Xlear România lansează Xlear Sinus Rescue

Xlear Sinus Rescue este cel mai nou produs din portofoliul Xlear Romania. El vine să competeze gama de decongestie nazală formată din Xlear Spray, Xlear picături nazale, Xlear Max și Xlear Kids.

Noul produs este revoluționar prin orginalitatea formulei, care pe lângă xylitol și sare de mare, înglobează un amestec de uleiuri esențiale de oregano și arbore de ceai. Acestea au proprietati anti-bacteriale care impreuna cu xilitolul ajuta la reducerea bacteriilor din nas si sinusuri.
Xlear Rescue reprezintă o soluție naturală puternică pentru  ușurarea congestiei severe a căilor respiratorii superioare. Noul spray nazal reduce inflamația, deconngestionează căile respiratorii superioare, spală bacteriile, praful și poluarea din sinusuri și nas.


 ”O raceală comună, ca și infecția virală, se va manifesta prin obstrucție nazală, adică nas înfundat sau rinoree seroasă, apoasă (nasul care curge) și/sau durere în gât. Obstrucția nazală determină stagnarea secrețiilor la nivel rinosinusal, secreții care se pot infecta - coloniza bacterian.  În situația în care avem de-a face cu o colonizare bacteriană, iar secrețiile se transformă din incolore în galben-verzui și sunt însoțite de febră, este indicat sa mergeți la medic.”, punctează specialistul.

Dr Ana Maria Apostol,  medic ORL ist pediatru  si ORL


Află că o respirație corectă și bună este esențială către o dantură frumoasă. Iată de ce: ”dacă un copil are obstrucție nazală sau sinusuri  blocate, acesta poate dezvolta respirație orală. Din nefericire, chiar și cea mai mică formă de obstrucție a căilor nazale îl poate face pe copil să recurgă la respirație orală”, ne explică medicul ortodont Ela Bănică de la OrthoInstitute. Și tot ea completează: “dacă respirația orală este tratată la timp, efectele negative asupra dezvoltării faciale și dentare pot fi reduse sau evitate complet.

Același lucru se aplică și în cazul problemelor medicale  asociate cu această afecțiune.”


Respirația pe gură prezintă un număr mare de consecințe nefavorabile, precum modificări de postură,  impact negativ în dezvoltarea sistemului stomatognatic și asupra procesul nutrițional, tulburări de somn și probleme la școală.


O altă condecintă gravă a respirației orale este o absorbție redusă a oxigenului în sânge, care determină un lanț de probleme cu somnul, rezistența, nivelul de energie și simptome de ADHD.

Respiră mai bine! Fii sănătos cu Xlear Sinus Rescue.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod