Ediția limitată evian® este creată de artista Inès Longevial

Pentru sticla în ediție limitată, evian® a colaborat în premieră cu tânăra pictoriță de origine franceză, Inès Longevial, care a realizat designul unic al sticlei. Încă din 2007, evian® s-a remarcat ca fiind un pionier în colaborările sale cu industria modei, lucrând cu designeri de notorietate internațională precum Christian Lacroix, Kenzo și Alexander Wang, pentru a crea designul sticlelor în ediție limitată.

Arta a fost dintodeauna într-o strânsă conexiune cu lumea modei, fiind o sursă importană de inspirație. De aceea, evian® a decis să sărbătorească această relație unică, invitând-o pe tânăra și talentata artistă, Inès Longevial, să creeze piesa de rezistență pentru această colecție unică. Stabilită la Paris, artista în vârsta de 28 de ani s-a făcut deja cunoscută publicului prin expozițiile de la Paris, Berlin, Los Angeles și San Francisco. Picturile ei, delicate, dar și puternice în același timp, inspirate de artiști precum Pablo Picasso și Pedro Almodovar, sunt concentrate pe două teme principale: feminitate și natură. Longevial a adus un nou sens și relevanță picturilor tradiționale prin forma ei distinctivă de exprimare asupra lumii.

Pentru designul sticlei în ediția limitată, Inès Longevial s-a inspirat din călătoria de 15 ani a apei evian® prin Alpii francezi. “Tușa de cerneală simbolizează călătoria apei minerale naturale prin stâncile Alpilor francezi, în timp ce florile reprezintă natura înfloritoare de la suprafață - o sursă de plăcere”, a declarat Inès. Această colaborare nu celebrează doar creativitatea și estetica, ci spune și povestea apei minerale naturale evian®.

Sticlele evian® x Inès Longevial în ediție limitată sunt disponibile în România în fomat de 75cl și pot fi comandate pe beicevrei.ro.



Fiecare strop de apă minerală naturală evian® trece în mod natural printr-o călătorie de 15 ani prin Alpii francezi. Filtrată prin straturi de rocă, apa dobândește în mod natural minerale de-a lungul călătoriei sale. Ea dezvăluie o compoziție minerală unică și echilibrată care rămâne neschimbată timp de 150 de ani. Această compoziție este esențială pentru gustul fin al apei minerale naturale evian®.

Încă din 2007, evian® a colaborat cu cei mai prestigioși designeri din lume pentru a crea anual o sticlă în ediție limitată. Lucrând în parteneriat cu vizionari creativi, precum Christian Lacroix, Kenzo și Alexander Wang, fiecare colaborare este o celebrare reînnoită a purității și o reinterpretare a spiritului evian® prin artă și design.


Inès Longevial, născută în 1990, este o pictoriță care are atelierul în Paris. Datorită originii sale din Sud-Vestul Franței, influența spaniolă este unul dintre elementele cheie prezente în picturile ei. Utilizând părți ale corpului și culoarea pielii, arta sa a dezvoltat o imagine nouă și senzuală asupra trupului, în care femeile pot avea forme rotunde și pielea lor poate avea diverse nuanțe sau culori.

Copilăria lui Inès, petrecută în micuța “căsuță din preerie”, cum spune chiar ea, îi alimentează creațiile în care elementele florale împreună cu numeroase nuanțe de culoare se întrepătrund în pânzele ei. A început să deseneze și să picteze la o vârstă foarte fragedă și a studiat la un liceu de artă aplicată înainte de a obține Diploma in Arte Aplicate. În acest moment Inès are o expoziție solo în San Francisco și, în curând, va avea una și în Paris.


Compania BDG Import a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi alcoolice premium și super-premium din anul 1994. BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București și Cluj fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele în canalul online prin site-ul www.beicevrei.ro. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural Energy Drinks.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod