O hidratare corecta cu apa H2On

Evenimentul „Be On Time” by H2On a avut loc ieri si a fost gazduit de bistro-ul d20 situat in Bucuresti, Calea Dorobanti nr 20. Invitatul special e fost nimeni altul decat nutritionistul & personal trainer-ul Andrei Ivan.

Specialistul a povestit cat de importanta este hidratatea in viata noastra, mai exact ce rol benefic are apa in organism si cum o putem asocia cu fructe pentru un gust desavarsit si un plus de vitamine si energie. In cadrul evenimentului, s-a vorbit despre cum sa ne hidratam corect, de cata apa avem nevoie pe zi in functie de necesitati.

De asemenea, reprezentantul Marionnaud ne-a pus la curent cu tot ce inseamna produse cosmetice pe baza de apa.

Apa naturala plata H2On este extrasa din cea mai mare panza freatica din Romania, din Fratesti, de la o adancime de 200 de metri. Mai mult decat atat, dupa captare, apa trece printr-o serie de procese tehnologic ce asigura incadrarea apei H2On in standardele de calitate si siguranta alimentara.

Cu H2On in casa ta, ai o sursa permanenta de apa proaspata, pe care o poti folosi cum vrei: rece sau fierbinte, instant.
Mai mult decat atat, dozatoarele pe care H2On ti le pune la dispozitie sunt unele dintre cele mai performante de pe piata din Romania, acestea se pot ajusta in functie de mobila pe care o aveti. Costul unui astfel de dozator porneste de la 300 Ron si ajunge pana la 870 Ron. Comanda se poate face la numarul de telefon: 031.9887, de luni pana sambata 08 -17, iar livrarea apei se face in intervalul orar 08:00 - 20:00. Mai multe detalii pe: www.h2on.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod