”Ideo Ideis”, festivalul care poate reinventa o țară

Nu te-ai fi așteptat să găsești în Alexandria atmosfera creată de prezența Festivalului de Teatru Tânăr ”Ideo Ideis”. Într-un oraș din România despre care nu se știe mare lucru, pentru că acolo nu se întâmplă cine știe ce, ai parte de efervescența unui centru cultural animat de prezența entuziasmată a celor care îl organizează și a celor care îl vizitează. ”Ideo Ideis” nu este doar un festival de teatru. Este un eveniment care a reinventat un oraș.

Descoperă combina frigorifică Grundig. Creată pentru pasionații de vinuri

Fie că avem un stil de viață activ cu ieșiri în oraș, sau ne place să petrecem timpul cu familia, cu toții ne dorim să ne simplificăm viața. Și pentru că o mare parte din timpul liber îl petrecem chiar acasă, cerem mai mult de la electrocasnicele noastre.

Lidl continuă să susțină dreptul la educație de calitate, sprijinind National Teach for Romania

Lidl continuă să susțină dreptul la educație de calitate pentru toți copiii printr-un nou demers de sustenabilitate. Cu ajutorul clienților săi, Lidl va sprijini programul național Teach for Romania și va contribui la formarea cadrelor didactice care asigură educația copiilor din școlile defavorizate. Astfel, la achiziționarea oricărui produs din gama „Din nou la școală”, în perioada 20 august – 2 septembrie, Lidl va dona câte 1 leu către organizație.

Cum au evoluat turiștii români în ultimii 21 de ani: de la borcane cu mâncare la pachet la vacanțe all inclusive rafinate

Comportamentul turiștilor români în ultimele peste două decenii s-a modificat drastic: dacă în urmă cu 21 de ani, românii plecau în vacanțe cu autocarul, dormeau în hoteluri ieftine și își luau borcane cu mâncare în bagaje, în prezent, caută mai ales vacanțe all inclusive în hoteluri de 4 și 5 stele și destinații de pe tot Mapamondul - din Turcia până în China și din Thailanda până în Cuba ori Republica Dominicană, arată o analiză Christian Tour, dată...

Ela Crăciun îți spune ce sport poți face în siguranță în timpul sarcinii

Circulă multe idei preconcepute că, în timpul sarcinii, este contraindicat să faci sport, de teama de a nu-i dăuna copilului.

Rowenta Air Force 360™, aspiratorul ce îți dă oricând liber la vacanță

Bagajele sunt încă la intrare, suvenirurile în cutii, iar tu admiri fotografiile din vacanța ce tocmai s-a încheiat.

Vino la cel mai cool party! Appletone #RecoltaUrbana, 25 august

Ca în fiecare an, la finalul verii, Strongbow strânge merele pentru Appletone Party #Recolta Urbana.

Auxinul care face minuni

Auxinul – este elementul minune din apa sărată a Lacului Ursu de la Sovata. Știai oare? El este secretat de crustaceul de apă sărată Artemia salina și are un atuu extrem de important: este foarte asemănător hormonilor feminini. De aceea, apa sărată și nămolul terapeutic din Lacul Ursu de la Sovata sunt atât de benefice femeilor.

Historia Rediviva lansează proiectul educațional “Acum 100 ani”, un prim demers educațional sub conceptul Visual History

Prin lansarea proiectului “Acum 100 ani” www.acum100ani.ro, Historia Rediviva marchează inaugurarea conceptului de Visual History, o abordare imersivă, gamificată, un mod dramatizat de prezentare a informaţiilor istorice aduse în prezent prin mijloace vizuale, utilizând tehnologia 3D și realitate virtuală. Astfel ia naștere istoria ca entertainment.

IKEA sărbătorește 75 de ani cu o colecție istorică: GRATULERA

Au trecut 75 de ani de când Ingvar Kamprad a înființat IKEA. Pentru a marca acest moment, IKEA prezintăcolecția specială GRATULERA, care include cele mai iubite piese de mobilier din istoria companiei și care va fi lansată în trei etape, în perioada de vară - toamnă a acestui an. Primele produse din colecția GRATULERA, care readuc la viață anii `50 și `60 ai secolului al XX-lea, sunt deja disponibile în magazinul IKEA Băneasa.

Pe 15 septembrie, 1 milion de români sunt invitați să curețe România la cea mai mare mișcare civică de pe Glob

Let`s Do It, Romania! anunță lansarea inițiativei de curățenie World Cleanup Day, care își propune ca, pe 15 septembrie 2018, să mobilizeze toți românii la cea mai ambițioasă acțiune civică de până acum. La nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day.

39,816 de turiști români au vizitat Dubai

Dubai este cu siguranță o destinație din ce în ce mai iubită de români. Fie că este vorba de sejururi sau de city-brake-uri, agențiile de turism înregistrează cererei de călătorie și vacanță în Dubai. România a trimis un număr de 39,816 de turiști.

Wood Be Nice organizează un workshop pe tema reciclării în creația artistică și impactului asupra mediului, ca parte a proiectului NeoNlitic

Wood Be Nice organizează în data de 17 august, începând cu ora 17:00, la atelierul de pe B-dul Carol I nr. 53 din București, un workshop despre reciclarea în creația artistică, conceptul de upcycling prin care deșeurile folosite în scopuri artistice sau funcționale capătă o valoare mai mare decât a produsului inițial și impactul pe care aceste demersuri de creație le au asupra mediului. Intrarea pentru public este liberă.

Adela Diaconu: ”Recomand Brașovul ca destinația turistică numărul 1 în România”

Vedeta postului Nova Tv, Adela Diaconu, premiată la ”Romanian Fashion Awards”, pentru ”Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle”, recomandă Brașovul ca destinația turistică numărul 1 a României.

Peste 140 de tipuri de bere si cidru la Bucharest Craft Beer Festival

Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC! Cei mai insemnati artizani berari din Romania, dar si din alte tari, vin la Bucharest Craft Beer Festival 2018 si isi asteapta oaspetii cu peste 140 de sortimente de beri si cidru, proaspete, gata de a fi savurate. Ei indeamna publicul sa testeze savoarea, aroma, buchetul, calitatile nutritive ale berilor create in micile lor intreprinderi si, bineinteles, sa se lase cuceriti de buna dispozitie care vine odata cu...

Jumătate dintre românii care merg în vacanță de Sfânta Maria sunt la al doilea concediu din această vară

Minivacanța de Sfânta Maria îi determină pe români să plece încă o dată în concediu vara aceasta, umplând hotelurile și pensiunile din țară, astfel că turiștii care s-au hotărât în ultimele zile să meargă la munte sau la mare au șanse mici să mai găsească locuri disponibile.

Pirelli și Prada susțin împreună echipa Luna Rosa în Cupa America

Pirelli a semnat un parteneriat strategic cu echipa Luna Rossa Challenge care va participa la ediția din 2021 a Cupei America, programată în Noua Zeelandă.

Cadoul perfect, în funcție de zodie

Influența zodiei asupra personalității a fost îndelung discutată, însă chiar și cei mai sceptici recunosc că într-un fel sau altul astrele au o influență asupra fiecărei persoane. Prin urmare, atunci când ideile de cadouri lipsesc, astrologia ne dă o mână de ajutor pentru a găsi cele mai inspirate cadouri.

Pampers a donat produse pentru îngrijirea micuților din peste 1000 de familii

În luna copiilor, am avut prilejul de a aduce un strop din bucuria copilăriei în familiile care au nevoie de ajutor. Pampers a sprijinit organizația Salvați Copiii și familiile înscrise în programele acesteia, contribuind, cu produse de calitate, la dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Avionul buclucaș la DESCHIS Gastrobar!

Paramount Channel te invită să te bucuri în serile de luni de vizionări de filme clasice pe terasa DESCHIS GASTROBAR. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel proiectează gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.