Christian Tour majorează polița de asigurare a vacanțelor de la trei la cinci milioane de euro și marchează un nou record în acest domeniu

Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, a decis să majoreze asigurarea în caz de insolvență de la trei milioane de euro, poliță încheiată în decembrie anul trecut, la cinci milioane de euro, stabilind astfel un nou record în turismul autohton.“Este firesc să facem acest demers în condițiile în care în primul trimestru al anului am înregistrat o creștere a vânzărilor de 38% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Punem această creștere atât pe seama vânzărilor directe, pentru că turiștii români au încredere în brandul Christian Tour, dar mai ales datorită vânzării de vacanțe prin intermediul agențiilor partenere, care nu vor să riște și se orientează către turoperatori mari, cu vechime, experiență și stabilitate financiară, așa cum este Christian Tour”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour. Nu doar turiștii care își cumpără vacanțele din sediile agenției ori de la partenerii Christian Tour, ci și cei care preferă varianta online de a-și rezerva un pachet turistic sunt acoperiți de această poliță de asigurare. Acest lucru face ca vacanțele rezervate online, pe site-ul www.christiantour.ro, să fie asigurate, spre deosebire de cele achiziționate de pe site-uri străine de rezervări.Pentru sezonul 2019, Christian Tour a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe decât în sezonul 2018. Antalya este destinația către care compania va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Iași). De asemenea, compania va opera zboruri charter și către destinații din Grecia, Egipt, Tunisia și Spania.“Nu poți să spui că ești turoperator în adevăratul sens al cuvântului și să anunți că zbori cu zece avioane pe săptămână în sezon, dar să ai o poliță de asigurare de 100.000 de euro. Ce garanții le oferi turiștilor în aceste condiții? Câți dintre ei își pot recupera banii în cazul unui faliment? Le recomandăm turiștilor să fie atenți la aceste detalii care fac diferența, atunci când decid de la cine își cumpără vacanța”, subliniază Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.Noua poliță de asigurare încheiată de Christian Tour este valabilă începând cu data de 30 martie 2019.

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Colecția covoarelor din lână de la LEROY MERLIN combină culori și modele pentru un efect de impact care va personaliza cu ușurință orice amenajare. Ultimele bucăți din această colecție sunt disponibile în patru dimensiuni diferite pe categorii de preț: 89 lei, 169 lei, 299 lei și 449 lei, pentru dimensiuni de la 70x140cm la 200x290cm.Colecția este potrivită tuturor gusturilor, culorile predominante ale covoarelor fiind naturale și versatile (gri, bej, crem, alb, maro), constituie un echilibru între nuanțele calde și reci din încăpere. Imprimeurile sunt reprezentate de geometrii simple și modele etnice care se armonizează fără efort cu piese decorative din stiluri diferite (clasic, future, nature și multe altele). Covoarele de lână sunt definiția confortului la superlativ. Datorită fibrelor naturale din care sunt confecționate, aceste covoare reduc pierderile de căldură și au proprietăți de izolare a zgomotelor. Covoarele din lână au o rezistență crescută pentru traficul intens și uzură, sunt ușor de curățat și pot fi amplasate fără griji în apropierea șemineelor sau în încăperile cu încălzire în pardoseală. Acestea sunt potrivite pentru orice încăpere, datorită standardelor ireproșabile ale materialelor folosite. •    Covorul din lână pentru living Livingul este unul dintre cele mai populare locuri din casă, fiind intens circulat de toată lumea. Din acest motiv, alegerea ideală pentru living ar fi un covor cu un model elaborat care va da un plus de spectaculozitate decorului.  •    Covorul din lână pentru dormitor Pentru dormitor este indicat un covor într-o cromatică ponderată pentru o atmosferă îmbietoare și relaxantă.  Cele mai populare nuanțe sunt cele naturale: maro, bej și gri.

Vara in Dubai: locul perfect pentru o vacanță în familie

Familiile care preferă să scape de căldura de afară își pot ocupa timpul cu o sumedenie de activități distractive în întregul oraș.

Primăvara în Dubai

Primăvara este, în mod tradițional, ultima ocazie de a vă bucura de briza răcoroasă a orașului înainte de sosirea verii. De asemenea, este momentul perfect pentru a încerca cele mai noi activități în aer liber din oraș care au fost inaugurate în ultimele luni.

Krups Evidence – cel mai elegant espressor pentru o ambianță perfectă

Girls time! Discuții relaxate, fashion ideas ori povești cu Făt-Frumos... Și care este cel mai bun motiv pentru o întâlnire cu prietenele tale, dacă nu o cafea cu aromă intensă ce ademenește toate simțurile?

Confortabilă și spectaculoasă, mocheta țesută e în topul trendurilor de design din aceast sezon

Glamour Floors a dat tonul primăverii odată cu prezentarea celor mai noi tendințe de culoare și design la capitolul mocheta axminster (mocheta țesută). Confortabilă și spectaculoasă, mocheta axminster reprezintă un produs ce va fi întodeauna în topul trendurilor home&deco din acest sezon.

#MareaOrganizare: învață să îți organizezi eficient casa, timpul și bugetul cu Diana Mihăilă

92% din participanții la un sondaj referitor la organizare au declarat că simt nevoia să-și pună mai bine în ordine spațiul și lucrurile, însă nu cunosc metode eficiente pentru a o face, în condițiile în care timpul este mereu o provocare.

Salvați Copiii, alături de clienții Libris, donează echipamente vitale în valoare de 105.000 de Euro Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș

Peste 100.000 de clienți ai librăriei online Libris au donat pentru Salvați Copiii în cadrul proiectului de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș. Suma strânsă în urma donațiilor a fost utilizată integral de către Salvați Copiii pentru achiziția unui aparat de ventilație Maquet Servo-U și a unui monitor Spectrum M4, în valoare de 105.000 de Euro.

Lavazza lansează ¡TIERRA! în România

Compania producătoare de cafea din Torino prezintă ¡TIERRA! Bio-Organic, o cafea 100% organică cu aromă autentică, dar și ¡TIERRA! Single Origin Brasile-Cerrado și Perù-Ande, două sortimente din culturi ecologice de cafea din Brazilia și Peru.

Notino a înregistrat vânzări record în 2018, la nivel european

Grupul Notino, retailer-ul online cu cea mai vastă selecție de parfumuri și produse de beauty din Europa, a înregistrat o cifră de afaceri de 328 de milioane de euro în 2018, o creștere de 18,5% față de cele 273 de milioane de euro înregistrate în 2017.

KitchenShop, un business 100% românesc, sărbătorește 10 ani de la lansare și revoluționează gătitul acasă

KitchenShop, cel mai mare retailer de vase pentru gătit, ustensile și accesorii pentru bucătărie din România, aniversează în 2019 zece ani de activitate. Business-ul 100% românesc fondat de Laurențiu Ilie a evoluat de la o cifră de afaceri de un milion de euro în 2010 la 10 milioane de euro în 2018.

MOL România și Asociația Inima Copiilor construiesc un heliport pe acoperișul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “M. S. Curie”

MOL România și Asociația Inima Copiilor construiesc un heliport pe acoperișul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “M. S. Curie”, o inițiativă prin care va fi redus timpul de transport către spital pentru pacienții aflați în stare gravă.

Confortabilă și spectaculoasă, mocheta țesută e în topul trendurilor de design din aceast sezon

Glamour Floors a dat tonul primăverii odată cu prezentarea celor mai noi tendințe de culoare și design la capitolul mocheta axminster (mocheta țesută). Confortabilă și spectaculoasă, mocheta axminster reprezintă un produs ce va fi întodeauna în topul trendurilor home&deco din acest sezon.

Joi se deschide Baby Boom Show la Romexpo!

Luna aprilie vine cu cel mai cool eveniment al anului dedicat viitoarelor mamici si copiilor cu varste intre 0 si 7 ani: BABY BOOM SHOW – editia de primavara.

A noua locație Emilia Cremeria s-a deschis în Promenada Mall

Emilia Cremeria, brandul de înghețată artizanală bazat pe tradiție și simplitate, a deschis cea de-a noua locație din România, în Promenada Mall din București.

Patru produse Nuna premiate la Red Dot: Product Design 2019

De peste 60 de ani, premiul Red Dot are un nume puternic în industrie. Este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Red Dot oferă o platformă pentru designeri și companii care ajută la evaluarea corectă a designul bun și de calitate. Juriul numeros format din jurați internațional acordă acest sigiliu râvnit, care atestă calitatea design-ului, doar produselor care prezintă un design într-adevăr remarcabil și cu atenție conceput. Ca brand premium pe piață, pe lângă cele 150 de premii pe care le-a câștigat de-a lungul timpului pentru produsele inovatoare care cresc odată cu cel mic și le fac viața mai ușoară părințiilor, dar și care se potrivesc în orice decor datorită design-ului olandez care este setat la nivel înalt, sunt mândri să anunțe că juriul  internațional Red Dot a luat decizia, produsele: Nuna PIPA ™ lite lx, MYTI ™, MIXX ™ și LEAF ™ grow,  au fost desemnate produse premiate Red Dot: Product Design 2019. Unul dintre produsele enumerate mai în sus, aflat printre cele premiate de către juriul Red Dot, este balansoarul LEAF ™ grow. Nou-născuți. Copii mici. Până la copii mari. Ei continuă să crescă. Dar un lucru care rămâne la fel este nevoia lor de confort și de spațiul în care să se desfășoare și să se simtă în siguranță. O atingere blândă, este tot ce trebuie pentru ca balansoarul LEAF ™ grow să se balanseze dintr-o parte în alta, precum o frunză care cade în adierea vântului. Se mișcă atât de suav, încât cei mici s-ar putea să adoarmă în timp ce se relaxează. Până la urmă, și ce dacă adorm? Știm că bebelușii sunt ușor de deranjat și facem eforturi mari să nu îi trezim, chiar și atunci când nu suntem în încăperi diferite, este nevoie de atât de puțin pentru a porni o avalanșă de plânsete care se cer liniștite și legănate în brațe. Este o piesă ideală pentru orice părinte. Imaginează-ți, mămico, cum bebelușul tău va fi legănat suav și va fi liniștit în timp ce tu pregătești cina, te pregătești pentru a ieși la plimbare împreună sau în timp ce îți desfășori pur și simplu treburile casnice de zi cu zi. Acest balansoar îți oferă soluția perfectă pentru a îți îndeplini sarcinile în timp ce bebelușul doarme sau în timp ce se relaxează și te privește din balansoarul pe care îl poți amplasa în orice încăpere din casă. Cea mai bună veste este că bebelușul tău se poate bucura de balansoarul LEAF ™ grow încă din prima zi de viață și până la 60 de kilograme, greutatea maximă suportată de balansoar. Mișcarea de legănare dispune de o înclinare reglabilă pe înălțime care se adapteză odată cu creșterea bebelușilor. Copilul tău va iubi acest balansoar. Indiferent de vârstă, până la 60 de kg!

Vino sa o cunosti pe Laura Cosoi - Q&A si sesiune de autografe

Curtea Veche Publishing si Diverta Lipscani va invita miercuri, 10 aprilie, de la ora 18:30, sa intrati intr-o discutie cu Laura Cosoi despre ce inseamna fericirea, alimentatia echilibrata si implinirea de sine. „Forma gustului. Retete din interior spre exterior” este noua sa carte care imbina retete usor de preparat, ce contin ingrediente alese cu grija, cu un joc al formelor si o calatorie a descoperirii de sine prin fotografii realizate de Alex Galmeanu. Evenimentul include o sesiune de autografe cu autoarea si va avea loc in noul magazin Diverta Lipscani (Str. Lipscani nr. 30-34).„Forma gustului” este o carte conceputa pentru a transforma hrana intr-o celebrare a bucuriei de a trai, dar si de a respecta nevoile organismului si de a-l fortifica. Cu o introducere de 30 de pagini in care autoarea rememoreaza cateva episoade care i-au imbunatatit relatia cu hrana si au ajutat-o sa-si croiasca drumul catre descoperirea de sine, Laura Cosoi isi propune sa dea o noua dimensiune meselor, care sa reflecte conceptiile, experientele si stilul sau de viata. Introducerea este completata de fotografii alb-negru realizate de Alex Galmeanu. Optzeci de retete care acopera toate momentele culinare (salate, supe, feluri principale, deserturi si bauturi), rapide si usor de preparat (nu mai mult de 30 de minute), ce contin ingrediente selectionate cu mare grija: putin sau deloc procesate, fara aditivi, echilibrate nutritiv si caloric.„Mai mult decat o carte de bucate, am scris o marturisire: ma dezvalui printre secretele care fac din hrana un ingredient al schimbarii profunde. Inspira-te din drumul lung pe care l-am strabatut in cautarea celei care sunt astazi, ca sa afli cum iti poti modela si tu forma gustului: cultiva echilibrul si prezenta constienta inainte ca problemele emotionale sa ajunga in farfurie, gusta din bucuriile recunostintei si nu uita, din cand in cand, sa iti inviti sufletul la cina”, spune Laura Cosoi.Prima sa carte de gatit, „Ramai la masa?”, aparuta tot la Curtea Veche Publishing, a fost bestseller la categoria culinara si a castigat premiul Gourmand World Cookbook Awards 2014: Best TV Chef Book - Europe.Forma gustului. Retete din interior spre exterior” de Laura Cosoi va putea fi achizitionata cu autograf la eveniment si este deja disponibila pe curteaveche.ro si in librarii.

De ce aleg barbatii epilarea definitiva?

Nu doar atletii, inotatorii sau culturistii sunt interesati de metode eficiente pentru indepartarea parului corporal. Din ce in ce mai multi barbati pun accentul pe ingrijirea corporala si, implicit, pe epilare.Exista numeroase metode pentru indepartarea parului corporal, de la ras pana la epilatul cu ceara, insa o solutie care poate oferi rezultate pe termen lung este epilarea definitiva cu IPL sau laser.Inainte de toate, e bine de stiut ca epilarea cu laser sau IPL nu este dureroasa, fiind o solutie care ajuta la reducerea semnificativa a firelor de par, indiferent de zona. Iata ce presupune fiecare metoda in parte:•    Epilarea cu laser actioneaza in profunzime, foarte rapid si total nedureros. Are rezultate spectaculoase pentru parul negru si gros. Sedintele se efectueaza la fiecare 45 zile fiecare.•    Epilarea cu IPL foloseste o lumina intens pulsata care este absorbita de pigmentul firului de par, fiind apoi transformata in energie luminoasa. Energia luminoasa ajunge la radacina firului de par, pe care o distruge.  Sedintele se efectueaza astfel:primele 4 la 30 zile fiecare, apoi urmatoarele la 6-8 saptamani distanta.Epilarea definitiva este un tratament care a devenit din ce in ce mai popular in randul barbatilor. Iata motivele:-    Epilarea definitiva este singurul remediu impotriva foliculitei-    Epilarea definitiva imbunatateste performantele sportive, in special la atleti, ciclisti sau culturisti (transpiratia ingreuneaza firele de par si, implicit, velocitatea in cazul sportivilor)-    Epilarea definitiva asigura conditii maxime de igiena, indepartand parul nedorit si evitand mirosurile neplacute si transpiratia abundenta cauzate de pilozitatea excesiva.-    Epilarea definitiva este in tendinte, in prezent purtandu-se pielea perfect catifelata.Cum se desfasoara o sedinta de epilare definitiva Un tratament pentru epilare definitiva nu este dureros. Barbatii au in general fire de par groase, adanc inradacinate in piele si inchise la culoare, de aceea vor atrage rapid energia cu care se lucreaza in timpul tratamentului. La primele sedinte, pana se destabilizeaza radacinile si se subtiaza/decoloreaza firele de par, este posibil sa se simta o usoara piscatura.Inainte de tratament clientii beneficieaza de o testare gratuita pentru a observa cum reactioneaza pielea. Epilarea este progresiv definitiva, deoarece se distrug definitiv doar firele de par surprinse in faza anagena, de crestere, iar acest proces se face in etape. Firele de par epilate definitiv nu vor mai aparea, pentru ca radacina este distrusa. Insa organismul nostru este viu si pe parcursul vietii este posibil sa apara noi foliculi de par. Parul nou aparut va fi mai subtire si mai deschis la culoare. Din acest motiv, se recomanda efectuarea de sedinte anuale de intretinere.ContraindicatiiTratamentul de epilare definitiva a fost dezvoltat de medici dermatologi si are multiple beneficii pentru piele, ca urmare a procesului de regenerare celulara pe care il activeaza la nivelul organismului. Asadar, nu implica radiatii, nici riscuri, deoarece intreaga procedura este fireasca.Epilarea definitiva este ideala pentru barbatii cu pielea alba si cu parul negru si gros. Cu cat firul de par este mai deschis la culoare, cu atat vor fi necesare mai multe sedinte, iar eficienta lor va fi mai scazuta. Tratamentul se efectueaza doar pe piele sanatoasa si nu se realizeaza persoanelor cu boli de piele.Totodata, barbatii cu alergii la soare sau care iau medicamente ce dau fotosensibilitate nu vor putea urma tratamentul. Nici pielea cu tatuaje nu poate fi tratata prin epilare definitiva, de aceea desenele corporale si alunitele se vor acoperi in timpul sedintelor, pentru a nu absorbi lumina intens pulsata cu care se lucreaza.Barbatii care apeleaza la epilare definitiva nu doar ca au grija de sanatatea pielii, ci scapa si de problemele care apar din cauza pilozitatii excesive. Epilarea definitiva ar trebui sa faca parte din rutina de ingrijire corporala la barbati, deoarece este nedureroasa, are rezultate pe termen lung si ii poate ajuta sa isi scoata in evidenta masculinitatea.

Rowenta Smart Force – curățenie eficientă în orice moment

Da, știm! Ești o femeie ocupată: ore suplimentare la birou și o agendă care te acaparează total. Dar cum îți faci timp pentru curățenie când el decide să-ți facă o vizită surpriză ori cea mai bună prietenă are chef de povești la tine acasă?

Vrabia rosie - o drama implacabila

Frumoasa Dominika Egorova, o fosta speranta a baletului rus, a carei cariera s-a terminat tragic printr-un accident, ajunge de pe scena artistica, printr-un joc al hazardului, in culisele spionajului international condus de SVR, Serviciul de Informatii Externe Rus.  Ea este impinsa de unchiul sau, o persoana cu o pozitie importanta in cadrul agentiei, sa intre in jocurile murdare organizate de spionajul rus, fiind instruita in arta seductiei fara scrupule, pentru stoarcerea de informatii si eliminarea adversarilor. Intr-una dintre misiunile sale ajunge sa-l cunoasca pe un tanar ofiter de contrainformatii al CIA si din acel moment incepe batalia vietii sale, aceea de a se elibera de un sistem care o folosise, o ranise si o manipulase cu cruzime si de a lupta pentru drepturile sale de om liber, de a iubi, de a face propriile alegeri si de a-si apara propriile valori. Autorul, fost agent al CIA, este un bun cunoscator al lumii dure a spionajului si al jocurilor sale duble. Povestea imaginata de el cauta sa infatiseze latura umana, fragila, a unor personaje antrenate sa nu aiba sentimente, ci doar o inteligenta cameleonica pusa in slujba unui stat sau a altuia.  Dincolo de activitatile de spionaj, autorul surprinde adevarate drame personale ascunse, sufletele unor oameni care interactioneaza cu ceilalti in functie de propriile lor sentimente si nu de programarile impuse de un sistem sau altul. Lumea aceasta a oamenilor din umbra capata culoare exact atunci cand inimile incep sa-si vorbeasca.Pret intreg: 35.00 RON. Pret pe site: 31.5 RON (TVA inclus). Vrabia rosie de Jason Matthews este publicata de editura Meteor Publising.