Copii și bătrâni de 80 de ani vor face Kangoo Jumps sâmbătă la evenimentul caritabil organizat de Kinga Sebestyen

Fenomenul Kangoo Jumps a cucerit oameni de pretutindeni, din toate categoriile de vârstă. Pentru că este dovedit benefic pentru sănătatea organismului, pentru articulații, musculatură și sistemul osos, acest tip de sport este urmat inclusiv de copii și bătrâni.
În premieră, în data de 16 martie, vor face împreună Kangoo Jumps peste o mie de oameni cu vârsta cuprinsă între 7 și 80 de ani. Aceștia vor purta ghete rebound și vor urma coregrafia , programele instructorilor acreditați ce vor participa la evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viață.
 
Cu toții se vor bucura de beneficiile acestui sport și vor contribui, prin prezența lor și prin donațiile suplimentare, la ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, protejați de Asociația M.A.M.E.. Scopul donațiilor este de oferi ore de kinetoterapie și fizioterapie copiilor în cadrul Centrului Steluțelor.
 
Manifestarea va avea loc la Sala Polivalentă Dumbrăvița, din județul Timiș, unde vor fi prezenți instructori și presenteri Kangoo Jumps din toată lumea.
Aceștia, alături de peste 1000 de participanți, vor face mișcare și vor dona taxa de intrare (150 lei) și sumele suplimentare pentru cauza umanitară.
Acest tip de eveniment a avut loc anual, în luna martie, în ultimii 11 ani, donând-se de fiecare dată mii de euro pentru ca micuții afectați de crunta maladie să poată beneficia de condiții mai bune la spitalul la care se tratează.
 
“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice vârstă. Copiii și adolescenții pot crește armonios și sănătos. În a doua parte a vieții este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală.
Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce în ce mai lent, și îți poți permite să nu mai ții diete drastice ca să arăți bine. Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport. Ține cont că, într-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar și 1000 de calorii. Multe femei au descoperit acest sport după vârsta de 35-40 de ani. Schimbarea în bine poate veni la orice vârstă”, declară Kinga Sebestyen.
 
În cadrul evenimentului din 16 martie se vor ține diferite clase de aerobic , zumba, box, dance aerobics, pulseroll , streching , pilates  și diferite programe pe ghete Kangoo Jumps de către prezenteri naționali și internaționali printre care Kinga Sebestyén organizatoarea evenimentului cea care a adus Kangoo Jumps în România, Trainer și Mentor a sutelor de instructori din Lume .

Cine nu poate participa la clasele de Kangoo Jumps ori la evenimentul din 16 martie poate dona pentru ajutorarea micuților bolnavi de cancer direct în conturile Asociației:
LEI: RO03BTRL04401205N75044XX
EUR: RO75BTRL04404205N75044XX
Online: https://asociatiamame.com/doneaza , menționând "Kangoo Jumps for life 2019"
 
Evenimentul va fi deschis de către organizatoarea evenimentului Kinga Sebestyen  Distribuitor , CEO România , Bulgaria , Suedia , Serbia și de către Maria Culescu, fondatorul și președintele Asociației M.A.M.E., de partenerii evenimentului primarul localității Dumbrăvița, Malac Victor și de către viceprimarul Miklós Árpád, urmand cu formația de dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri populare al Dumbrăviței.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod