CASA METAXA LANSEAZĂ UN CONCURS PE INSTAGRAM DEDICAT TUTUROR EXPLORATORILOR!

Îți place să explorezi? Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram „Explore the World, Explore Greece” dedicat hedoniștilor și exploratorilor de zi cu zi. Ia-ți aparatul foto și înscrie în concurs cea mai bună fotografie pentru a lua parte la această nouă aventură!

Pinata bomboanelor de Craciun la Veranda Mall

Spiritul Crăciunului vine la Veranda Mall unde Moș Crăciun îi așteptă pe cei mici cu diferite cadouri și surprize pe măsură. Copiii au ocazia să trăiască emoția sărbătorilor într-un decor de poveste și să ia parte la diferite activități dedicate lor, pe toată perioada festivă. Pe 15 decembrie, în intervalul 14:00-18:00, coruri de copii vor colinda la Veranda Mall iar la finalul zilei, Mos Crăciun va sosi pentru a le împărți cadouri. De asemenea, pe 18 decembrie, în intervalul 17:00-20:00 va avea loc cea de-a patra ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment în cadrul căruia bloggeri și vedete locale vor decora turta dulce, vor pregăti vin fiert și le vor oferi vizitatorilor în schimbul unei donații. Cei care doresc să facă o faptă bună, sunt așteptați la evenimentul caritabil, iar banii strânși vor ajunge la Fundația Inocenți.În ziua de 22 decembrie, în intervalul orar 12:00-17:00, Veranda Mall îi va provoca pe cei mici la o vânătoare de bomboane de ciocolată alături de spiridușii lui Moș Crăciun. Într-un spațiu special amenajat, copiii isi vor realiza cornițe de ren, apoi vor sparge pinatele supradimensionate pentru a descoperi dulciurile de Crăciun. „Am deschis sezonul de iarna cu a doua ediție a „Paradei Personajelor de Poveste” și continuăm cu și mai multe surprize pentru vizitatorii noștri și, în special, pentru copii. Ne așteptăm clienții cu o atmosferă de poveste, cu decoruri la care au contribuit copiii de la grădinițele și școlile primare din sectorul 2 și cu 100 de magazine pregătite pentru cumpărături. Ne dorim ca centrul nostru comercial să fie destinația perfectă pentru adulții în căutare de cadouri, dar și locul de petrecere a timpului liber alături de copii” a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall. Pe parcursul întregii perioade, Veranda Mall este decorat de sărbătoare și pune la dispoziția clienților un patinoar în aer liber, unde aceștia sunt invitați să se distreze și să-și împartă experiențele cu prietenii lor din social media. În perioada următoare, va fi anunțată o tombolă dedicată sărbătorilor de iarnă, cu peste 3.000 de cadouri și programul centrului comercial în perioada vacanței de Crăciun. Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor dedicate Crăciunului, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

Studiu: 65% dintre români caută cadouri de Crăciun în magazinele online

Majoritatea fiind dispuși să investească între 300 și 1000 RON pentru cei dragi de sărbători

Vinde hainele pe care nu le-ai purtat niciodată și cumpără ceea ce te reprezintă de pe remixshop.com

Știai că îmbrăcăm doar 20-30% din toată garderoba noastră? Pentru că în cele din urmă optăm pentru aceleași haine pe care le purtăm în repetate rânduri, spun specialiștii de la remixshop.com.

Liceeni de toata lauda la Alimentatie rationala pentru sanatate 3

Miercuri, 5 Decembrie a avut loc la Colegiul Tehnic Mihai Bravu din capitala, cea de a 3-a editie a simpozionului regional Alimentatie rationala pentru sanatate. Circa 300 de elevi, profesori din licee din Bucuresti si inspectorii de la ISMB, Casa Corpului Didactic si Ministerul Educatiei Nationale au participat la eveniment si la sesiunile din cadrul celor doua paneluri.

Eurolife ERB Asigurări România lansează 3 pachete de asigurare de călătorie: Relaxat, Echilibrat si Zen

Eurolife ERB Asigurări lansează asigurarea de călătorie disponibilă exclusiv online, cu activare imediată, valabilă oriunde în lume. Disponibilă în 3 variante de pachete − RELAXAT, ECHILIBRAT ȘI ZEN − asigurarea se diferențiază prin: - Accesibilitate/Rapiditate: asigurarea poate fi accesată chiar și de pe scara avionului și devine activă imediat după confirmarea plății;  - Simplitate: asigurarea poate fi încheiată exclusiv online, în doar patru pași, care nu durează mai mult de câteva minute, accesând platforma dedicată: travel.eurolife-asigurari.ro; - Acoperiri extinse: pe lângă pachetul standard de servicii medicale, asigurarea include acoperiri esențiale precum: asistență rutieră, pierderea bagajelor, anularea călătoriei, reducerea franșizei la mașina închiriată; - Nivel ridicat de personalizare: costul și beneficiile sunt structurate în funcție de specificul și nevoile fiecărei călătorii. Astfel, pe tot parcursul unei călătorii în Europa, cu mașina personală, serviciul de asistență rutieră este inclus; - Cost competitiv vs. beneficii multiple: o asigurare la ski în Austria, cu sporturi de agrement incluse, pentru o persoană, valabilă 5 zile, costă aproximativ 68 lei (varianta Pachet ZEN cu toate beneficiile incluse). Comparativ, pentru un accident la ski în Austria, costul unei intervenții medicale sumare (radiografie și imobilizarea piciorului, fără alte investigații sau intervenții) poate ajunge la peste 4.000 de lei, sumă ce poate fi economisită în cazul existenței unei asigurări de călătorie; Pentru grupurile mai mari de 1 persoană, la prețul asigurării se aplică un discount de 10%;- Flexibilitate: acoperirile sunt disponibile în cadrul a două variante de sumă asigurată: 30.000 euro, respectiv 50.000 euro.Acesta este primul produs online, end-to-end, din portofoliul companiei, un pas important al strategiei de digitalizare a acesteia. Asigurarea de călătorie este lansată în parteneriat cu AXA Assistance, una dintre cele mai mari companii de asistență la nivel internațional. AXA dispune de o rețea medicală extinsă, fiind prezentă în 34 de țări.  În 2017, AXA Assistance a gestionat la nivel global peste 13.000 de cazuri de repatriere, 5 milioane de cazuri de asistență medicală și alte 5 milioane de situații în care a fost nevoie de asistență rutieră.  

Cele mai dorite cadouri de pe lista Moșului

Dragă Moș Crăciun, de fiecare dată ai fost atât de bun cu mine… iar acum, vreau să te mai rog ceva. Anul acesta, trec pe lista cu dorințe, pe lângă tolba mare cu sănătate și fericire, un mic răsfăț.

Moș Crăciun vine la Dragonul Roșu! Andra și Ansamblul Ciocârlia vor încinge atmosfera de petrecere

Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați sâmbătă, 8 decembrie, între orele 11.00 şi 14.00, la un eveniment special organizat în incinta centrului comercial Dragonul Roșu. Atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă va cuprinde întregul centru comercial precum și pe vizitatorii acestuia, care vor fi întâmpinați de Moș Crăciun împreună cu spiridușii săi dar și cu personaje desprinse din poveștile tradiționale. Vor avea loc concerte de muzică uşoară şi populară...

Niro Investment Group celebrează 25 de ani de activitate în România

Niro Investment Group sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţarea companiei. În această perioadă, bazându-se pe soluții perfomante de afaceri și parteneri reputați la nivel naţional şi internaţional, compania şi-a extins portofoliul de afaceri şi a devenit unul dintre cele mai mari grupuri de business din România cu o experienţă extinsă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor.

Luminile Aurorei Boreale, transformate în simfonie cu ajutorul inteligenței artificiale dezvoltate de Huawei

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a transformat luminile fascinante ale Aurorei Boreale într-o simfonie, cu ajutorul unui sistem personalizat bazat pe inteligența artificială încorporată în Huawei Mate 20 Pro, cel mai nou și mai puternic flagship al Huawei, lansat toamna aceasta. Proiectul realizat în colaborare cu experți în fotografie și muzică, la capătul căruia a luat naștere simfonia “Sound of Light”, a...

De Moș Nicolae, Veranda Mall organizează Marea Ghetăreală

Spiritul Crăciunului vine la Veranda Mall unde Moș Nicolae și Moș Crăciun îi așteptă pe cei mici cu diferite cadouri și surprize pe măsură. Copiii au ocazia să trăiască emoția sărbătorilor într-un decor de poveste și să ia parte la diferite activități dedicate lor, pe toată perioada festivă.

Vivre și Graffiti BBDO lansează o nouă campanie pentru pasionații de home décor!

Anul acesta, Graffiti BBDO semnează noua campanie regională Vivre - "It’s from Vivre". Campania dramatizează momentul unei proaspete achiziții pentru casă, ca o poveste de dragoste în mai multe vignete între fericiții pasionați de home decor și obiectele nou sosite.

Kaufland România aduce grădinile comunitare în școli, aproape de copii

Kaufland România și Asociația Institutul de Cercetare în Permacultură din România continuă proiectul „Grădinescu” în școli, pentru a apropia copiii cât mai mult de natură și au lansat astăzi o nouă grădină urbană comunitară, în cadrul Școlii nr. 136 din București, cartierul Ferentari.

Noul gust EXTRA-SEC în gama ZAREA Diamond Collection

Pentru cine nu ştia deja, numai 20% din producţia mondială de spumante este obţinută prin tehnologia de fermentare în sticlă, iar în România, 6 sticle din 100 sunt produse prin această metodă. Lansată în 2006, ZAREA Diamond Collection este cea mai de succes gamă de vinuri spumante fermentate prin Metoda Tradiţională, rămânând încă de atunci cel mai vândut spumant din segmentul premium.

Împreună putem aduce bucurie în inimile a mii de copii

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune, iar anul acesta va fi cel de al 11-lea an consecutiv în care se va organiza. ECCO România este partener în acest proiect de 4 ani, reuşind ca în aceşti ani să colecteze şi să distribuie peste 15.000 de cadouri.

Portret de Familie 2018 va avea loc la showroom-ul MobilaDalin din Bucuresti

Se intampla editia a 8-a Portret de Familie. Se intampla in centrul Bucurestiului. Se intampla ca gazda de anul acesta sa fie showroom-ul MobilaDalin de pe Ion Brezoianu 40-42. Se va intampla in perioada 6-12 decembrie, iar intervalul deschis publicului va fi 17:00-21:00.Cristian Sutu te va imortaliza alaturi de familie, fie ca ea inseamna mama, tata, iubit, frate, pisica, prieten sau toate la un loc. Rezultatul – cateva fotografii cu cei dragi. Ulterior, Cristian va alege cea mai reusita ipostaza si ti-o va face cadou in varianta printata. Fotografia aleasa va fi disponibila si in format digital, pentru a o putea urca pe Facebook, Instagram sau, pur si simplu, pentru a avea un nou wallpaper pe telefon.Showroom-ul MobilaDalin va fi amenajat astfel incat sa devina, chiar daca pentru cateva minute, acasa, pentru toate familiile care ii vor trece pragul. Ce te costa? Un moment in plus castigat de tine si cei dragi tie. Cat dureaza? Cat ai spune “familie”. Unde poti afla mai multe? Pe evenimentul de pe Facebook, unde te invitam sa dai cel putin Interested, si pe site-ul Foto Union, unde poti gasi si „dovezi” ca se intampla din 2011. Sponsor principal al evenimenului este Hochland.MobilaDalin este o afacere de familie din Reghin, Romania, producatoare de mobilier tapitat, care activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 1992 si se afla pe locul 4 in topul producatorilor de mobilier tapitat la nivel national. Fabrica MobilaDalin se afla in Reghin, iar compania are produse in peste 150 de magazine din Romania, Ungaria si Republica Moldova. La finalul anului 2017, compania a deschis primul showroom in Bucuresti. Portret de Familie face parte din seria de proiecte initiate de Foto Union si se afla la cea de-a 8-a editie.

Kaufland invită copiii la joacă și aduce în magazine Kidland, prima sa marcă proprie de jucării

Kidland este noua marcă proprie de jucării pentru copiii de toate vârstele, disponibilă în această perioadă în toate magazinele Kaufland din România.

Lume de poveste in decembrie la ParkLake Shopping Center

În luna sărbătorilor de iarnă, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni să pătrundă pe tărâmul poveștilor alături de personaje faimoase care, de-a lungul timpului, au adus un plus de culoare iernii. Astfel, în perioada 6 – 24 decembrie, publicul este așteptat să descopere un Crăciun de poveste alături de Crăiasa Zăpezii, Spărgătorul de Nuci, Rudolph și multe alte personaje îndrăgite. Ateliere creative pentru cei mici, jocuri interactive, spectacole și concerte se vor desfășura într-un decor cu totul special.Activități tematice Între 6 și 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați să pătrundă în lumea poveștilor de iarnă și să redescopere farmecul acestora, alături de personaje îndrăgite. In fiecare joi și vineri, în intervalul 18:00 – 20:00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 14:00 – 20:00, copiii sunt invitați să participe și să se distreze la atelierele creative inspirate de cele mai frumoase povești de Crăciun. În plus, aceștia se vor putea bucura de venirea sărbătorilor prin jocuri și dans și se vor pregăti să îl întâmpine pe Moș Crăciun în zona de face painting, totul sub îndrumarea Zânei Poveștilor.Sâmbătă, 15 decembrie, o paradă deosebită îl întâmpină pe Moș Crăciun la ParkLake. Acesta sosește tocmai de la Polul Nord și îi așteaptă pe copii să spună împreună poezii și povești în zilele de 15-16 și 21-24 decembrie. De asemenea, programul va fi completat de spectacole inedite: concerte de muzică clasică instrumentală, dar și concerte susținute de artistele Iana și Irina Sârbu vor avea loc pe scena amplasată la parterul centrului comercial. În plus,  pe data de 22 decembrie, începând cu ora 17:00, publicul va putea urmări piesa de teatru ,,Poveste de Crăciun” – o punere în scenă clasică, plină de umor și veselie. Nici iubitorii sporturilor de iarnă nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan.Târg de Crăciun și decorațiuni tematiceÎn perioada 26 noiembrie – 24 decembrie, târgul de Crăciun organizat la ParkLake își așteaptă vizitatorii cu o varietate impresionantă de cadouri și surprize pentru toate gusturile. Decorațiuni, bijuterii și accesorii, ornamente și aranjamente pentru Crăciun împodobesc standurile în așteptarea publicului. Un Crăciun de poveste este un Crăciun în care dăruimÎn data de 15 decembrie, între orele 13:00 – 18:00, Asociația Help Autism, în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, invită vizitatorii centrului comercial să participe la un atelier de creație în spiritul sărbătorilor. Participanții vor putea confecționa, sub îndrumarea voluntarilor, brăduți stilizați cu scopul de a atrage atenția asupra tulburărilor de spectru autist. Brăduții astfel rezultați vor fi expuși ulterior în magazinul online al Asociației, iar fondurile strânse din achiziționarea acestora vor fi folosite pentru o acțiune de împădurire ce va avea loc în primăvara anului viitor. Asociația Help Autism își propune ca prin această acțiune să dăruiască naturii cel puțin 100 de copaci, iar participanții la ateliere sunt invitați să se alăture și acțiunii de plantare. În plus, tot în luna decembrie, ParkLake Shopping Center a pregătit peste 180 de surprize copiilor înscriși în programele Asociației MagiCamp, dorind astfel să le sporească acestora bucuria sărbătorilor de iarnă și să le amintească importanța jocului.Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Alexandru Ciucu a realizat noile uniforme ale Armatei Române

Alexandru Ciucu a realizat designul, tiparele și prototipurile noilor uniforme ale Armatei Române. Este vorba de uniformele de oraș pentru Forțele Aeriene și Forțele Terestre, marcând astfel prima schimbare stilistică a acestora după 1948.

Campania Cronicari Digitali 2018 s-a încheiat cu un maraton instagramic

Un tur de clădiri de referință ale Capitalei - Academia Română, Casa Macca, sediu al Institutului de Arheologie Vasile Pârvan, Muzeul Colecțiilor Doctor Severeanu și o petrecere cu stil la Palatul Ghica de pe Calea Victoriei au marcat, weekendul trecut, încheierea campaniei Cronicari Digitali pentru promovarea patrimoniului cultural în rândul millennials, ediția 2018. La Heritage Instameet au participat peste 200 de tineri, creatori de conținut digital de calitate pe rețelele sociale Instagram și Facebook, care s-au implicat în proiect, încă de la demararea lui. În cele șase ore, cât a durat evenimentul, participanții au generat peste 1.000 de InstaStories, povești virtuale despre clădiri de patrimoniu și istoria acestora.Plafoane de lemn sculptat cu măiestrie, coloane și colecții de monede românești din secolul al XIII – lea, toate au fost descoperite cu interes de către tineri. La finalul periplului între comori arhitecturale ale Bucureștiului de altădată, punctul final a fost Palatul Ghica, loc numai bun pentru socializare, ospăț, descărcat imagini, schimbat impresii și pus la cale planuri pentru un nou an de descoperit noi obiective de patrimoniu, dar și despre cum pot fi mai bine povestite și readuse în viețile noastre.     În cele cinci luni ale campaniei, mii de fotografii au fost postate în social media cu hashtagul official al proiectului, #cronicaridigitali, au fost organizate patru Heritage Trips în care au fost parcurși peste 8.000 de kilometri în căutarea locurilor care merită să fie povestite și au fost vizitate 56 de obiective de patrimoniu, toate acestea generând informații care au ajuns la peste un million de tineri.A fi cronicar digital a devenit o activitate cool în rândul tinerilor„Nu știam la început că va fi așa, dar în ultimele luni, a fi cronicar digital a devenit una dintre cele mai cool activități în rândul tinerilor. Ne bucurăm mult că am împrietenit o activitate zilnică din viața celor ce alcătuiesc generația millennials, și mă refer aici la social media, cu promovarea patrimoniului cultural”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, agenția care a demarat și coordonat campania “Cronicari Digitali”. „Campania Cronicari Digitali a reprezentat primul canal real de comunicare prin care Institutul Național al Patrimoniului a ajuns aproape de tineri și a putut să construiască alături de ei o comunitate puternică și dornică să descopere patrimoniul cultural. Această campanie ne permite să transmitem ce credem noi că este important despre patrimoniul cultural și totodată, să aflăm și cum văd tinerii patrimoniul și ce li se pare lor valoros de comunicat”, afirmă Ștefan Bâlici, director al Institutului Național al Patrimoniului, instituție parteneră în proiect.Campania de promovare a patrimoniului cultural în mediul digital va continua anul viitor cu o serie de Heritage Instameet-uri în București și în țară, cu o expoziție în capitală, în luna februarie la Palatul Universul și cu alte evenimente dedicate tinerilor iubitori de patrimoniu și social media. Tot în 2019, la Parlamentul European din Bruxelles, vor fi expuse cele mai bune fotografii de pe Instagram ce reprezintă obiective de patrimoniu. Campania Cronicari Digitali a scos în evidență faptul că tinerii sunt interesați și captivați de obiectivele de patrimoniu, important este modul în care prezinți această moștenire culturală și dacă le este facilitat accesul către ea.  Proiectul derulat de Zaga Brand și Institutul Național al Patrimoniului a fost premiat în ultima lună cu Best Digital PR Campaign la IAB MIXX Awards 2018 și alte trei premii la PR Awards 2018: Silver Award for Excellence la categoria „Social Media”, Silver Award for Excellence la categoria „Comunicare în domeniul public”  si Golden Award for Excellence la categoria „Cultură și Artă”.