Pinata bomboanelor de Craciun la Veranda Mall

Spiritul Crăciunului vine la Veranda Mall unde Moș Crăciun îi așteptă pe cei mici cu diferite cadouri și surprize pe măsură. Copiii au ocazia să trăiască emoția sărbătorilor într-un decor de poveste și să ia parte la diferite activități dedicate lor, pe toată perioada festivă.

Pe 15 decembrie, în intervalul 14:00-18:00, coruri de copii vor colinda la Veranda Mall iar la finalul zilei, Mos Crăciun va sosi pentru a le împărți cadouri. De asemenea, pe 18 decembrie, în intervalul 17:00-20:00 va avea loc cea de-a patra ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment în cadrul căruia bloggeri și vedete locale vor decora turta dulce, vor pregăti vin fiert și le vor oferi vizitatorilor în schimbul unei donații.
Cei care doresc să facă o faptă bună, sunt așteptați la evenimentul caritabil, iar banii strânși vor ajunge la Fundația Inocenți.

În ziua de 22 decembrie, în intervalul orar 12:00-17:00, Veranda Mall îi va provoca pe cei mici la o vânătoare de bomboane de ciocolată alături de spiridușii lui Moș Crăciun. Într-un spațiu special amenajat, copiii isi vor realiza cornițe de ren, apoi vor sparge pinatele supradimensionate pentru a descoperi dulciurile de Crăciun.

„Am deschis sezonul de iarna cu a doua ediție a „Paradei Personajelor de Poveste” și continuăm cu și mai multe surprize pentru vizitatorii noștri și, în special, pentru copii.
Ne așteptăm clienții cu o atmosferă de poveste, cu decoruri la care au contribuit copiii de la grădinițele și școlile primare din sectorul 2 și cu 100 de magazine pregătite pentru cumpărături. Ne dorim ca centrul nostru comercial să fie destinația perfectă pentru adulții în căutare de cadouri, dar și locul de petrecere a timpului liber alături de copii”
a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.
 
Pe parcursul întregii perioade, Veranda Mall este decorat de sărbătoare și pune la dispoziția clienților un patinoar în aer liber, unde aceștia sunt invitați să se distreze și să-și împartă experiențele cu prietenii lor din social media.


În perioada următoare, va fi anunțată o tombolă dedicată sărbătorilor de iarnă, cu peste 3.000 de cadouri și programul centrului comercial în perioada vacanței de Crăciun. Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor dedicate Crăciunului, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod