SMYK All for Kids România deschide al 14-lea magazin din rețeaua națională, la Baia Mare

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungând astfel la o rețea de 14 magazine în România. Cu o suprafață de peste 450 de metri pătrați, acesta se înscrie în noua linie de dezvoltare a SMYK All for kids, cu un design orientat către produs și cu o accesibilitate sporită pentru client.

SMYK All for Kids aduce la Baia Mare conceptul „totul sub un singur acoperiș”, devenind astfel o destinație de shopping utilă pentru orice părinte cu copii între 0 și 14 ani.
În magazinele retailerului polonez aceștia vor găsi o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice, pătuțuri, articole dedicate alăptatului, dar și femeilor însărcinate. De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.


Baia Mare este unul dintre orașele mari din România, un oraș dinamic în care ne-am dorit să fim prezenți de mult timp și ne bucurăm că în 2019 putem inaugura primul magazin SMYK All For Kids aici. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis într-un retail park, după Oradea și Bistrița. Designul prietenos, orientat către client, este unul dintre factorii care au asigurat succesul magazinelor deschise în 2018 și ne bucurăm să aducem îmbunătățiri continue și consistente astfel încât orice client, de la cel mai mic la cel mai mare să se simtă în magazinele noastre confortabil și să găsească aici orice își dorește și are nevoie, fie că este vorba de articole de îmbrăcăminte de calitate, de jucării sau articole de puericultură", a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Magazinul cu numărul 14 este situat în Baia Mare Value Centre, pe Bdul București, nr.
53.  În perioada 1-3 martie, clienții SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de 20% la toate produsele cu preț întreg, dar și de o mulțime de activități pentru cei mici: ateliere de facepainting și baloane, tombolă cu numeroase premii și multe surprize. SMYK All for kids a deschis în 2018 trei magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2019 să ajungă la o rețea de 20 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod