Cel mai luxos Yacht ancorat pe malul Lacului Herăstrău

Deschis oficial la începutul verii, pe 14 iunie, Yacht Bucharest reprezintă ultima fiță în materie de cine selecte pe malul lacului Herăstrău. Idea localului a pornit de la unul dintre owneri, de origine franceză, care și-a petrecut mult timp în sudul Franței la petreceri pe Yacht-uri luxoase, unde se mânca bine și se petrecea până în zori. În momentul în care a ajuns în București și a văzut lacul Herăstrău, a vrut să recreeze acea atmosferă, și a reușit! Când pășești în locație, te simți ca pe un Yacht ancorat pe coasta Franceză.

Mângăiat de un apus spectaculos, restaurantul propune un meniu cu specific mediteraneean/internațional, ușor dar sofisticat, care satisface și cei mai înrăiți critici culinari.
Cel care a conceput meniul și cel care este și responsabil cu prepararea delicioaselor preparate este Chef Alexandru Cucu, fost participant la emisiunea Master Chef.

Yacht Bucharest nu este numai un restaurant deosebit, ci și un loc de distracție în serile toride de vară, cu DJ care crează o atmosferă de vacanță și mulți artiști invitați să performeze, atât de pe plan local, cât și internațional.
Cu o capacitate de 150 de persoane pentru serile relaxante, la cină, care poate duce spre 200-250 în nopțile fierbinți de dans, Yacht Bucharest este cu siguranță noua destinație de distracție și rafinament din zona de nord a capitalei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod