Sănătate și prospețime cu Apa de gură pentru copii SPRY KID'S

Fără îndoială, sănătatea orală a copilului este foarte importantă pentru părinți. O igienă corectă a întregii guri va avea ca rezultat dinți și gingii mai sănătoase. Vizitele la medicul stomatolog vor fi mai rare, iar cel mic va fi mult mai zâmbitor.
Este indicat să foloseşti apă de gură pentru copilul tău? Nu-i dăunează?

În general, apele de gură nu sunt sigure pentru copii. Deci, aceștia nu pot profita de beneficiile unei clătiri de calitate. Dar SPRY KID'S își dorește ca toți copiii să aibă o gură cât mai curată și sănătoasă.

SPRY KID'S este o apă de gură pentru copii cu gust de gumă de mestecat, fără alcool. Și cel mai important pentru sănătatea copiilor, este faptul că această apă de gură se poate înghiți. Suplimentele de calciu susțin dinții, iar amestecurile speciale din plante îmbunătățesc sănătatea orală.

Ce conține și de ce e sigură?
-    Xylitol -  un ingredient natural, care îmbunătățește sănătatea orală. Studiile clinice au arătat că xylitolul inhibă bacteriile, împiedicând  lipirea acestora de dinți și gingii. De asemenea, sparge biofilmul bacterian, casa bacteriilor. Copiii vor iubi aroma naturală de gumă de mestecat;
-     nu conține parabeni și folosește agenți de colorare pe bază de plante naturale. Spry nu utilizează îndulcitori artificiali, fructoză sau zaharoză. Este îndulcită numai cu xylitol natural, care este foarte benefic pentru sănătatea orală.
    Atuurile acestui produs sunt:
•    Formula fără alcool este sigură la înghițire;
•    Ingredientele naturale care provin din surse nemodificate genetic ;
•    Bogată in xylitol, luptă împotriva acumulării de bacterii;
•    Formula echilibrată elimină prin clătire bacteriile dăunatoare, însă fără a distruge flora bacteriană orala (microbiomul gurii);
•    Calciul adăugat susține și întărește smalțul dinților.
•    

De luat aminte: apa de gură nu înlocuiește periajul și ața dentară. Cea mai bună modalitate pentru a obține un zâmbet sănătos al copilului constă în periaj și folosirea aței dentare de două ori pe zi, timp de 2 minute pentru fiecare periaj.
    
Preţ: 25 lei
www.xlear.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod