Vino la cel mai cool party! Appletone #RecoltaUrbana, 25 august

Ca în fiecare an, la finalul verii, Strongbow strânge merele pentru Appletone Party #Recolta Urbana.

Auxinul care face minuni

Auxinul – este elementul minune din apa sărată a Lacului Ursu de la Sovata. Știai oare? El este secretat de crustaceul de apă sărată Artemia salina și are un atuu extrem de important: este foarte asemănător hormonilor feminini. De aceea, apa sărată și nămolul terapeutic din Lacul Ursu de la Sovata sunt atât de benefice femeilor.

Historia Rediviva lansează proiectul educațional “Acum 100 ani”, un prim demers educațional sub conceptul Visual History

Prin lansarea proiectului “Acum 100 ani” www.acum100ani.ro, Historia Rediviva marchează inaugurarea conceptului de Visual History, o abordare imersivă, gamificată, un mod dramatizat de prezentare a informaţiilor istorice aduse în prezent prin mijloace vizuale, utilizând tehnologia 3D și realitate virtuală. Astfel ia naștere istoria ca entertainment.

IKEA sărbătorește 75 de ani cu o colecție istorică: GRATULERA

Au trecut 75 de ani de când Ingvar Kamprad a înființat IKEA. Pentru a marca acest moment, IKEA prezintăcolecția specială GRATULERA, care include cele mai iubite piese de mobilier din istoria companiei și care va fi lansată în trei etape, în perioada de vară - toamnă a acestui an. Primele produse din colecția GRATULERA, care readuc la viață anii `50 și `60 ai secolului al XX-lea, sunt deja disponibile în magazinul IKEA Băneasa.

Pe 15 septembrie, 1 milion de români sunt invitați să curețe România la cea mai mare mișcare civică de pe Glob

Let`s Do It, Romania! anunță lansarea inițiativei de curățenie World Cleanup Day, care își propune ca, pe 15 septembrie 2018, să mobilizeze toți românii la cea mai ambițioasă acțiune civică de până acum. La nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day.

39,816 de turiști români au vizitat Dubai

Dubai este cu siguranță o destinație din ce în ce mai iubită de români. Fie că este vorba de sejururi sau de city-brake-uri, agențiile de turism înregistrează cererei de călătorie și vacanță în Dubai. România a trimis un număr de 39,816 de turiști.

Wood Be Nice organizează un workshop pe tema reciclării în creația artistică și impactului asupra mediului, ca parte a proiectului NeoNlitic

Wood Be Nice organizează în data de 17 august, începând cu ora 17:00, la atelierul de pe B-dul Carol I nr. 53 din București, un workshop despre reciclarea în creația artistică, conceptul de upcycling prin care deșeurile folosite în scopuri artistice sau funcționale capătă o valoare mai mare decât a produsului inițial și impactul pe care aceste demersuri de creație le au asupra mediului. Intrarea pentru public este liberă.

Adela Diaconu: ”Recomand Brașovul ca destinația turistică numărul 1 în România”

Vedeta postului Nova Tv, Adela Diaconu, premiată la ”Romanian Fashion Awards”, pentru ”Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle”, recomandă Brașovul ca destinația turistică numărul 1 a României.

Peste 140 de tipuri de bere si cidru la Bucharest Craft Beer Festival

Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC! Cei mai insemnati artizani berari din Romania, dar si din alte tari, vin la Bucharest Craft Beer Festival 2018 si isi asteapta oaspetii cu peste 140 de sortimente de beri si cidru, proaspete, gata de a fi savurate. Ei indeamna publicul sa testeze savoarea, aroma, buchetul, calitatile nutritive ale berilor create in micile lor intreprinderi si, bineinteles, sa se lase cuceriti de buna dispozitie care vine odata cu...

Jumătate dintre românii care merg în vacanță de Sfânta Maria sunt la al doilea concediu din această vară

Minivacanța de Sfânta Maria îi determină pe români să plece încă o dată în concediu vara aceasta, umplând hotelurile și pensiunile din țară, astfel că turiștii care s-au hotărât în ultimele zile să meargă la munte sau la mare au șanse mici să mai găsească locuri disponibile.

Pirelli și Prada susțin împreună echipa Luna Rosa în Cupa America

Pirelli a semnat un parteneriat strategic cu echipa Luna Rossa Challenge care va participa la ediția din 2021 a Cupei America, programată în Noua Zeelandă.

Cadoul perfect, în funcție de zodie

Influența zodiei asupra personalității a fost îndelung discutată, însă chiar și cei mai sceptici recunosc că într-un fel sau altul astrele au o influență asupra fiecărei persoane. Prin urmare, atunci când ideile de cadouri lipsesc, astrologia ne dă o mână de ajutor pentru a găsi cele mai inspirate cadouri.

Pampers a donat produse pentru îngrijirea micuților din peste 1000 de familii

În luna copiilor, am avut prilejul de a aduce un strop din bucuria copilăriei în familiile care au nevoie de ajutor. Pampers a sprijinit organizația Salvați Copiii și familiile înscrise în programele acesteia, contribuind, cu produse de calitate, la dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Avionul buclucaș la DESCHIS Gastrobar!

Paramount Channel te invită să te bucuri în serile de luni de vizionări de filme clasice pe terasa DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel proiectează gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

"Un bărbat iubește mai mult decât o femeie"- carte semnata de Dan Truția

Chiar dacă pare o afirmație făcută de către un reprezentant al sexului masculin, nu este. Afirmația pe care autorul Dan Truția a transformat-o într-o carte, perfectă pentru toți cei care caută răspunsuri cu privire la iubirea împărtășită ori ba, aparține unei femei cât se poate de îndrăgostită de partenerul ei. "Deși sunt de profesie regizor de film, am fost întotdeauna atras de psihologie. Poate și pentru că regia este bazată foarte mult pe psihologie. Eu am fost primul meu subiect de studiu, am învățat foarte mult, mi-am redefinit modul de a gândi, am transformat greșelile în experiențe de viață, am adoptat o nutriție sănătoasă, am devenit terapeut autorizat, am făcut curat în viață păstrând doar persoanele care merită și renunțând la cele toxice, mi-am făcut timp să practic ceea ce iubesc să fac.Acest drum m-a dus natural către domeniul dezvoltării personale și al coaching-ului. Astfel pot ajuta și alți oameni să trăiască mai bine, să fie fericiți, să dezvolte relații armonioase atât social cât și în cuplu. Artele precum fotografia, filmul, muzica, scrisul, se adresează direct spiritului și aduc un binemeritat echilibru într-o societate aproape mecanizată și anesteziată din punct de vedere emoțional. Iar prin tot ceea ce fac, indiferent de domeniul abordat, îmi doresc să aduc un zâmbet și o stare de bine celor din jur." - Dan Truția, autor"Un bărbat iubește mai mult decât o femeie" o poveste care te va ține cu sufletul la gură, o poveste care te va duce prin cele mai frumoase momente ale unei relații de dragoste, o poveste care te va emoționa, te va face să visezi, în care te vei regăsi și nu în ultimul rând, o poveste din care vei putea învăța o parte din secretele unei relații fericite și împlinite. Comandă cartea "Un bărbat iubește mai mult decât o femeie" de pe Bookzone.

#5000depasipezi. O campanie pro-mișcare de la Rexona, semnată de Propaganda

Rexona și Propaganda Creative Marketing, cu susţinerea puternică a Simonei Halep, dau startul campaniei “5000 de pași pe zi”, campanie pro-mișcare prin care îi îndeamnă pe români spre un stil de viață activ, cu beneficii pentru corp, minte și spirit. După numeroase campanii în care Simona apare pe terenul de tenis, numărul 1 mondial lasă racheta deoparte pentru a încerca și alte sporturi, precum box, baschet, rugby și fotbal, demonstrându-le românilor că nu e nevoie să...

O echipa de copii romani s-a calificat la etapa internationala a competitiei "Formula 1 in schools"

Cinci elevi români s-au calificat la etapa internațională a competiției internaționale F1 in Schools și vor concura cu o mașină în miniatură de tip F1 împotriva a 50 de echipe de elevi, din peste 25 de țări. Competiția se află deja la cea de-a paisprezecea ediție și se desfășoară în perioada 9 – 14 septembrie 2018, la Singapore.Echipa Malaxa din București reprezintă anul acesta România la Competiția F1 in Schools, singura competiție internațională multidisciplinară susținută de comunitatea de Formula 1 și partenerii săi. Provocarea principală a competiției o reprezintă proiectarea și realizarea unei mașini de curse de tipul F1, în miniatură, cât mai performante. Pe lângă partea de inginerie, elevii trebuie să susțină prezentarea întregului proiect, acoperind diferite zone precum grafică, marketing sau strategie financiară. Ultima etapă a competiției se desfășoară în Singapore, în perioada 9 – 14 septembrie, unde vor întâlni echipe din toată lumea.Cei cinci membri ai echipei Malaxa, pe numele lor Emilia Barbu (Team Manager & Marketing Manager), Lara Țîru (Graphic Design & Marketing Manager), David Șerban și Pavel Bulgac (Manufacturing Engineers) și Andrei Ostahie (Financial Executive), s-au pregătit timp de mai bine de un an pentru finalizarea proiectului și consideră că au șanse să se califice în top 10. „Atunci când am pornit la drum în acest proiect, nu aveam nimic altceva decât o idee și mult entuziasm. Când mă uit în urmă și văd cât am evoluat, nu pot să nu mă mândresc cu realizările echipei noastre. Provocările proiectului au fost multe, dar lucrând împreună, ca o adevărată echipă, am reușit să le rezolvăm pe toate. Competiția F1 in Schools este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, pentru că ne oferă posibilitatea să ne dezvoltăm personal și profesional într-un ritm alert și să descoperim lucruri noi. Încă un aspect important care ne-a motivat să participăm la această competiție este posibilitatea de a ne alege funcțiile pe care ni le dorim, iar acestea nu au fost opțiuni întâmplătoare pentru că reflectă chiar domeniile în care ne vedem lucrând în viitor.” a declarat Emilia Barbu, Team Manager al echipei Malaxa.  Nici numele echipei nu a fost ales aleatoriu. “Nicolae Malaxa este unul dintre cei mai cunoscuți ingineri români și unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri ai României interbelice. Iar atunci când am gândit logo-ul echipei, ne-am inspirat tot de la un element distinctiv al țării noastre și anume – Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din lume conform Top Gear.” a adăugat Lara Țîru, Designer & Marketing Manager Malaxa. Prototipul trebuie să respecte o serie de indicații precise, iar modelul prezentat de echipa Malaxa este proiectat la o scară de 1/20 și este propulsat de un cartuș de CO2, deplasându-se pe o pistă lungă de 20 m în mai puțin de o secundă, la o viteză de aproximativ 80 km/h. „Prototipul nostru este proiectat folosind software de proiectare CAD/CAM, dar înainte de a-l  produce efectiv pornim de la o idee, o testăm mai întâi în program, iar apoi, dacă rezultatele sunt bune, o construim și o testăm pe o pistă.” David Șerban Manufacturing Engineer Malaxa."De-a lungul timpului am produs mai multe modele, încercând să ne depășim cel mai bun rezultat. Suntem optimiști și sperăm să obținem un loc când mai bun în clasament.” Pavel Bulgac, Manufacturing Engineer Malaxa.O componentă importantă a proiectului a fost legată de identificarea și atragerea partenerilor. Sponsorul principal al echipei este Renault care s-a angajat să-i sprijine pe elevi pe tot parcursul proiectului, alături de Digi24 ca partener media, Castelul Bran și ABEC357 ca sponsori secundari. Echipa a beneficiat, de asemenea, de îndrumarea și sprijinul Școlii Britanice din București. “La baza unui astfel de proiect stă un buget important, care include atât costurile pentru realizarea prototipului, cât și călătoria până în Singapore. De aceea, mulțumim foarte mult tuturor celor care ne-au susținut.” a declarat Andrei Ostahie, Financial Executive Malaxa.Echipa Malaxa încă se pregătește cu multă pasiune pentru competiția de la Singapore, care va avea loc peste aproximativ o lună, totul pentru a obține un rezultat cât mai bun.   

Savurează o vară Fresh la MOL România

Vara înseamnă călătorii dese către diverse destinaţii, vacanțe cu familia și weekend-uri la plajă alături de prieteni. MOL Fresh Corner a lansat campania de vară oferind o varietate de reţete care combină ingrediente proaspete şi plante aromate, obţinând astfel un meniu fresh, de sezon, ce poate fi savurat cu plăcere în zona gastro din staţiile MOL sau luat cu uşurinţă la pachet.

Filme în aer liber de neratat, între 8 – 12 august, pe faleza Cazino din Constanța

Proiectul Filme în aer liber, care se desfășoară între 26 iulie - 19 august pe Faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța, a ajuns deja la jumătatea programului de proiecții. Publicul constănțean a umplut locurile disponibile seară de seară la unele dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor și s-a bucurat de spectacolele de flamenco și percuție și de atelierele de reciclare creative.

Cu barba nu te-ncurci! Alege cine e “Da sau Pa” si califica-te pentru premii

Este timpul sa devii vedeta verii si sa afisezi cea mai buna versiune a ta. Intra cu pasi siguri pe teren si fii gata sa-ti dobori adversarii cu un look perfect.