iritații. Aceasta conține o formulă hipoalergenică și este testată dermatologic. Setul conține loțiune de spălare pentru păr și corp (200 ml), loțiune de corp (200 ml) și cremă împotriva iritației de scutec (45 gr). Preț recomandat: 28.78 lei*Baby Dove Lullaby Box Collection - Îmbogățit cu agenți de hidratare, șamponul Baby Dove Rich Moisture acționează foarte delicat pentru a sprijini refacerea hidratării esențiale și a nutrienților pe care scalpul bebelușului îi poate pierde în timpul băiței. Cu formulă fără lacrimi și un pH neutru, șamponul este testat oftalmologic, dermatologic și sub control pediatric pentru ca bebelușul să primească îngrijirea de care are nevoie.Cu pH neutru și cu un parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor, loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture hidratează pielea până la 24 de ore. Creată special pentru a proteja bariera de protecție a pielii delicate a bebelușului, această formulă intens hidratantă calmează pielea uscată încă de la prima utilizare. Testată dermatologic și sub control pediatric, aceasta lasă pielea catifelată și delicat parfumată.Crema de protecție împotriva iritației de scutec Baby Dove Rich Moisture neutralizează rapid pH-ul și formează un strat protector care protejează pielea delicată a bebelușului de roșeață și iritații. Aceasta conține o formulă hipoalergenică și este testată dermatologic. Setul conține șampon (200 ml), loțiune de corp (200 ml), cremă împotriva iritației de scutec (45 gr) și o cutie muzicală cadou. Preț recomandat: 33.85 lei**Retailerii au libertate deplină în stabilirea prețului de vânzare al produselor către consumatori.

Au fost desemnați câștigătorii Outfit Design Competition by Leroy Merlin

În Outfit Design Competition creativii au înscris 95 de propuneri pentru noua uniformă a consultanților de vânzări. Fiecare dintre ei a încercat propria abordare a briefului care a fost construit ținând cont de estetică și funcționalitate (adăugiri de buzunare, piese detașabile, piese extra, broderii, cusături, pictură manuală etc). Aceste nevoi au pornit de la faptul că designul demodat și culorile monotone ale uniformelor actuale nu mai sunt pe placul consultanților de vânzări. În plus, munca echipelor de vânzări implică efort indoor și outdoor și utilizarea permanentă a unui set de instrumente.Toate propunerile a trecut prin filtrul publicului responsabil de o proporție de 30% din nota finală a fiecărei înscrieri; iar în perioada 3-9 decembrie, juriul profesionist a notat înscrierile, evaluarea lui având o pondere de 70%. După notele acordate de reprezentanții HR & Marketing Leroy Merlin  - Mihaela Voinea, Responsabil Resurse Umane Regional, Regiunea Est; Irina Doiciu, Manager Employer Branding & Comunicare; Alina Tihohod, Brand Manager; Alexandra Balau, Responsabil Resurse Umane Magazin Suceava; Maria Suciu, Responsabil Resutse Umane Magazin Targu Mures; Denisa Bangau, Responsabil Resurse Umane Magazin Bacau; Andra Pascu, Responsabil Resurse Umane Colosseum; Ana Curelea, Responsabil Resurse Umane Ploiesti - a venit rândul boardului companiei de a se pronunța - Frederic Lamy, CEO; Luca Bianchi, HR Director; Fabrice Gatien, Director Regional, Regiunea Est. Juriul a fost completat de câțiva special guests: Mirela Bucovicean (Molecule-F); Rareș Mateescu (Cufir) și Miruna Spataru (IQads).În urma caluculelor, s-au desemnat cele mai promițătoare 3 designuri, noua uniformă a conusltanților de vânzări Leroy Merlin urmând să fie dezvoltată și ajustată în consecință: "Le mulțumim tuturor creativilor pentru inspirație și îi felicităm pentru creativitate! Modelul care se va vedea în magazinele Leroy Merlin va fi unul care să îmbine designul modern, funcționalitatea și ușurința implementării.” – a declarat Mihaela Voinea, Responsabil Resurse Umane Regional, Regiunea Est. Propunerile câștigătoare sunt:  Premiul I (1.200 euro) – Run, Forest, Run de Valentina Rațiu; Premiul al II-lea (800 euro) – Fir cu fir de Andrei Popa; Premiul al III-lea (500 euro) – Search for the smile de Dajbog Nicoleta.

Asigurare record în turism: Christian Tour a încheiat o asigurare în valoare de 3 milioane de euro

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, a încheiat cea mai mare poliță de asigurare din turism, care se ridică la trei milioane de euro. Până în acest moment, un turoperator era obligat să asigure în caz de insolvență o sumă de 50.000 de dolari, conform vechii legislații în domeniu, sumă din care puteau fi despăgubiți cel mult câteva sute turiști. “E un mare efort financiar pe care am vrut să-l facem, în primul rând, pentru a le trasmite turiștilor că suntem o agenție în care pot avea încredere în continuare, la fel ca în ultimii 21 de ani de când activăm pe această piață. În al doilea rând, ca lideri de piață, considerăm că era necesar să dăm un exemplu; semnalul este important în condițiile în care piața de turism a fost zdruncinată în ultimii ani de câteva falimente. În acest context, turiștii încep să fie interesați și să țină cont din ce în ce mai mult de valoarea asigurării pe care o are agenția de la care cumpără vacanțe”, a declarat Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.Pe lângă majorarea poliței de insolvabilitate la 3 milioane de euro, Christian Tour și-a mărit capitalul social la 1 milion de euro, chiar dacă legea obligă turoperatorii să crească valoarea capitalului social de la 200 de lei, cât este în prezent, la 25.000 de lei. “Noi vindem vacanțe și servicii turistice atât direct către turiști în sediile proprii din întreaga țară și pe site-ul christiantour.ro, cât și prin intermediul celor aproape 2.000 de agenții revânzătoare. De aceea e important de subliniat faptul că toate pachetele turistice cumpărate direct, precum și de la partenerii noștri care lucrează cu Christian Tour pe contract de mandat sunt asigurate prin această poliță”, a adăugat Cristian Pandel.Polița de asigurare încheiată de Christian Tour este valabilă începând cu data de 7 decembrie.

Sănătate și prospețime cu Apa de gură pentru copii SPRY KID'S

Fără îndoială, sănătatea orală a copilului este foarte importantă pentru părinți. O igienă corectă a întregii guri va avea ca rezultat dinți și gingii mai sănătoase. Vizitele la medicul stomatolog vor fi mai rare, iar cel mic va fi mult mai zâmbitor.