Constantinos Raptis, Maestrul Metaxa, își deschide ușa casei sale pentru a sărbători a 25-a ediție a METAXA Private Reserve

Constantinos Raptis este un bărbat rezervat și pasional, care se bucură de majoritatea timpului său liber in natură, pescuind și navigând printre insulele grecești. Natura este, de altfel, locul unde își găsește liniștea și inspirația necesare unei minți creative. Când nu este pe mare, îl poți găsi pe Maestrul Metaxa ascultând trupa sa rock preferată sau citind o carte de aventuri, în atmosfera pașnică a casei sale din Atena.

De 25 de ani, Constantinos Raptis, cel de-al 5-lea Maestru Metaxa și-a perfecționat arta de suprinde natura specific grecească prin meșteșugul amestecului de distilate de vin, vinuri Muscat din insula Samos și plante mediteraneene.


El este cel responsabil de păstrarea și transmiterea moștenirii Casei, menținând un echilibru subtil între continuitatea stilului și crearea unor noi băuturi remarcabile.

METAXA Private Reserve este chiar prima creație a lui Constantinos Raptis, lansată în anul 1992, când acesta a fost numit Maestru Metaxa. "Creez METAXA Private Reserve o dată pe an, într-un singur lot, cu amestecuri care au atins apogeul expresiei lor, câteva dintre ele provenind de la prima distilerie din Pireu.

Aceasta este, fără îndoială, creația de care sunt cel mai mândru. Un gust generos și voluptos ce oferă un caracter distinct”, spune Maestrul Metaxa.

În fiecare an, METAXA Private Reserve este lansată într-un singur lot, într-un număr limitat de decantoare.
Fiecare decantor, cu un design minimalist, poartă o etichetă cu semnătura lui Constantinos Raptis, o serie unică și un dop din lemn de stejar gravat cu emblema Casei.

METAXA Private Reserve a primit Medalia de Argint în cadrul ediției din anul 2017 a International Wine & Spirit Competition.

METAXA Private Reserve se servește de preferință simplu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod