Băuturi răcoritoare cu cafea Lavazza pentru zilele călduroase

Două rețete cu cafea sugerate de specialiștii Lavazza Training Center din Torino pentru a te răcori în zilele călduroase

Din 1895, cuvântul Lavazza este reprezentativ pentru cafeaua italiană, iar în ultimii 120 de ani compania a contribuit la răspândirea culturii cafelei la nivel global. Mai mult decât atât, de-a lungul anilor, din dorința de a le oferi consumatorilor din toată lumea calitatea și gustul pe care și-l doresc, Lavazza a dezvoltat și prezentat diverse preparate cu cafea.

Astăzi, peste tot în lume, fiecare dimineață începe cu o cafea. Cu peste 27 de miliarde de cești de cafea consumate la nivel mondial în fiecare an, Lavazza le este aproape iubitorilor de cafea nu numai la începutul fiecărei zi, dar și pe parcursul ei.

Datorită stării de bine pe care o oferă și a varietății de arome disponibile, cafeaua a devenit un răsfăț, o plăcere ce poate fi savurată în orice moment al zilei și în diverse forme.

Astfel, zilele călduroase reprezintă prilejul perfect pentru a încerca unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de băuturi cu cafea ale specialiștilor Lavazza Training Center: două rețete noi de „coffeetail”-uri, cu arome originale care se îmbină perfect cu aroma cafelei autentice italiene, ideale pentru serile călduroase de vară și pentru a impresiona musafirii.

Red Berry

Ingrediente:

-    Gheață zdrobită
-    Suc de căpșuni
-    Espresso cu Lavazza Qualità Rossa
-    Zmeură proaspătă
-    Cuburi de gheață

Mod de preparare:

-    Așezați gheață zdrobită, 50 ml suc de căpșuni și 75 ml Lavazza Espresso Qualità Rossa într-un shaker și amestecați puternic.
-    Puneți 3-4 cuburi de gheață într-un pahar și turnați băutura din shaker deasupra.
-    Decorați cu zmeură și serviți cu un pai.

Honey & Pear

Ingrediente:

-    Espresso cu Lavazza Qualità Oro
-    Sirop de trandafiri
-    Apă minerală
-    Suc de pere
-    Dulceață de pere
-    Cuburi de gheata

Mod de preparare:

-    Turnați 20 ml de sirop de trandafir într-un pahar și adăugați 3-4 cuburi de gheață.
-    Adăugați 100 ml apă minerală și 50 ml suc de pere.
-    Turnați 50 ml Espresso Lavazza Qualità Oro.
-    Adăugați o felie de pară din dulceață ca garnitură și un pai și...

Noroc!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod