Lidl lansează campania Lidl Mini Shop și îi provoacă pe clienți la joacă

Până pe 8 octombrie, clienții Lidl au parte de o nouă surpriză: campania Lidl Mini Shop îi așteaptă în magazine cu 30 de figurine 3D de colecție, reprezentând produse din gamele Lidl, precum și cu accesorii pentru un mini-magazin utilat.

Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker în România le aduce cumpărătorilor mii de premii garantate şi reduceri la mii de produse

La aniversarea celor 15 ani de activitate pe piaţa locală, Praktiker îşi răsplăteşte clienţii cu mii de premii garantate. „Unele premii chiar merită câştigate”, de aceea Praktiker România le aduce cumpărătorilor o maşină KIA RIO, 27 de vacanţe în Turcia şi mii de vouchere valorice sau cu discount.

Colgate România și voluntarii Crucii Roșii Române învață 100 000 de copii din 16 județe cum să aibă o igienă orală corectă

Programul Școlar Colgate, un amplu demers educațional al companiei Colgate-Palmolive România, va ajunge în toamna aceasta în 16 județe din România. Astfel în perioada septembrie – decembrie 2017, aproximativ 100 000 de copii din clasele primare, atât de la oraș cât și din mediul rural vor învăța de la voluntarii Crucii Roșii și de la reprezentanții Colgate cum să aibă grijă de sănătatea lor orală.

Statiile de calcat Tefal - Fii in fiecare zi un profesionist chiar la tine acasa

Vara, vacanta, concediu... so long farewell! Artileria grea intra in actiune: reincepi cursurile, serviciul, sarcinile de fiecare zi devin din ce in ce mai mari, garderoba din ce in ce mai complexa, hainele din ce in ce mai groase.

Cel mai luxos Yacht ancorat pe malul Lacului Herăstrău

Deschis oficial la începutul verii, pe 14 iunie, Yacht Bucharest reprezintă ultima fiță în materie de cine selecte pe malul lacului Herăstrău. Idea localului a pornit de la unul dintre owneri, de origine franceză, care și-a petrecut mult timp în sudul Franței la petreceri pe Yacht-uri luxoase, unde se mânca bine și se petrecea până în zori. În momentul în care a ajuns în București și a văzut lacul Herăstrău, a vrut să recreeze acea atmosferă, și a reușit! Când pășești în locație, te simți ca pe un Yacht ancorat pe coasta Franceză.Mângăiat de un apus spectaculos, restaurantul propune un meniu cu specific mediteraneean/internațional, ușor dar sofisticat, care satisface și cei mai înrăiți critici culinari. Cel care a conceput meniul și cel care este și responsabil cu prepararea delicioaselor preparate este Chef Alexandru Cucu, fost participant la emisiunea Master Chef.Yacht Bucharest nu este numai un restaurant deosebit, ci și un loc de distracție în serile toride de vară, cu DJ care crează o atmosferă de vacanță și mulți artiști invitați să performeze, atât de pe plan local, cât și internațional.Cu o capacitate de 150 de persoane pentru serile relaxante, la cină, care poate duce spre 200-250 în nopțile fierbinți de dans, Yacht Bucharest este cu siguranță noua destinație de distracție și rafinament din zona de nord a capitalei.

Premieră în industria alimentară din România: Cris-Tim elimină caragenanul din toată gama de produse

Începând din luna septembrie, românii se pot bucura de încă o premieră de la Cris-Tim, cel mai mare producător român de mezeluri: compania a reușit să elimine caragenanul din întreaga sa gamă de produse – marcând astfel o premieră în industria alimentară din România.

Declarăm sâmbăta ziua oficială a bucuriei împreună !

În perioada 16 septembrie - 16 decembrie Centrele Comerciale Auchan din București declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună. Centrele comerciale sunt generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deservesc, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrele comerciale sunt locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie foarte bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile.

Bucatariile alb-negru - ultimele tendinte in materie de mobila la Targul de Mobila BIFE-SIM

Intre 13 si 17 septembrie, SiPro Bucatarii impreuna cu SMEG au fost prezenti la BIFE-SIM, singurul targ din Romania dedicat industriei de mobila, echipamente si accesorii. SiPro Bucatarii a prezentat unele dintre trendurile in materie de mobilier de bucatarie pentru anul 2018, precum bucataria insulara si corpurile cu accente clasice si industriale, dar reinterpretate, impreuna cu un dormitor cu dressing cu usi transparente dupa ultimele tendinte in materie de arhitectura si design interior.

Florăriile Floria X ENTRANCE

Florăriile Floria, divizia offline a www.floria.ro, inaugurează colaborarea cu ENTRANCE, unul dintre cei mai importanți luxury fashion retaileri din România.

Întâlnire între copiii cu scleroză multiplă, pentru prima dată în România

În perioada 3 - 5 septembrie 2017 a avut loc la Păltiniș, programul MS Kids Retreat, un program dedicat copiilor afectați de scleroza multiplă (SM), organizat de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie 'Prof. Dr. Alexandru Obregia' și Societatea Română de Neurologie Pediatrică.

De la pictură la sculptură: Alexandra Nechita expune în premieră la Bucuresti

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează, în cadrul Zilelor Bucureștiului, Grădina cu sculpturi, prima expoziție de sculptură semnată de celebra artistă Alexandra Nechita. Spațiul expozițional poate fi vizitat în perioada 19 septembrie – 19 octombrie, chiar în fața Ateneului Român unde vor fi expuse 8 lucrări de sculptură, impresionante, realizate de artistă.„Am creat în România cu o energie foarte bună și cu multă emoție. E o experiență nouă din multe puncte de vedere. Este prima oară când expun un ansamblu de sculpturi în țară, unde sunt cunoscută mai degrabă ca pictoriță. Sunt primele realizate chiar aici, cu materiale locale și - lucrul care mă bucură cel mai tare – sunt accesibile publicului, într-un spațiu mai puțin convențional, care încurajează interacțiunea. Visam de mult să creez în România și să expun pentru publicul de aici,” declară Alexandra Nechita, autoarea expoziției Grădina cu sculpturi.Vernisajul expoziției Grădina cu sculpturi are loc pe 19 septembrie, de la ora 18:00, în fața Ateneului Român, în prezența artistei Alexandra Nechita. Despre cele opt sculpturi care vor fi expuse în această toamnă în fața Ateneului Român, Alexandra Nechita spune: „Sunt lucrări la care are acces oricine: le poți vedea, te poți apropia, le poți atinge. De aceea, îmi doresc ca toți cei care au ocazia să facă asta, să se conecteze cu lucrările, să le interpreteze și să le simtă în felul propriu. În fiecare dintre noi există o conversație permanentă între realitate și fantezie. E tema care se reflectă cel mai puternic în acest ansamblu de lucrări, dar care nu îngrădește nicio altă viziune”. Plecată din România pe vremea când avea doar un an și jumătate, Alexandra Nechita a revenit în țara natală unde își dorește să dezvolte o nouă serie de proiecte. Recunoscută în lumea întreagă pentru picturile sale în stilul cubist realizate la o vârstă fragedă, pictorița româncă stabilită în SUA, Alexandra Nechita a avut la opt ani prima expoziție personală a Biblioteca Municipală din Los Angeles. În scurt timp a atras atenția criticilor de artă, care au început să scrie despre maniera abstractă, unică, lirică a tinerei artiste. Tablourile Alexandrei Nechita se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum David Letterman, Whoopi Goldberg sau Calvin Klein. Pe parcursul anilor, Alexandra Nechita și-a dezvoltat limbajul vizual aparte în numeroase picturi și sculpturi din bronz, sticlă și metal. În anul 2008 absolvă UCLA, una dintre cele mai mari și mai prestigioase instituții de învățământ din lume, de unde obține o diplomă în Arte Plastice și își dedică timpul promovării artelor ca mod de expresie și comunicare în școală.

NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e plăcere!

În weekend-urile 7-8 și 14-15 octombrie 2017, Asociația Curtea Veche îi invită pe cei mici și pe cei mari să descopere în câte feluri pot citi o poveste la cele aproape 100 de activități gratuite din cadrul Festivalului de lectură pentru copii NARATIV, ediția a III-a. Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat cu sprijinul Kaufland România. Programul este disponibil pe site-ul narativ.ro, unde doritorii se pot și înscrie la activitățile preferate. Festivalul va avea loc la Colegiul Național „Cantemir Vodă” din București și este destinat în principal copiilor cu vârste între 3 și 14 ani care, alături de Nara și Tiv, ghizii aventuroși ai Festivalului, vor desena, vor compune muzică, vor face teatru și recenzii video, vor învăța tehnici de dezbatere, vor schimba cărți între ei și chiar vor inventa propriile povești. Și, pentru că obiceiul lecturii se creează cu sprijinul adulților de acasă și de la școală, organizatorii au pregătit o serie de conferințe pentru părinți și profesori susținute de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului.Tribunalul personajelor, Booktubing, Teatru de umbre, Rime și ghicitori, Litere pentru prichindei sunt doar câteva dintre activitățile propuse. Cea de a treia ediție a festivalului NARATIV aduce în premieră ateliere de storytelling în limbile engleză, germană, maghiară, spaniolă și ateliere interactive pentru copii cu deficiențe de auz și de vedere. Activitățile sunt realizate în jurul celor mai frumoase titluri ale literaturii universale, precum Alice în Țara Minunilor, Peter Pan, Robinson Crusoe, O călătorie spre centrul Pământului, O mie și una de nopți, Heidi sau Odiseea.Statistici îngrijorătoare privind gradul de lectură și de înțelegere a textelor în rândul elevilor din România arată că doar 8% dintre copiii bucureșteni citesc de plăcere în timpul liber și că 42% dintre elevii cu vârsta de 15 ani sunt analfabeți funcționali. Festivalul NARATIV este locul unde copiii pot să pornească împreună într-una dintre cele mai frumoase aventuri:  cea a cititului de plăcere.Asociația Curtea Veche a fost înființată în luna martie a anului 2014 pentru a dezvolta într-un mod independent și susținut activitatea de responsabilitate socială începută de Curtea Veche Publishing prin programul național alternativ de lectură “Cărțile copilăriei” care își propune creșterea reală a interesului copiilor și tinerilor pentru citit, ridicarea nivelului copiilor de înțelegere a textelor și creșterea consumului de carte din România. Mai multe informații despre Asociația Curtea Veche puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.

Lansarea antologiei "Cum e să fii fată" cu Dana Savuică

Editura Univers lansează joi, 14 septembrie, ora 19,00 antologia "Cum e sa fii fata", semnată de nouă autoare: Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross, Dana Săvuică, Victoria Serman. Lansarea va avea loc la Librăria Cărturești – Strada Arthur Verona 13-15, în Grădina Secretă.  În ultima vreme, în România sunt aduse în discuție din ce în ce mai mult identitatea feminină, întrebările legate de familie, de ceea ce înseamnă atributele feminității. Proiectul Editurii Univers a constat în provocarea adresată mai multor autoare de notorietate de a răspunde la această întrebare: Cum e să fii fată -  în România zilelor noastre sau în timpul, care ni se pare deja la fel de îndepărtat ca realitatea alb-negru a fotografiilor din secolul trecut, al unei adolescențe în care nu exista nici Internet, nici social media. Iar rezultatul este o carte surprinzătoare și captivantă  în care nouă autoare ne împărtășesc perspectiva lor asupra lumii la feminin și în care vom citi, printre altele, despre:O fată umbrelă, care ține la pletele ei. Femeile masochiste din România și verighetele care îngrașă.O mansardă cu miros de cireșe.O pasăre a fericirii care cântă într-o casă pe cale să fie vândută. Un dialog între mamă și fiică despre iubire, copii și familie în zilele noastre.Viața ca o cură de slăbire, până într-un moment în care devine cu totul altceva.O fată care a crescut sub semnul zeiței vânătorii. O campioană la tir care descoperă dragostea.Flash-uri de memorie și o proiecție ironică într-un viitor în care naratoarea devine prima președintă a României.“Am fost surprinsa de provocarea pe care mi-a lansat-o Editura Univers. Am mai cochetat cu scrisul dar niciodata nu am visat ca as putea sa fac din aceasta pasiune a mea mai mult decat atat, sa astern cateva ganduri in jurnalul meu secret. Acum, toata lumea va afla cum scriu, fiind la competitie cu alte opt doamne care au de ceva timp certificat de scriitor. Cele doua povesti “Femeia cu farmec” si “Dialog intre mama si fiica” ating momente reale din viata mea, sunt o introspectie in istoricul vietii mele, contin amintiri si oameni pretiosi care mi-au calauzit pasii, sunt raspunsul meu la intrebarea:Cum e sa fii fata. Am incercat sa aduc la suprafata frumusetea si farmecul femeii iar pentru aceasta, indrum cititorul intr-o “incursiune, intr-un taram de visare, feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente. Ii invalui in pasteluri, in nuante de roz prafuit si rosu Burgundia, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, in pietre translucide si catifea brodata cu lanturi lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin cascade de tulle”. O asociere fireasca a lumii in care traiesc eu cu o lume noua, cea a scrisului…tocmai de aceea Meli Melo este alaturi de mine la debutul meu scriitoricesc.", a declarat Dana Savuica.

O hidratare corecta cu apa H2On

Evenimentul „Be On Time” by H2On a avut loc ieri si a fost gazduit de bistro-ul d20 situat in Bucuresti, Calea Dorobanti nr 20. Invitatul special e fost nimeni altul decat nutritionistul & personal trainer-ul Andrei Ivan.Specialistul a povestit cat de importanta este hidratatea in viata noastra, mai exact ce rol benefic are apa in organism si cum o putem asocia cu fructe pentru un gust desavarsit si un plus de vitamine si energie. In cadrul evenimentului, s-a vorbit despre cum sa ne hidratam corect, de cata apa avem nevoie pe zi in functie de necesitati. De asemenea, reprezentantul Marionnaud ne-a pus la curent cu tot ce inseamna produse cosmetice pe baza de apa. Apa naturala plata H2On este extrasa din cea mai mare panza freatica din Romania, din Fratesti, de la o adancime de 200 de metri. Mai mult decat atat, dupa captare, apa trece printr-o serie de procese tehnologic ce asigura incadrarea apei H2On in standardele de calitate si siguranta alimentara.Cu H2On in casa ta, ai o sursa permanenta de apa proaspata, pe care o poti folosi cum vrei: rece sau fierbinte, instant. Mai mult decat atat, dozatoarele pe care H2On ti le pune la dispozitie sunt unele dintre cele mai performante de pe piata din Romania, acestea se pot ajusta in functie de mobila pe care o aveti. Costul unui astfel de dozator porneste de la 300 Ron si ajunge pana la 870 Ron. Comanda se poate face la numarul de telefon: 031.9887, de luni pana sambata 08 -17, iar livrarea apei se face in intervalul orar 08:00 - 20:00. Mai multe detalii pe: www.h2on.ro.

Vestul sălbatic se mută la Mega Mall!

Mine de aur, șerifi, corturi, cai și indieni nativi. Toate aceste elemente, pe care le-am văzut doar în filmele americane, au ajuns la Mega Mall. Începând cu 9 septembrie și până pe 1 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, cei mici sunt invitați să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive în cadrul expoziției Copiii în Vestul Salbatic.

EVIAN îți face poftă de învățat!

“Back to school” este deviza Evian Emoji pentru luna septembrie, revenind printre cei mici cu un nou prieten gata să-i ajute la învățat. Etichetele sticlei Evian sunt acum noul teren de joacă al distractivelor personaje din filmul de animație Disney Emoji.

Oferă-ți un moment de răsfăț cu noile iaurturi Fantasia de la Danone

Momentul tău de răsfăț cum arată? E cremos, dulce, acrișor sau poate ușor crocant? De acum, e așa cum ți-l dorești cu noile iaurturi Fantasia! Fantasia este gustarea delicioasă într-o formă practică, cu două compartimente separate, ușor de combinat: iaurtul cremos într-o parte și topping în cealaltă, pentru momentele perfecte de răsfăț. Ai la dispoziție trei variante de topping-uri: căpșuni, fulgi de ciocolată cu lapte și orez crocant învelit în ciocolată, care se...

Ela Crăciun te învață cum să faci paste curcubeu pentru cei mici

Ela Crăciun a descoperit o metodă de a face pastele mai interesante și mai apetisante pentru copiii ei.  Vedeta, cunoscută în blogosferă și ca Super Mom, a învățat cum se prepară pastele colorate, denumite paste curcubeu, care sunt și arătoase, dar și sănătoase.„Cantitatea normală de paste ce pot fi consumate fără să ne aflăm în vreun pericol la o masă este de aproximativ 3 linguri. Pastele ar putea fi fără niciun dubiu vedetele pachețelului ideal pentru copilul care urmează să plece la școală. Și vor fi și mai sănătoase dacă sunt acompaniate de carne slabă, pește, brânză sau brocoli la abur. Deși pastele au o reputație proastă, fiind acuzate mai ales că îngrașă, ele pot fi o sursă importantă de energie. Și combinate în mod corect cu surse de proteină și cu suficiente legume care conțin fibre, indicele glicemic al mesei va fi scăzut putându-ne bucura de paste fără să ne îngrășăm. Acum pastele vin în toate formele și dimensiunile, dar mai ales în toate texturile. Nu ar fi rău să încercați și paste din alte cereale decât grâul, asta dacă aveți un copil care a făcut o pasiune pentru acestea și începeți să vă îngrijorați”, a scris Ela Crăciun pe blog, după ce s-a consultat cu nutriționistul ei, Ruxandra Pleșea. Pentru ca cei mici să fie și mai entuziasmați de mâncarea pe care mama lor le-o pune în farfurie sau în pachețelul pentru școală, Ela a învățat cum se prepară pastele curcubeu. Vedeta a exemplificat toți pașii pe care să îi urmezi pentru a obține acest tip de mâncare, subliniind că folosește doar culoranți naturali.  “Imaginați-vă că banalele spaghete devin roșii, albastre sau, de ce nu, siclam. Puteți face asta cu ajutorul unor coloranți naturali, iar efectul va fi de poveste. Evident și nenegociabil, evităm coloranții artificali. Nu vă recomand totuși să dați copilului mai mult de 2-3 ori pe săptămână paste, indiferent de succesul pe care acestea îl vor avea după ce vă voi dezvălui trucurile mele”, a adăugat vedeta.

Tefal - gama exclusivă de mixere verticale, blendere și storcătoare dedicate eroilor adevărați!

Toamna aceasta redescoperă-ți puterile uitate alături de Tefal și de gama sa exclusivă de mixere verticale, blendere și storcătoare dedicate eroilor adevărați! Juice-urile, piureurile, smoothie-urile, sosurile sau supele sunt de nelipsit din recuzita unui supererou desăvârșit ce adoptă un stil de viață sănătos și echilibrat. E timpul ”Să fii super tu!” Be smooth, be natural, be fresh alături de healthy trio-ul propus de Tefal. Choose your heroes and boost your energy: Captain UltraBlend+, The Amazing Infiny Force Ultimate și the Mastermind Tefal Infiny Juice. The leader of the gang: Captain UltraBlend+Descoperă superputerea celui mai rapid și performant blender din gama sa. Dedicat în primul rând iubitorilor unui stil de viață sănătos, cu UltraBlend+ obții smoothie-uri perfecte, cu o textură deosebit de fină datorită celor 45.000 de rotații pe minut.Smoothie-urile tale vor redescoperi aroma de altădată datorită tehnologiei Tripl'Ax Pro® ce se află la baza high speed blenderului de la Tefal. Dotat cu 6 lame rezistente din inox și motor ultra puternic de 1500  W, tu te vei bucura de rezultate excepționale la fiecare utilizare. Dezlănțuie adevărata putere a fructelor și legumelor cu programele presetate ce îți permit să dai frâu liber creativității culinare. Smoothie, supă, mărunțire alune/nuci, mărunțire gheață pentru băuturi sau sorbet. The Amazing Infiny Force Ultimate – Healthy is his middle name!Când simți nevoia de prospețime și freshness în viața ta, alege cu încredere Infiny Force Ultimate by Tefal. Considerat cel mai performant, adaptabil și elegant mixer vertical din gama sa, Infiny Force este creat special pentru cei ce vor să adopte un stil de viață sănătos.Beneficiază de tehnologia exclusivă și revoluționară, ActivFlow: cele 2 cuțite drepte și zimțate la interior permit un amestec perfect al mixului tău, în timp ce alte 2 lame înclinate şi zimțate la exterior asigură o prindere optimă. Infiny Force Ultimate oferă combinația ideală între putere și performanță.And his best super power? Prepară supe, piureuri sau sosuri, indiferent dacă ingredientele alese sunt dure sau fibroase. Puterea sa de 1000 W, cele 25 de viteze variable, şi funcția Turbo, fac din mixerul Tefal un must have din kit-ul tău de supererou! The Mastermind – Tefal Infiny Juice – Drink smart, live wellSucuri proaspete, delicioase și pline de vitamine? Atunci cu siguranță în discuție intră the mastermind, Tefal Infiny Juice! What more can you wish for? Bucură-te de până la 2x mai mult suc şi ¼ mai multă energie! Adoptă un stil de viață sănătos, cu sucuri pline de vitamine și nutrienți, necesare oricărui erou. Prevăzut cu tehnologia prin presare la rece, cu Infiny Juice poți extrage tot ce este mai bun din fructe, legume sau verdețuri fără a le altera în niciun fel calitățile nutritive! Melcul cu rotație lentă presează ușor pe filtru, minimizează oxidarea și produce un juice de calitate superioară, astfel, în paharul tău va rămâne doar 100% suc natural. Simple! Fresh! Healthy!

Tehnologii de ultimă oră de la Beko

Beko a lansat în premieră, la Berlin, cele mai recente inovații în materie de tehnologii de vârf și produse, în linie cu cele mai noi tendințe globale, care îmbină designul ingenios și soluțiile sustenabile. Printre produsele lansate se numără și o gamă completă de aparate de gătit cu funcții inovatoare, o nouă gamă de frigidere de mari dimensiuni, produse noi din gama de electrocasnice mici, dar și mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase care integrează tehnologii de ultimă oră. La ediția de anul acesta a IFA, Beko a lansat în premieră o serie de inovații tehnologice, precum: •    Tehnologia FreshGuard® elimină mirosurile neplăcute din frigider cu până la 90% cu ajutorul unui filtru cu suprafață specială și LED-uri UV care neutralizează moleculele de mirosuri neplăcute. Astfel, frigiderul va fi întotdeauna ca nou. •    Aparatele frigorifice Beko cu tehnologia DoorAssist™, care face posibilă deschiderea automată a uşii frigiderului atunci când utilizatorul atinge ușor mânerul (de exemplu, cu cotul). Senzorul cu infraroșu detectează atingerea și ușa aparatului frigorific se deschide la un unghi de 10°-15°. Iar dacă aceasta nu se deschide complet în 3 secunde, se va închide automat, pentru a nu irosi energie electrică.•    Tehnologia AirTherapy®, integrată în noile mașini de spălat Beko, le pune la dispoziție utilizatorilor un program rapid de împrospătare a rufelor. Astfel, în doar 30 de minute, utilizatorii pot avea un kilogram de haine reîmprospătate şi gata de purtat, datorită sistemului inovativ care include un încălzitor și un ventilator suplimentar, prin intermediul căruia aerul încălzit circulă prin ţesăturile hainelor. Iar pentru cei care au nevoie de haine curate într-un timp scurt, Beko a creat programul Clean & Wear®, parte integrantă din tehnologia AirTherapy®, ce permite spălarea și uscarea unei încărcături de un kilogram de haine în doar 120 de minute.•    Primele mașini de spălat vase cu tehnologia AutoDosing de la Beko dozează automat cantitatea de detergent necesară în funcție de programul selectat și măsoară nivelul de murdărie a vaselor. Astfel, utilizatorii nu mai sunt nevoiți să adauge detergent la fiecare spălare, elimininându-se astfel riscul să rămână detergent în mașină la utilizarea programelor foarte scurte. Datorită sistemului inteligent de dozare, o singură umplere a compartimentului poate fi suficientă pentru o lună întreagă de cicluri de spălare. Utilizatorii au la dispoziție și o aplicație care să le reamintească atunci când e nevoie sa umple din nou compartimentul cu detergent. •    Noile mașini de gătit cu tehnologia FlameAdjust™ permit ajustarea precisă a nivelului flăcării cu ajutorul unui indicator luminos de putere. Datorită celor 9 niveluri diferite de putere și a  timer-ului, utilizatorii pot controla fiecare ochi de gătit, în funcție de felul de mâncare pregătit. •    Designul special al aragazurilor Beko echipate cu tehnologia High Efficiency Gas Burners permite eficientizarea timpilor de gătit cu până la 35% și a energiei folosite cu până la 25%, prin comparație cu aragazurile pe gaz standard. •    Tehnologia Direct Access Premium Control, care echipează plitele cu inducţie Beko, permite un control mai facil al diferitelor zone de gătit. Utilizatorii pot astfel să controleze individual fiecare zonă a plitei, totul cu o singură atingere de buton.Beko a lansat și o nouă gamă de electrocasnice mici, care completează gama de electrocasnice mari și le ușurează viața consumatorilor cu noi funcționalități. Printre acestea se numără: •    Noul Vacuum Blender Beko ce menține intacte vitaminele și nutrienții alimentelor - Noul model Beko Vacuum Blender folosește tehnologia de vacuum pentru a elimina pierderea nutrienților din fructe și legume ca urmare a procesului de oxidare. Astfel, înainte de a începe mixarea ingredientelor, blenderul elimină tot aerul din recipient, ceea ce păstrează pentru mai mult timp vitamine esențiale precum Vitamina A și C, Lycopen, dar și enzimele și alți nutrienți. În plus, blenderul este dotat și cu două recipiente blend & go din tritan, cu ajutorul cărora consumatorii își pot savura dimineața smoothie-urile și sucurile preparate de seara, fără ca acestea să își schimbe culoarea sau să își piardă din proprietăți. Blenderul are o putere de 1000 W si dispune de mai multe viteze de mixare, precum și de funcția Pulse. •    Noul espressor inteligent Beko pe care îl poți controla de pe mobil - Espressorul Smart Beko este compact și integrează tehnologii revoluționare, care oferă de fiecare dată aceeași aromă perfectă a cafelei. Acesta este echipat cu o râșniță conică și o pompă de presiune de 19 bari şi dispune de funcții de prăjire a cafelei. O noutate absolută este că utilizatorii pot controla espressorul folosind o aplicaţie dedicată, disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât şi IOS.  De asemenea, aceştia pot seta ora la care să fie gata cafeaua și chiar să o sincronizeze cu alarma de dimineață, pentru a savura o cafea proaspăt pregătită chiar atunci când se trezesc. Tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot selecta tipul de cafea dorit și vor primi  notificări în momentul în care aparatul mai are puțină apă sau cafea. Mai mult, espressorul este echipat și cu un ecran LED cu touch screen, ușor de folosit, și oferă cinci niveluri de râșnire, astfel se poate alege exact tipul de cafea dorit.Beko anunță în premieră la Berlin și o inițiativă globală de susținere a alimentației sănătoase, în parteneriat cu FC BarcelonaÎn cadrul IFA 2017, Beko a anunțat și campania ”Eat Like a Pro”, care va demara în cursul anului viitor. Inițiativa își propune să atragă atenția asupra ratei îngrijorătoare a obezității infantile la nivel global și să le ofere părinților informații despre importanța unei alimentații echilibrate. Campania beneficiază de susținerea vedetelor FC Barcelona, care îi vor încuraja pe cei mici să le urmeze exemplul și să aibă o dietă echilibrată, cu alimente savuroase și nutritive. Campania Eat Like a Pro implică și o serie de specialiști din domeniul nutriției, care să susțină mesajele campaniei prin recomandări de alimente și rețete de mâncăruri potrivite pentru un stil de viață echilibrat. La nivel local, campania va fi susținută de Larisa Petrini, Integrative Nutrition Health Coach, care continuă astfel colaborarea începută cu brandul Beko la începutul acestui an, când a devenit ambasador de produs pentru storcătorul cu presare lentă Beko Slow Juicer.