SP Men Gradual Tone

Vine o vreme în viața fiecărui bărbat, când simte nevoie de o schimbare, de un aer nou. De o culoare mai fresh, mai puternică, care să îi dea aer nou. Nevoile bărbatului modern din ziua de azi aduc multe cu alte noastre, femeilor, corect? Ei sunt la fel de preocupați de șampoane, tratamente, scalp, măști și….nuanțatoare. La SP Men, găsesc de toate pentru toate gusturile fine. Gama SP Men are câte o soluție specifică pentru fiecare dorință masculină. Serviciile și produsele converg pentru o îngrijire perfectă, atat in salon, cat si acasa. SP Men are în portofoliu două produse de nuanțare și îngrijire, GRADUAL TONE Negru și Saten, care redau culoarea naturală părului grizonant culoarea naturala. Totul treptat și progresiv. SP Men Gradual Tone, nuanţarea părului cărunt se poate rezolva mult rapid şi uşor. Mai exact în 10 minute, totul e gata.SP Men Gradual Tone atinge mai multe performanțe:•    Readuce nuanţa naturală pas cu pas•    Este eficient  pe un păr cu o proporţie de până la 70% păr alb.•    Are la bază o tehnologie specială anti-aging.•     Conține vitamina C şi pigmenţi de îngrijire care activează în timpul procesului de nuanţare.

Studiu: 73,7% dintre bărbați cumpără produse de îngrijire online și majoritatea investesc 100-200 RON buget lunar pentru produse de îngrijire și styling

Dintr-un studiu efectuat de magazinul online TheGroomLab.com pe un eșantion de 386 de persoane (100% bărbați) reies principalele obiceiuri de consum în ceea ce privește produsele de îngrijire pentru bărbați. Peste 70% dintre respondenți aleg să cumpere produsele de igienă personală și îngrijire online, de pe site-uri specializate precum TheGroomLab.com.Accesibilitatea și confortul oferit de cumpărăturile online sunt atractive pentru bărbații români, însă bugetul alocat lunar de aceștia pentru produse de styling și îngrijire depășește rareori suma de 200 RON. Doar 21% dintre bărbați cumpără lunar astfel de produse în valoare de 200-500 RON și tot atâția se limitează la sub 100 RON pentru produse de îngrijire. Acest lucru se corelează și cu faptul că majoritatea bărbaților comandă astfel de produse mai rar decât 1 dată pe lună.37% dintre respondenți au apreciat că 1 comandă pe lună este suficientă pentru nevoile lor în ceea ce privește șamponul, gelul de duș, produsele pentru îngrijirea bărbii și aranjarea părului. Bărbații cumpără în mod special produse pentru îngrijirea părului (șampon, balsam) – 81.2%, geluri de duș și deodorant – 79% și parfumuri – 53%. Produsele de nișă, dedicate îngrijirii și aranjării bărbii, spre exemplu, sunt pe ultimul loc în preferințele bărbaților români (38.7%), aceștia dovedindu-se mai curând fanii bărbieritului clasic, adică al aparatelor de ras și lamelor (53.8%).Românii se uită la preț atunci când cumpără produse de îngrijire, dar și mai important este brandul.  72.6% dintre respondenți spun că marca e cel mai important lucru atunci când caută produse de îngrijire online. Branduri precum Uppercut, Beardbrand sau Baxter of California, disponibile pe TheGroomLab.com au devenit tot mai populare în ultimii ani în rândul bărbaților care caută produse specializate, profesionale. Cei care vor să ia cele mai bune decizii când vine vorba de îngrijire, în limitele bugetului, apelează la sfatul unui bărbier (14%) și tot atâția consultă un medic dermatolog în privința ingredientelor pe care le aplică pe corp, ten, păr și barbă. Însă majoritatea bărbaților români nu țin cont de sfaturi specializate și aleg ce cred că li se potrivește în momentul achiziției. Și în privința folosirii produselor de îngrijire, părerile bărbaților români sunt împărțite. 3-4 produse este numărul mediu de astfel de produse pe care le folosesc zilnic 65% dintre respondenți. Produsele de igienă primează aici, cele de styling intrând în uzul zilnic al celor care depășesc 5 produse folosite. Conform studiului realizat de TheGroomLab.com, românii aleg îngrijirea minimalistă sau, dimpotrivă, sunt foarte atenți la detaliile aspectului lor fizic și investesc mai mult timp și bani în menținerea unui anumit look.

5togo lansează brand-ul propriu de cafea pentru acasă și siropuri gluten free

Cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est, lansează începând cu această lună pachetele de cafea pentru acasă, private lable, sub marca 5togo.

Ela Crăciun susține nașterea naturală. “Peste 70% din femeile din București nasc prin cezariană!”

Ela Crăciun se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al treilea copil, și de aceasta dată apelând la nașterea naturală.

Tinute perfecte in orice moment cu statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate

Prietenii vostri sunt pe cale sa spuna “DA” and the countdown is on.

Băneasa Shopping City acordă premii celor mici pentru timpul petrecut la cumpărături

În perioada 6 - 16 septembrie, Băneasa Shopping City vă așteaptă cu premii pentru cei mici pe măsura timpului petrecut la cumpărături de cei mari. Astfel, la fiecare 2h30min petrecute în centrul comercial, copiii vor câștiga premii de la Lego și Noriel care să le răsplătească răbdarea!

Elimină rapid problema păduchilor de cap cu Dezanoplum

A venit toamna și, ca în fiecare an, copiii se pregătesc de un nou început de an școlar. Dacă maratonul după rechizite a luat sfârșit, părinții se pregătesc pentru o nouă provocare: teama ca cei mici să nu contacteze păduchi. Dar cu Dezanoplum, soluție rapidă împotriva păduchilor de cap, problema e ca și rezolvată!Pediculoza (infestația cu păduchi) afectează atât copiii cât și adulții, fiind, însă, mai des întâlnită în rândul copiilor de vârstă școlară și, prin incidență, a familiilor acestora. În ciuda opiniei generale, păduchii de cap pot fi contactați indiferent de atenția acordată igienei personale (chiar dacă părul și scalpul sunt curate) și pot apărea în orice loc, dar incidența este mai crescută în spațiile frecventate de grupuri de copii, așa cum sunt școlile. De aceea, un părinte pregătit trebuie să aibă la îndemână și Dezanoplum, pentru a fi gata să acționeze de urgență împotriva păduchilor de cap.Dezanoplum conține un ingredient cheie activ numit dimeticonă, care elimină rapid problema neplăcută a păduchilor. Cum îndepărtarea păduchilor poate fi o sarcină dificilă și frustrantă, Dezanoplum, pe lângă soluția împotriva păduchilor de cap, conține și o cască de protecție și un pieptăn special pentru îndepărtarea păduchilor morți și a ouălelor deshidratate ale acestora. Cum acționează: Dimeticona, ingredientul activ din Dezanoplum, nu permite accesul aerului în aparatul respirator al parazitului, acționând mecanic prin sufocarea acestora după minimum 10 minute de la utilizare, eliminând rapid păduchii și lindinii (ouăle de păduchi) deshidratați. In plus, compoziția dispozitivului medical Dezanoplum reduce aderența lindinilor, facilitând îndepărtarea acestora. Acțiunea sa este mecanică, motiv pentru care păduchii de cap și ouăle acestora nu devin rezistenți la acțiunea produsului, astfel, produsul Dezanoplum poate fi folosit de fiecare dată când apar păduchi, ținând cont de instrucțiunile de utilizare ale ambalajului. Trebuie reținut că, după utilizarea produsului, nu s-a observat reabilitarea funcțiilor vitale ale parazitului, așa că, dacă acesta a fost aplicat corect, tot ce rămâne de făcut este eliminarea acestora de pe păr cu ajutorul pieptănului special.  Produsul nu conține insecticide și este un dispozitiv medical special pentru îndepărtarea păduchilor de cap și ouăle acestora, foarte sigur pentru sănătatea utilizatorului. Conform testelor, Dezanoplum poate fi utilizat în siguranță de către copii, adulți, femei însărcinate și femei care alăptează.  Pentru mai multe informații referitoare la transmiterea și detectarea păduchilor, dar și despre utilizarea soluției Dezanoplum, accesați www.stoppaduchi.ro.

Cum organizezi un început de an școlar inedit și plin de surprize: Idei de activități pentru copii în prima zi de grădiniță sau de școală

Prima zi de școală sau de grădiniță poate fi extrem de dificilă pentru cei mici, mai ales pentru că se separă de părinți și intervine teama de necunoscut. Cadrele didactice și părinții îi pot ajuta pe copii să treacă de la vacanță la perioada de învățare mult mai ușor și să privească începutul de an școlar ca un eveniment special, plin de amintiri unice.Care sunt cele mai potrivite moduri pentru a organiza un început de an școlar plin de surprize plăcute? BluParty.ro, echipă cu peste 13 ani de experiență în organizarea de evenimente pentru copii, ne-a dezvăluit care sunt cele mai inedite activități pentru festivitatea de deschidere a primei zile de grădiniță sau școală, care vor face toți copiii să pășească în noul an cu bucurie și curiozitate!1. Decorează grădinița sau școala cu aranjamente inedite din baloane colorateBaloanele colorate oferă oricărui spațiu o atmosferă festivă și sunt extrem de îndrăgite de cei mici. Iată cu ce tip de baloane pot fi decorate școlile și grădinițele la început de an școlar:- Ghirlandele și arcadele din baloane pot lua prin surprindere copiii încă de la intrarea în curtea școlii/ grădiniței, dar pot decora cu succes și scena specială de la festivitatea de deschidere. Aceste decorațiuni rezistă între o zi și câteva zile, până la o săptămână, în funcție de intensitatea soarelui, dar și de temperaturi.- Baloanele cu heliu sunt cele mai solicitate, găsindu-se în diferite variante: din latex sau din folie, uni sau inscripționate, în culori vii sau cu aranjament și panglică asortată. Pot fi așezate la fiecare bancă, pentru a-i surprinde pe copii într-un mod original.- Baloanele în formă de litere pot fi folosite la decorul din curtea școlii, cu mesaje de Bun Venit, Începe Școala/ Grădinița, pentru a-i întâmpina pe cei mici într-un mod călduros.- Baloanele cu desene sunt preferate de copiii de la grădiniță, pentru că aceștia încă adoră poveștile și super eroii.- Baloanele personalizate pot fi însoțite de logoul grădiniței sau al școlii și împărțite celor mici ca amintire din prima zi a anului.Baloanele din latex cu heliu au un timp de plutire între 6-9 ore, iar cele tip folie cu heliu pot pluti între 2 și 4 săptămâni.2. Adu un fotograf profesionist care să surprindă momentele unice dintre copii și părințiMarea de elevi în uniforme, emoțiile specifice trăite de copii, cât și de părinți, dar și entuziasmul primei zi de școală/ grădiniță, toate trebuie surprinse. Pe lângă aparatele și telefoanele cu care o sa fie „înarmați” părinții și copiii, un fotograf profesionist e cel care, cu ajutorul experienței, va surprinde cel mai bine cadre unice, numai bune de pus în ramă.3. Organizează un Photo Booth veselDacă vrei ceva diferit față de fotografia clasică, un Photo Booth colorat va fi elementul surpriză la orice deschidere de an școlar. E interactiv și distractiv și se potrivește tuturor categoriilor de vârstă. Poate fi însoțit de lumini, fundaluri și accesorii de recuzita amuzante, și, la cerere, poate avea și un layout special pentru început de an școlar, care va reprezenta un mod inedit de a înrăma prima zi de școală/ grădiniță.4. Închiriază animatori care să dea viață celor mai îndrăgite personaje de poveste Preferați mai ales de preșcolari, animatorii profesioniști aduc cu ei o porție mare de distracție și reduc starea de anxietate a celor mici la început de an școlar. De regulă, animatorii interpretează cele mai îndrăgite personaje de poveste, dar pot împărți și baloane personalizate celor mici și pot desfășura diverse jocuri distractive. 5. Pregătește ateliere sau workshopuri interactive pentru copiiPentru a se acomoda mai repede la noul mediu și a-și cunoaște noii colegi, copiii au nevoie să desfășoare activități familiare. Atelierele și workshopurile creative și educative sunt o alegere excelentă, pentru că îi ajută pe cei mici să se destindă și obțină singuri sau alături de o echipă creații cu amprentă personală, pe care le pot păstra la școală/ grădiniță pe tot parcursul anului.Iată câteva exemple de ateliere distractive, dar și educative, potrivite atât pentru preșcolari, cât și elevi:Spectacolul de teatru Pinocchio, Copilul Super ErouCei mici pot fi surprinși la început de an cu un spectacol de teatru neconvențional, care le va pune la încercare creativitatea. Un teatru interactiv, în care Pinocchio împreună cu cei mici vor descoperi cum să devină Super Eroi, salvând lumea din ghearele Maleficului Vrăjitor Maki. Toate aventurile pot fi surprinse de părinți, pentru a le păstra drept amintiri unice din prima zi de școală/ grădiniță.Atelierul Creație cu nisipAcest atelier îmbină pictura cu un element inedit, nisipul, și îi face pe cei mici să-și folosească propria imaginație în lucrări. Toți participanții vor realiza tablouri unice cu ajutorul nisipului colorat, care pot fi luate acasă sau folosite chiar în clasă la o mică expoziție artistică. Atelierul de jocuri tradiționale coreeneÎn cadrul acestui atelier, participanții vor fi captivi de la început până la final datorită jocurilor noi și distractive, prin care vor învăța despre tradiții din îndepărtata și misterioasa Asie, tradiții deosebite și diferite față de ale noastre. Câștigătorii vor fi recompensați nu doar cu laude, dar și cu dulciuri sau diverse cadouri. Dacă ai nevoie de și mai multe idei de activități și surprize pentru cei mici la început de an școlar, întreabă un consultant BluParty!

Workshop gratuit de travel: 10 city breaks de toamnă cu Răzvan Pascu

Luni, 10 septembrie, începând cu ora 19:00, clienții București Mall pasionați de călătorii, care vin la cumpărături, vor avea ocazia să primească din partea lui Răzvan Pascu, cunoscut blogger de travel și consultant de turism, 10 recomandări de city breaks pentru această toamnă și toate sfaturile necesare călătoriilor. Evenimentul este gratuit și va avea loc la parter, în Lounge Area.

Eurolife ERB Asigurări îşi extinde portofoliul cu asigurarea de sănătate Health Protect

Eurolife ERB Asigurări România lansează Health Protect, asigurarea de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung. Produsul completează astfel portofoliul în continuă dezvoltare al Eurolife, propunându-le angajatorilor din România o asigurare completă și complexă pentru un pachet optim atașat ofertei salariale. În baza acestuia, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON/an de asigurare, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță.„La nivelul unei companii, starea de bine a angajaților este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine. Este valabil atât în cazul corporațiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanță cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor și angajaților deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente și în continuă creștere, propunând o soluție completă pentru asigurarea stării de bine a angajaților”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări. „Pe termen mediu și lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un potențial extraordinar, pe fondul unei nevoi a pieței încă neacoperită. Depinde doar de alinierea tuturor părților implicate și crearea unui cadru legislativ, care să îi încurajeze pe angajatori să opteze pentru acestea ca beneficii de bază în cadrul ofertei salariale”, a precizat Anita Nițulescu.Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate și va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajați. Persoanele care beneficiază de acoperirea poliței pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 RON / an de asigurare, la care se pot adăuga opțional  servicii de diagnosticare și prevenție, disponibile în cadrul pachetului Ambulatoriu.Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu 2 companii importante prezente pe piața serviciilor medicale din România, respectiv MedNet și Sanador. Astfel, serviciile de spitalizare sunt asigurate de rețeaua MedNet, membră a Munich Re, cel mai mare reasigurator din Germania și unul dintre cei mai mari reasiguratori la nivel mondial. MedNet asigură asistență în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea rețelei de spitale. Totodată, prin intermediul Sanador - care deține Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare și radiologie imagistică medicală de top – este asigurat accesul la serviciile medicale în regim ambulatoriu.HEALTH PROTECT PE SCURT: •    Vârsta de intrare în asigurare: 1-64 ani.•    Acoperire naţională: acces imediat la servicii medicale de top, prin intermediul unei reţele naţionale de clinici și spitale. Peste 150 de unităţi medicale sunt la dispoziţia angajaţilor, pentru o experienţă medicală modernă. •    Servicii medicale extinse: acces gratuit la peste 600 de analize şi investigaţii medicale. Angajaţii au acces la consultaţii medicale de specialitate, intervenţii chirurgicale sau spitalizare. •    Decontare directă a serviciilor de spitalizare / intervenţii chirurgicale către spitalele din reţeaua de parteneri Eurolife Asigurări, respectiv Sanador, Monza, Oncofort Gral Medical, Provita, Polisano Constituţiei, Polisano Izvor, Gynia, Muntenia Medical Hospital, MedStar General Hospital, Ovidius Clinical Hospital, Bethesda, Spitalul Pelican, Spitalul Premier. •    Suport medical 24/7. PACHETE DISPONIBILE: Pachet spitalizare - în limita a 100.000 RON/an de asigurare/persoană, disponibil în 2 variante (acoperire exclusiv în caz de accident, respectiv acoperire în caz de accident sau îmbolnăvire). Acesta include:  •    Cazare în spitalele private pentru un număr nelimitat de zile;•    Consultații medicale pe perioada spitalizării;•    lnvestigații medicale în scop de diagnosticare la recomandarea unui medic pe perioada spitalizării;•    Analize de laborator pe perioada spitalizării; •    Medicamente și consumabile furnizate în regim de spitalizare;•    Intervenții chirurgicale;•    Indemnizație pentru spitalizarea în spitalele de stat: 400 RON/zi, max. 50 zile/an;•    Fizioterapie post-spitalizare;•    Îngrijire la domiciliu post-spitalizare;•    Acoperirea afecțiunilor preexistente.PACHET OPȚIONAL AMBULATORIU: •    Consultații la 27 de specialități medicale;•    Acces la peste 200 de analize de laborator;•    Explorări funcționale (ex. EKG, Holter, Mamografie, Urografie, Audiometrie);•    Peste 5O de tipuri de ecografii;•    Peste 5O de tipuri de radiografii;•    Investigații imagistice (RMN, CT);•    Tratament medical și chirurgie în ambulator;•    Pachete de prevenție (inclusiv screening pentru cancer de col uterin, mamar, de prostată).

P&G şi designerul Adela Pârvu au transformat o sală de clasă în a doua casă pentru copiii din Rași, Ialomiţa

Peste câteva zile o mare surpriză îi va aştepta pe elevii clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială din satul Raşi. P&G, compania care are în portofoliu mărci precum Always, Ariel, Fairy, Gillette, Oral-B, Pampers sau Pantene, le-a transformat clasa într-un spaţiu total nou. Datorită implicării designerului Adela Pârvu şi sprijinului Crucii Roşii Române, locul a fost complet renovat şi redecorat pentru a răspunde cât mai bine nevoilor copiilor cu vârsta de 5-6 ani. Elevii care vor intra pentru prima dată la şcoală vor beneficia de un spaţiu conceput să încurajeze cunoaşterea prin joacă şi învăţare – ambele importante la această vârstă. Clasa are în dotare echipament multimedia, dar şi jucării, toate pregătite să stimuleze curiozitatea celor mai mici elevi din şcoală într-o atmosferă relaxantă, ca acasă.Prin această iniţiativă, P&G lansează noul program intitulat „O sală de clasă ca acasă” prin care îşi propune să îmbunătăţească viaţa românilor transformând sălile de clasă în spaţii sigure, prietenoase şi inspiraţionale, oferind, prin urmare, un mediu adecvat pentru învăţare. Şcolile beneficiare din Program sunt selectate cu ajutorul ONG-urilor active în zonă, aşa cum este Crucea Roşie Română. „Când înveţi într-un mediu frumos, trăieşti frumosul şi-l vei propaga mai departe în familie, în comunitate, în societate, în viaţa de zi cu zi. Sunt încântată că există companii precum P&G care, dincolo de produse dedicate familiei, se gândesc la educaţie şi investesc în proiecte cu un impact major, aşa cum sunt sălile de clasă. Când copiii vin cu plăcere la şcoală, înţeleg educaţia ca fiind benefică, un loc unde sunt primiţi ca acasă, un loc unde profesorii pot deveni modele şi formatori”, a spus Adela Pârvu.“Brandurile noastre au întotdeauna misiunea de a fi o forţă a BINELUi şi o forţă a CREŞTERII. De aceea, suntem alături de comunităţile locale nu doar prin îmbunătăţirea vieţii lor, acasă, prin produsele noastre inovatoare, dar şi oferindu-le tot ce e mai bun copiilor lor, în cea de-a doua casă, şcoala”, a spus George Carpov, Company Communication Manager.

Descoperă FÖREMÅL – colecția limitată IKEA de obiecte frumoase, urâte, minunate

Creată de cunoscutul designer ceramist Per B. Sundberg în colaborare cu IKEA, FÖREMÅL este o colecție limitată de piese rebele surprinzătoare, concepute special pentru colecționarii și iubitorii de piese artistice neconvenționale.Uitați de minimalismul scandinav, cel puțin pentru moment. Colecția limitată FÖREMÅL prezintă o altă perspectivă a moștenirii suedeze în domeniul designului. De la ghivece în formă de craniu, sfeșnice în formă de câine, și multe alte capodopere surprinzătoare, cele 35 de obiecte disponibile în această colecție sunt „frumoase, urâte și minunate” în același timp. Colecția ediție limitată FÖREMÅL constă în printuri neașteptate pe covoare, cutii, perne și pături, precum și vase ceramice neobișnuite și lumânări în formă de câini, ciuperci, cranii și pești. Colecția este plină de subiecte conversație, exact așa cum ar trebui să fie un cadou! Câteva obiecte sunt împachetate frumos în aluminiu și vin în cutii de cadou gata de livrare, iar fiecare piesă moștenește elemente de design care continuă să inspire prospețime, modernitate și noutate, combinând arta exclusivistă și farmecul cotidianului.Sundberg, cunoscut sub numele de Pelle, este unul dintre cei mai provocatori artiști din Suedia, faimos pentru umorul absurd al creațiilor sale.„Îmi place să fac lucrurile într-un mod diferit și să mă joc cu așteptările oamenilor. Fiecare piesă din colecția FÖREMÅL este specială, reprezentând mai mult decât o funcție și trecând dincolo de rațiune. Atunci când iau ceva deja existent și îi adaug alte elemente, eu creez un nou context care devine interesant,” spune Sundberg.FÖREMÅL se află la granița unde arta decorativă întâlnește simplitatea, urâtul întâlnește frumosul, folclorul întâlnește realitatea. Creată de artistul suedez nonconformist, FÖREMÅL explorează o altă parte a moștenirii suedeze din domeniul designului printr-un amestec de stiluri și idei contrastante. Fiecare piesă FÖREMÅL este diferită, reprezentând mai mult decât o funcție și trecând dincolo de rațiune. Prin urmare, dacă dorești să îți arăți latura excentrică, această colecție are cu siguranță câteva piese pentru tine.Această bizară colecție limitată este acum disponibilă în magazinul IKEA Băneasa și online pe www.IKEA.ro.

Jardin Urbain: după-amieze boeme la ParkLake

ParkLake Shopping Center găzduiește în perioada 13 – 16 septembrie cea de-a doua ediție a festivalului Jardin Urbain. Combinația perfectă între un festival gastronomic și un boutique-festival de muzică electronică, acesta își propune să încânte publicul timp de patru zile cu delicii culinare din bucătăria națională și internațională, dar și cu muzică pe măsură.Organizat de Festival de Bonheur și găzduit de ParkLake, Jardin Urbain propune pentru al doilea an consecutiv un line-up culinar de excepție, cuprinzând treisprezece participanți vestiți și apreciați: Arepas Colombianas, Bubble Waffle, Creperie de Paris, Flying Pig, Furgoneta Street Chefs, Gattini Pasta, Lazy Duck, Mexican Bizness, The Bun, Time In, The Buss Specialty Coffee, Vice Cream, Za German WurstWagen. Aceștia vor prepara pentru public bucate dintre cele mai gustoase și vor evidenția cele mai noi trend-uri în materie culinară.În plus, după-amiezele petrecute la festival vor avea o notă classy & chic datorată artiștilor de muzică electronică ai cunoscutului label CREW LOVE.  Nick Monaco, No Regular Play, Wolf + Lamb, dar și DJ ca Bubble Boy, sau Radu Nicolaescu (aka NADOO) și alți invitați surpriză vor transformă cele patru zile de festival în experiențe savuroase, perfecte pentru începutul de toamnă.Accesul la eveniment este gratuit.Program: Joi, 13.09. - 16:00-23:00; Vineri, 14.09. - 16:00-23:00; Sâmbătă, 15.09. - 11:00-23:00; Duminică, 16.09. -  11:00-23:00. Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Sezonul festiv din Dubai

Opera din Dubai se pregătește să găzduiască cel mai mare eveniment al sezonului festiv. Între 13 și 15 decembrie, concertele de colinde și alte stiluri muzicale clasice și mult-iubite, ce fac parte din „Jingle Bell Favourites”, vor oferi spectatorilor divertisment live încântător și delicatese festive delicioase de la Opera Café. Spectatorii vor avea ocazia să cânte alături de artiști piese populare de sezon, inclusiv Jingle Bell Rock, Frosty the Snowman, Baby It’s Cold...

Figurinele STIKEEZ se întorc la LIDL pentru a-i învăta pe cei mici cum să se împrietenească cu fructele și legumele

Lidl îi surprinde pe cei mici cu o nouă colecție Stikeez, care transformă fructele și legumele în prietenii lor cei mai buni. Noile Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile în magazinele Lidl, în perioada 10 septembrie – 07 octombrie, alături de albumul și săculeții de colecționare.

Grundig deschide ușa către un viitor mai bun

Grundig, lider european ce oferă game complete de electrocasnice și echipamente electronice destinate casei, anunță în cadrul IFA 2018 inovații proiectate pentru a oferi experiențe memorabile şi continuă astfel povestea despre succesul în inovaţie începută acum mai bine de 70 de ani. Tot în cadrul IFA 2018, Grundig anunță și lansarea unei colecții exclusive realizată în parteneriat cu Massimo Bottura, chef cu 3 stele Michelin și deținătorul Osteria Francescana, recent premiat drept cel mai bun restaurant de lume.Prin investiții constante în inovație și tehnologii inteligente, Grundig a câștigat aprecierea consumatorilor datorită unor atribute puternice, precum designul modern și elegant al produselor, standardele înalte de calitate și responsabilitatea față de mediul înconjurător și resurse. Având la bază angajamentul unui viitor sustenabil, fiecare inovație realizată de Grundig a fost concepută să utilizeze cât mai puține resurse în procesul de fabricație, asigurând în acelaşi timp standardele de calitate ridicată specifice produselor Grundig. Tehnologii și aparate electrocasnice lansate de Grundig la IFA 2018Noua gamă de aparate frigorifice Multi Door de la Grundig înglobează cele mai recente tehnologii conectate, proiectate pentru a menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, menținând în același timp consumul de energie la un nivel minim.Gama premium Multi Door vine cu un compartiment specializat pentru carne proaspătă, care monitorizează ciclul de viață al conținutului său prin intermediul tehnologiei de detecție a mirosului FreshMeter®, iar apoi afișează rezultatele cu ajutorul unui  indicator LED. Pentru tipurile de alimente care au arome ușor mai puternice, tehnologia Odourfresh + ™ de la Grundig utilizează un filtru special și LED-uri UV pentru a reduce mirosurile neplăcute cu până la 90%.În cazul fructelor și legumelor care se pot altera rapid, tehnologia Vitamin Care® Zone creează condiții propice procesului de fotosinteză, asigurând astfel o perioadă mai lungă pentru consum. Tehnologia încorporată cu lumină albastră acționează pentru a menține conținutul de vitamina C al fructelor și legumelor și contribuie la păstrarea aromelor naturale cu până la 30% mai mult, în comparație cu aparatele frigorifice standard. Compartimentul prevăzut cu tehnologia Fullfresh+ creează condiții speciale astfel încât fructele și legumele să reziste de până la trei ori mai mult decât în mod normal. Noua gamă de aparate frigorifice include și un compartiment Fullfresh + 0 ° C, o modalitate ingenioasă prin intermediul căreia se poate reduce semnificativ risipa alimentelor precum carne, pește sau produse lactate. Inspirat de cuptoarele profesionale folosite de cei mai buni chefi, cuptorul Gourmet Chef™ de la Grundig îmbină design-ul intuitiv cu tehnologia inovatoare și transformă gătitul acasă într-o experiență culinară memorabilă. Cu ajutorul afișajului tactil integrat sau prin intermediul aplicației de mobil, întregul proces de preparare poate fi atent controlat și monitorizat. Cu senzori de umiditate și control al temperaturii încorporați, un motor BLDC, o cameră integrată și o sondă de carne multipunct, Gourmet Chef™ utilizează tehnologii conectate avansate pentru a garanta cele mai bune rezultate. Iar prin intermediul tehnologiei Steam, alimentele pot fi gătite integral la abur, fără a utiliza ulei, ca astfel consumatorii să poată îmbrățișa cu ușurință un stil de viață mai sănătos.Plita FlexiSmart Induction este alegerea perfectă pentru a găti inteligent. Cu ajutorul ecranului tactil integral, utilizatorii pot naviga printr-o gamă largă de funcții de gătit automate. De la fiertul pastelor, la prepararea legumelor, panoul de inducție FlexiSmart utilizează tehnologia senzorilor pentru a regla și menține temperatura perfectă pentru orice tip de preparat. În plus, meniul de gătit oferă numeroase reţete şi astfel preparatele preferate sunt foarte ușor de accesat.Instalate de regulă deasupra plitelor, sistemele standard de ventilație permit adesea răspândirea mirosurilor din bucătărie în alte zone. De aceea, cea mai recentă inovație Grundig în materie de sisteme de ventilație folosește inducția și este integrată în interiorul plitei, oferind o soluție mai eficientă și mai estetică. Cu filtre ceramice regenerative, ce au un ciclu de viață mai lung, sistemul de ventilație de la Grundig are o eficiență energetică clasa A +. Uscătorul de rufe AirTouch® și mașina de spălat InstantWear® folosesc cele mai recente tehnologii inteligente pentru a spăla și usca hainele cu ușurință și eficiență energetică ridicată. Tehnologia revoluționară AirTouch® utilizează un circuit special de uscare cu ajutorul aerului. Astfel, pot fi uscate si haine care până acum nu puteau fi introduse în uscător.Mașina de spălat InstantWear® de la Grundig face spălarea ușoară și simplă. Proiectată cu un ventilator suplimentar și încălzitor de aer, InstantWear® spală și usucă, astfel încât hainele tale vor fi gata de purtat într-un timp foarte scurt. Programul MachineCare + de curățare a cuvei elimină mirosurile neplăcute din mașina de spălat rufe, în timp ce funcția AntiCrease® utilizează circulația aerului pentru a opri șifonarea hainelor atunci când acestea rămân în mașină. Noua gamă de mașini de spălat vase Corner Wash™ vine cu un design inovator, care asigură vase impecabile.Cu un braț cu trei pulverizatoare și duze special concepute, Corner Wash™ curăță perfect, fiind în același timp prietenoasă cu mediul înconjurător. Această gamă este, de asemenea, prima care folosește tehnologia IonFresh® pentru eliminarea mirosurilor neplăcute. Cu ajutorul unui ionizator și a unui ventilator, în interiorul mașinii de spălat vase sunt eliberați ioni negativi, care neutralizează mirosurile neplăcute și menține interiorul curat. Astfel, nu se vor mai folosi substanțe pentru igienizarea acesteia, nocive pentru mediu.Corner Wash™ poate fi controlată de la distanță, de pe tabletă, telefon sau Smart TV, prin intermediul aplicației HomeWhiz®. Disponibile în variante de 55"și 65",  gamele  OLED 4K Alexa și Nano UHD + Alexa de la Grundig sunt unice, cu un design elegant, o calitate superioară a imaginii și sunetului și oferă utilizatorului o experiență smart. Fie că doresc să asculte muzică, să afle cele mai recente știri sau să controleze dispozitivele smart din casă, utilizatorii pot cere toate acestea televizorului, care vine cu asistentul virtual Alexa de la Amazon integrat.Gama OLED 4K Alexa vine cu tehnologia Dolby Vision™, are un design ultra-subțire, iar tehnologia Magic Fidelity Pro Sound și sistemul său de sunet imersiv cu 3 căi, oferă o calitate avansată a sunetului. Sistemul de operare Grundig Vision OS oferă o experiență prietenoasă de utilizare, iar tehnologia OLED, împreună cu procesul UHD+, oferă o imagine perfectă, cu mișcări fluide.Noua serie de televizoare Nano UHD + compatibilă Alexa, dotată cu Dolby Vision ™, vine cu o tehnologie impresionantă de nano-celule. Datorită particulelor nano de 1nm, puritatea culorii este îmbunătățită, astfel încât culorile naturale pot fi văzute din orice unghi. Televizorul se distinge prin designul său fără ramă, din sticlă, cu o construcție foarte subțire. Cu procesoare Grundig UHD +, multi-HDR, o viteză de reîmprospătare a imaginilor ridicată, sunet Magic Fidelity Pro și un sistem de sunet imersiv cu 3 căi, este ca și cum ai avea un cinema la tine în living.Grundig HomeWhiz® permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze toate aparatele electrocasnice, prin intermediul aparaturii smart precum telefonul, tableta sau televizorul. Grundig HomeWhiz® poate ajuta în luarea deciziei cu privire la preparatul ce urmează a fi gătit, cu ajutorul experienței bucătăriei cognitive. Folosind controlul vocal, utilizatorii pot cere sfaturi cu privire la rețete în funcție de ingredientele disponibile în frigider. Pentru persoanele care doresc să încerce ceva nou, parteneriatul încheiat de Grundig cu Innit permite utilizatorilor HomeWhiz® să acceseze peste 10.000 de rețete, împreună cu îndrumări video pas cu pas pentru pregătirea meselor personalizate în funcție de preferințele fiecăruia.Grundig HomeWhiz® Smart Home utilizează inteligența artificială pentru confort și securitate. HomeWhiz® Smart Home poate recunoaște persoanele din casă, astfel încât să gestioneze iluminatul în funcție de prezență și să ajusteze sistemele de încălzire sau răcire. Folosind tehnologia HomeWhiz® Gateway, sunt colectate informații despre activitățile din casă, permițând automatizarea proceselor precum alarme, avertizări în cazul în care ferestrele sunt deschise sau stingerea surselor de iluminat unde utilizarea lor nu este necesară.În colaborare cu chef-ul de renume mondial Massimo Bottura, Grundig a creat o colecție exclusivă de electrocasnice pentru bucătărie inspirată de excelență și rafinament.Ambasador al brandului de la începutul anului, Bottura a lucrat îndeaproape cu Grundig pentru a proiecta o colecție de electrocasnice de mici dimensiuni, care îmbină în armonie calitatea premium cu design-ul.Concepută pentru a satisface cerințele celor care gătesc acasă și doresc produse durabile, de înaltă calitate, gama a fost testată în bucătăria profesională a lui Bottura din restaurantul său cu stele Michelin, Osteria Francescana, recent premiat drept cel mai bun din lume. Bazată pe principalele atribute ale Grundig – design armonios, calitate și inovație, colecția Massimo Bottura include un mixer de bucătărie, un prăjitor de pâine, o mașină de cafea, un Power blender și un Blender de mână, toate cu semnătura lui Bottura și celebra sa zicală, „cooking is an act of love”.„Grundig este recunoscut pentru designul premium și armonios, dar și pentru faptul că nu face compromisuri când vine vorba de funcționalitate și calitate. Suntem încântați să lansăm oficial prima noastră colaborare de produs cu Massimo, care împărtășește pasiunea noastră pentru inovație, calitate și design. Aceasta este doar prima dintre colaborările noastre cu Massimo și se bazează pe experiența sa în industrie și creativitatea în bucătărie. Utilizatorii Grundig vor putea astfel să aibă acces la produse unice și exclusive pentru casa lor", a declarat Hakan Bulgurlu, CEO Arçelik.„Bucătăria de casă are un loc special în inima mea. Este locul unde iubirea, creativitatea și amintirile se îmbină și se împărtășesc. Pe când eram doar un copil din Modena, stăteam adesea ascuns sub masa din bucătărie, în timp ce bunica mea rula pastele sau împăturea tortellini. Una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat de la ea este să respect alimentele și să nu las nimic să se irosească. Pasiunea și viziunea mea pentru gătit au fost construite pe aceste valori. Sunt foarte fericit să colaborez cu Grundig în lansarea acestei colecții. Sper că va crește gradul de conștientizare printre bucătarii de acasă cu privire la respectarea alimentelor, pentru a limita risipa și pentru a fi mai creativi, deoarece gătitul este un act de iubire", a declarat Massimo Bottura, chef cu stele Michelin și ambasador Grundig.

Ținute perfecte în orice moment cu stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate

Prietenii voștri sunt pe cale să spună “DA” and the countdown is on. Party-ul nu poate începe fără voi, iar panica se instalează pentru că ținutele favorite nu sunt încă „în formă”. Vă zâmbiți reciproc și vă relaxați! Știți că puteți conta oricând pe stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate.Cât ea își retușează machiajul, tu pornești stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate. Ca prin minune cutele care te descurajaseră mai devreme dispar cu ușurință sub jetul puternic de abur distribuit cu precizie pe toată talpa Durilium AirGlide Autoclean. Tefal Pro Express Ultimate dispune de un boiler de înaltă presiune, de până la 8 bari, care produce exact cantitatea de abur necesară, iar călcatul hainelor începe să nu-ți mai pară atât de dificil. Vrei eficiență maximă? Selectează tipul de țesătură din panoul Direct Control situat pe mânerul fierului și, cât ai zice “Best Man”, te vei admira în oglindă cu outfit-ul preferat.Machiajul este gata și imediat observi satisfacția de pe chipul lui. A terminat de călcat, iar acum este rândul tău să-ți dovedești priceperea în mânuirea stației Tefal Pro Express Ultimate. Eziți la început, dar zâmbetul îți revine imediat după ce îți amintești că sistemul exclusiv antipicurare Protect System de la Tefal nu permite ca rochia să fie pătată. După câteva clipe, ținuta este perfect netezită, iar tu ești gata pentru cele mai cool selfie-uri de la petrecere.

Trandafiri criogenați, pentru valori care durează

Anul acesta, Floria propune o abordare mai puținobișnuită pentru clasicul buchet oferit la începerea școlii.Pentru că importanța educației și relația de încrederedintre dascăl și elev sunt speciale, Floria propune o colecție de trandafiri criogenați, cu o durată de viață de până la 25 ani, astfel încât amintirea acestei relații sărămână mereu vie.

Cinema în Aer Liber continuă cu încă șase filme între 4 - 9 septembrie

Cinema în Aer Liber a ajuns deja la jumătatea proiectului de cinema neconvențional care se desfășoară pe Insula Artelor din Parcul Titan. 12 filme, fie nominalizate și premiate anul acesta la Globurile de Aur, Festivalul de Film de la Cannes, Premiile Cesar și Oscar, fie din retrospectiva de filme clasice românești, mai pot fi văzute, de marți până duminică, de la 21:00, cu intrarea liberă pentru public în limita locurilor disponibile.

Meli Melo Paris a deschis primul magazin in sistem franciza

Noul magazin Meli Melo se afla in Shopping City Târgu Jiu, si completeaza oferta de produse și servicii disponibile in centrul comercial clienților, cu indragitul brand de accesorii și bijuterii pentru femei.